Horoscopul BANILOR. Cele mai grave greșeli pe care le fac zodiile la capitolul finanțe

Data actualizării: | Data publicării:
Horoscop, Unsplash.com/ autor REX WAY
Descriere foto: Horoscop, Unsplash.com/ autor REX WAY

Cheltuieli riscante, datorii, cumpărături inutile și chiar zgârcenia pot distruge relația unei persoane cu banii. Iată care sunt cele mai mari probleme financiare ale zodiilor și greșelile pe care le fac atunci când își cheltuie banii. 

Fiecare zodie are obstacolele ei  atunci când vine vorba de problemele legate de bani. Iar modul în care fiecare zodie își vede averea și ceea ce face pentru a o menține poate să le distrugă finanțele. Dar orice are o rezolvare. Poți învăța din problemele legate de bani și poți începe să folosești aceste informații pentru a aborda mai echilibrat modul în care interacționezi cu salariul, economiile și cheltuielile tale.

Recunoscându-ți punctele slabe, vei putea să abordezi problemele cu încredere și să-ți aduci mai multă fericire și satisfacție, indiferent de cât de mulți bani se află în contul tău bancar.

 

Berbec


Berbecul nu lasă niciodată ca un portofel gol să îl împiedice să urmărească aventura. Această atitudine cavaleristă față de finanțele personale le poate oferi această libertate, dar îi va afunda în datorii dacă nu sunt atenți. Dacă Berbecul vrea să fie bine pe termen lung, trebuie să învețe să gestioneze impulsul care îl încurajează să cheltuiască banii pe care nu îi are.

 

Taur 

 

Fiind un muncitor priceput și chibzuit, problemele de bani ale Taurului vor veni rareori din cauza faptului că nu are suficient. Înzestrat cu talentul de a face bani, Taurul poate să țină pasul cu bine și să genereze abundență chiar și în mijlocul unui colaps economic. Totuși, Taurul nu este lipsit de probleme legate de bani. Sunt cunoscuți pentru faptul că acumulează resurse chiar și în perioadele de abundență sau muncesc prea mult chiar și atunci când au deja suficient. Taurul este ușor zgârcit și trebuie să învețe cum să aibă încredere că universul le va da ceea ce au nevoie, indiferent de situație.

 


Gemeni


Pentru Gemeni, a rezista cheltuielilor pe termen scurt în favoarea obiectivelor pe termen lung este o provocare. Acest semn hiper-social va ajunge să își cheltuiască salariul la cafenea pentru a petrece timpul cu colegii după muncă, dar apoi este dezamăgit când nu își poate permite acea vacanță pe care dorea. Încearcă o aplicație de economisire automată a banilor. Aceasta îi poate ajuta pe Gemeni să își atingă obiectivele financiare înainte ca latura lor mai nechibzuită să le saboteze contul de economii.

 


Rac

Racul se agață de conceptul de securitate financiară mai mult decât orice alt semn. Într-un efort de a se proteja de calamități viitoare, ei pun de obicei părți semnificative din fiecare salariu într-un cont de economii. Asta sună foarte bine până când își dau seama că nu se bucură de roadele muncii lor. Racul trebuie să se concentreze mai puțin pe economisirea pe termen lung și să se bucure de obiectivele pe termen scurt. Nu poți cumpăra timpul înapoi, indiferent cât de gras ar fi contul tău de pensie.

 


Leu


Leului îi place să își cheltuiască banii pe obiecte de lux de care nici nu au nevoie. Mesele bogate, hainele extravagante, cadourile luxuriante cu care își copleșesc partenerul, toate acestea pun presiune pe buzunarul lor. Leul vrea sătrăiască regește și vrea să fie cel care plătește, dar, uneori, scopul nu justifică mijloacele. Pentru a învăța cum să profite la maximum de banii lor, Leii trebuie să învețe cum să găsească opulența pe care o caută fără să-și cheltuiască salariul câștigat cu greu.

 

Fecioară


Fecioara este pricepută în a selecta investiții pe termen lung, de pe urma cărora pot profita pe termen lung. Dar cu ce costuri? În dorința de stabilitate a acestui semn de pământ, ei pot ajunge să își vândă comunitatea sau să se angajeze în întreprinderi care afectează mediul înconjurător. Cu siguranță se pot face mulți bani investind în afaceri dubioase, cum ar fi dezvoltarea privată sau gazele naturale, dar dacă Fecioara stă cu ochii doar pe buzunarul lor, va urma în scurt timp o criză spirituală.

 

Balanță


Balanțele își cheltuiesc banii câștigați din greu ca și cum ar avea ceva de demonstrat. Săritul la nota de plată după o noapte costisitoare în oraș poate crea un precedent pe care nu își pot permite să îl repete. Și, fiind o persoană plăcută de oameni care caută armonia, Balanța se luptă să stabilească limite care i-ar ajuta să economisească banii de care au nevoie. Prin exersarea modului de a spune nu celorlalți mai des, Balanța va învăța în cele din urmă cum să spună da pentru ei înșiși.

 


Scorpion


Cea mai mare problemă de bani a Scorpionului este judecarea și supraevaluarea valorii unui cadou pentru ei înșiși. Cadourile din partea altora cad, de asemenea, sub analiza lor și pot duce la resentimente pe termen lung. Devalorizarea este o formă de abuz financiar; pentru ca Scorpionul să se ridice deasupra propriului set de așteptări nerealiste, va trebui să acorde mai puțină importanță obiectelor materiale. Uneori, un cadou este doar un mod de exprimare a iubirii (nu cât de mult s-a cheltuit pe el), iar Scorpionul trebuie să învețe cum să nu respingă aceste cadouri din partea celorlalți.

 

 

Săgetător


Săgetătorul nu poate rezista atunci când vine vorba de a face achiziții impulsive pentru o nevoie temporară. Dorința lor de mișcare constantă i-ar putea împinge să cumpere acel bilet de avion de ultim moment, chiar dacă știu că ar avea mai multă stabilitate financiară dacă ar opta pentru o vacanță planificată din timp. Pentru a-și rezolva problemele economice, Săgetătorii trebuie să își studieze cu atenție finanțele și modul în care cheltuie banii. Atunci când își vor cunoaște tiparele emoționale, Săgetătorii vor fi mai capabili să își țină economiile sub control.

 

Capricorn


Capricornul se pricepe la întocmirea bugetului, contabilizând fiecare bănuț, cum este cheltuit și cum a fost câștigat. Această îndemânare le oferă abilități financiare și capacitatea de a menține un flux constant de venituri care să curgă în visteria lor. Totuși, dacă Capricornul merge prea departe cu obsesia banilor, bugetarea lor îi poate constrânge atât de tare, încât să uite cum să se distreze. Capricornul trebuie să aibă încredere că băgând mâna în pușculiță din când în când, nu va împiedica banii să se strângă.

 


Vărsător


Când vine vorba de bani, cea mai mare problemă a Vărsătorilor este că trăiesc în viitor înainte ca acesta să sosească. Fiind vizionarul semnului zodiacal, Vărsătorul are bună credință că, în cele din urmă, totul va fi bine. Dar acest optimism cu privire la viitor poate însemna că își vor sacrifica sănătatea pe termen scurt și își vor asuma un stres uriaș în căutarea îndeplinirii viziunii lor financiare. Acest lucru înseamnă adesea să nu-și atingă potențialul maxim de câștig și să neglijeze ceea ce au nevoie pe termen scurt.


Pești


Cea mai mare problemă financiară a Peștilor este faptul că ei evită cu totul banii și plăcerile lumești. Există o valoare în operarea pe sisteme diferite de monedă, deoarece atât banii, cât și timpul sunt creați de oameni. Dar, în timp ce Peștii nu au nicio problemă în a intra într-o lume de vis în care banii nu contează, ei au nevoie de ajutorul celorlalte semne dacă vor să opereze în această lume în mod eficient. Prefăcându-se că banii nu există nu va face capitalismul să dispară. Peștii trebuie să învețe cum să se implice mai mult în această lume, dar îi pot ajuta și pe ceilalți să contribuie la o societate care prosperă în afara legilor cererii și ofertei.

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel