Horoscopul banilor mai 2023. Tensiuni și pierderi financiare pentru unele zodii

Data publicării:
Sursa foto: unsplash, autor Emil Kalibradov
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor Emil Kalibradov

Află cum vei sta la capitolul finanțe în această lună. Trebuie să știi că unele planete și tranzitul lor prin anumite case sunt responsabile de pierderi sau câștiguri la nivel financiar.

Anul acesta, există aspecte astrologice favorabile când vine vorba de finanțe. Există zodii care pot atrage banii ușor, dar și nativi care vor avea adevărate provocări.

Sunt niște tranzite cheie din punct de vedere financiar. Cel mai important este, fără dubii, cel al lui Jupiter, Marele Benefic, în semnul Taurului, cel al banilor. Va avea loc între 16 mai și până în mai 2024.

Avem nevoie de planuri clare și serioase, nu de scheme ilegale sau de metode de îmbogățire rapidă. Cu Jupiter în Taur, putem să atragem norocul atunci când facem acte de caritate. Când suntem generoși, față de noi înșine sau față de cei din jur. Dar nu trebuie să epatăm. Exagerările sunt de evitat.

Să nu uităm nici de Uranus! Planeta tehnologiei și a surprizelor o să tranziteze același semn al Taurului, până în 2026! Este cel care aduce surprize, nonconformism, dar și lumină, autenticitate, revoluție și inovație.

Citește continuarea pe ASTROSENS



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel