Horoscopul banilor. Cum vei sta cu banii în a doua jumătate a lui 2022? Previziuni pentru toate zodiile. „Banul NU e ochiul dracului”

Sursa foto: unsplash, autor Ayo Ogunseinde
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor Ayo Ogunseinde

Trecem printr-o perioadă în care banii sunt extrem de importanți, citim peste tot despre criză alimentară, criză financiară, inflație, explozie a prețurilor și tot așa. În acest sens, astrologul și redactorul-șef Daniela Simulescu s-a gândit să facă o emisiune specială cu recomandări speciale pentru aceste vremuri tulburi. 

Viața noastră e afectată, de la un simplu coș de cumpărături până la facturi la apă, electricitate, la întreținere. Astrologul Daniela Simulescu ne recomandă ca în următoarele luni, cel puțin până la finalul lui 2022 să fim mai atenți cu banii, nu doar cu cei pe care îi cheltuim, ci și cu cei pe care am putea să îi producem. 

Cât timp Marte stă în Taur ne putem ocupa cât mai mult de planuri și de economii, după 20 august avem toate șansele să ne concentrăm pe educația financiară. Chiar dacă suntem crescuți cu ideea greșită că a avea bani nu este ceva de bun augur, ar trebui să ne schimbăm această atitudine și să înțelegem că „banii nu sunt ochiul dracului”, ci sunt energie, cu ajutorul lor putem crea o multitudine de lucruri și putem deschide uși importante pentru noi, pentru evoluția și experiența noastră. 

Berbec/ Ascendent în Berbec

Momentan cum Marte e în Taur, pierzi cam mulți bani, însă de la finalul lui august ai putea să cauți alte resurse. Poate poți obține bani de la frați sau tu ești cel care le dă fraților, poate aveți o afacere de familie. Mercur în Gemeni de la finalul lunii august vorbește despre banii care fac bani și despre mai multă conștientizare în zona financiară. Ți-ar prinde bine să te uiți la emisiuni, să faci cursuri, să încerci să găsești resurse și să vorbești cu oameni care să-ți dea sfaturi prețioase din acest domeniu. Veți fi extrem de cheltuitori și ar trebui să vă controlați acest impuls în a doua jumătate a lui 2022. 

Taur/ Ascendent în Taur

Veți fi cei mai afectați de tranzitul lui Marte în următoarea perioadă. Marte va intra în casa a 2-a, vă bazați pe niște sume de bani care se vor duce pentru multiple cauze. Multe situații vor fi legate de partener, dar va fi vorba și despre împrumuturi, datorii sau rate. Astrologul Daniela Simulescu vă recomandă ca cel puțin până pe 20 august, să fiți mai cumpătați. Aveți nevoie de bani pentru zile negre, bani în care să nu intrați. Lumea trece prin tot felul de evenimente și trebuie să contribuiți. Nu vă faceți planuri financiare serioase, puneți bani deoparte și nu vă atingeți de ei.

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

În primul rând, până în octombrie este de bine. Vă merge mintea extraordinar de bine și pentru banii voștri și pentru ai altora. Nici nu veți conștientiza câte lucruri puteți să faceți în zona financiară. Marte mergând apoi în semnul vostru, totul va depinde de voi. Cât e Marte în casa a 12-a până pe 20 august, sunt câteva îngrijorări legate de sănătate. Sfatul astrologului este să faceți chestii pentru voi, cu cât cheltuiți mai mulți bani pentru propria persoană, cu atât mai mulți bani se vor întoarce către voi. Oamenii din jurul vostru vă sprijină.

Rac/ Ascendent în Rac

La voi în planul financiar până pe 20 august cheltuiți bani pentru ceilalți. E posibil să nu vă mai permiteți tot ce vă permiteați până acum. E posibil să cheltuiți mulți bani pentru sănătatea voastră. E posibil să aveți multe pierderi, așadar vi se recomandă cumpătare, dar și retrragere. Dacă aveți datorii, rate, bine ar fi să vă ocupați de ele la timp. Stați cât mai liniștiți, cât mai retrași, eventual ar fi ideal să vă căutați alt loc de muncă, în special dacă nu merg lucrurile așa cum vă doriți, fiți voi cei care pleacă înainte să se înrăutățească lucrurile.

Citește continuarea pe ASTROSENS

 

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 07 iul 2022, 16:55 | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience