Horoscop rune 26 iunie- 2 iulie 2023, cu Mihai Voropchievici: „Toate visele se împlinesc”

Sursa foto: Mihai Voropchevici, captură YouTube/ Fanatik
Descriere foto: Sursa foto: Mihai Voropchevici, captură YouTube/ Fanatik

Horoscop rune 26 iunie - 2 iulie 2023, cu Mihai Voropchievici. Aflați care este zodia cu cele mai multe probleme anunțate de celebrul astrolog.

Berbec

Berbecul să se aștepte la vești. Confruntările nu sunt nelipsite pentru Berbec. Poate fi o mică bătălie. El nu știe foarte multe despre ce va urma, dar vrea să câștige neapărat. oricum, aceștia câștigă în mod sigur.

Taur

Taurii au parte de un cadou de la Divinitate. Aceștia vor avea din belșug de toate. Visele lor se vor împlini. Săptămâna care a trecut a fost tot despre lucruri bune. Se spune că anul acesta Taur e vedetă.

Gemeni

Gemenii sunt sfătuiți să stea liniștiți. Să lase necazurile în urmă și să se pregătească pentru o săptămână minunată. Posibil ca numai o parte din Pești, nu toți, să fie încărcați cu probleme și griji. Runa le atrage atenția pentru a se pregăti de o săptămână bună fără griji.

Rac

Racul este încărcat de vești bun. Cadouri surpriză sau chiar sume de bani îl așteaptă după colț. Vor veni câștiguri ocazionale la ei.

Leu

Leul trebuie să pășească cu grijă. El trebuie să fie atent la absolut tot. Pot apărea necazuri neprevăzute. Să fie în gardă.

Fecioară 

La Fecioară se repetă runa care tocmai a fost cu o săptămână înainte. Ea încă dorește bătălii, certuri, scandaluri. Vrea totul pe forță. Sfatul este să nu se agite și să evite orice stare tensionată.

Balanţă

Și la Balanță se repetă runa de săptămâna trecută.  Se va afla un adevăr la un moment dat care va schimba percepția Balanței. Toate acestea înseamnă că Balanțele sunt de doă săptămâni pe alergătură, pe investigație, vor să obțină ceva anume cu orice preț.

Scorpion

Scorpionul are nevoie de toate forțele, să se adune, deoarece trebuie să-și consolideze poziția peste tot, și-n societate, și la serviciu, și în familie. Vor avea doar de câștigat dacă vor face aceste lucruri.

Săgetător

Săgetătorii au cel mai mult de câștigat. A venit Vunjo pentru o săptămână. Au câștigat pe toate planurile.

Capricorn

Capricornii vor rezolva orice problemă pe care o au doar prin intermediul unui consiliu de familie. Unindu-i pe toți în jurul său și având conversații sincere, vor reuși ce-și propun.

Vărsător 

Vărsătorul este pregătit să înceapă o nouă etapă în vața sa. Va primi vigoare și energie pe toate planurile, și fizic, și psihic.

Pești

Peștii sunt sfătuiți să rămână în casele lor. Aceștia sunt în așteptarea unor schimbări foarte importante, de aceea trebuie să rămână acasă. Schimbările implice multe lucruri neașteptate, potrivit Antena3.ro

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Dată: 25 iun 2023, 14:31 | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience