Horoscopul banilor. Este momentul schimbării pentru aceste zodii

Data publicării:
Horoscopul banilor, sursa unsplash/ autor Andre Sebastian
Descriere foto: Horoscopul banilor, sursa unsplash/ autor Andre Sebastian

Pregătește-te pentru toate ”bunătățile” care îți apar astăzi în cale și, de asemenea, pregătește-te și pentru lucrurile nu chiar atât de bune. 

Berbec

Veți fi fericiți să îi ajutați pe ceilalți și nu vă va deranja să-i ajutați și financiar. Stelele sugerează să fiți siguri de randamentele financiare ale investițiilor efectuate astăzi. Este mai bine să fii calculator decât ignorant.

Taur

Astrele vă sfătuiesc să fiți extrem de atent și calculat înainte de a lua orice decizie financiară legată de mărfuri sau piața acțiunilor. Jocurile de noroc trebuie evitate, altfel se va dovedi o experiență amară.

Gemeni

Astăzi pare o zi destul de normală pentru chestiuni legate de bani. Astrele vă sfătuiesc să evitați să alergați după mai mulți bani, deoarece veți fi dezamăgiți. Rămâneți la rutina voastră obișnuită.

Rac

Astrele vă sugerează să investiți bani astăzi în depozite fixe sau în obligațiuni guvernamentale, deoarece acestea vă vor oferi randamente mai stabile. În general, ziua i se va fi una bună din punct de vedere financiar.

Citește restul zodiilor pe DC BUSINESS



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel