Horoscop. Zodiile și arta. Ce talent ascuns ai în funcție de semnul tău zodiacal

Data publicării:
Horoscop, sursa pixabay/ autor Alexandr Ivanov
Descriere foto: Horoscop, sursa pixabay/ autor Alexandr Ivanov

Horoscop. Zodiile și arta. Află care sunt cele mai talentate semne zodiacale. 

Din punct de vedere astrologic, există 6 semne zodiacale care sunt artistice și creative. 


Săgetător


De asemenea, cunoscut sub numele de Arcașul, Săgetătorul este reprezentat de simbolul unui arc și al unei săgeți. Cei născuți sub semnul Săgetătorului sunt profund pasionați de artă. Orientați artistic și dispuși să privească totul ca pe o artă, ei creează multe lucruri artistice atât vizual, cât și muzical. Este uimitor modul în care văd frumusețea în cele mai întunecate locuri și se pricep de minune să vadă frumosul peste tot.


Balanță


Balanța este mai degrabă un hobbyist decât un artist serios. Indiferent cât de puțin se pricep, ei încearcă. Balanțele sunt creative și ambițioase și vor să fie bune, dar se simt confortabil cu mediocritatea pentru a-și continua micile proiecte de artizanat.


Scorpion


Cei născuți sub semnul Scorpionului sunt extrem de creativi și talentați, ceea ce îi face să fie un răsfăț pentru simțuri, dar și pentru ochi. Lucrurile întunecate, misterioase și magice îi atrag în mod deosebit, iar arta lor este adesea centrată pe teme similare. Pe lângă faptul că sunt sclipitori, ei pot crea lucruri cu adevărat senzuale și neobișnuite.

 

Taur


Nu toate semnele zodiacale sunt într-adevăr compatibile cu arta acrilică și în ulei, dar aceasta este o formă de artă care este perfectă pentru natura persistentă a Taurului. Ei se vor simți profund conectați la procesul artistic practic, fie că pictează un peisaj montan sau abordează un portret.


Berbec


Markerele de culoare închisă sunt preferatele Berbecului, în special cele de culoare roșie sau portocalie, deoarece aceasta este culoarea care reprezintă elementul acestui semn, care este focul. Născuți sub influența Berbecului, acești oameni au tendința de a fi energici. Berbecii își umplu timpul liber desenând și pictând. Lucrările lor tind să fie îndrăznețe și intense.


Leu


Leii sunt, de asemenea, predispuși să exceleze la desen. Leii sunt persoane artistice care iubesc să creeze artă. Atunci când se simt creativi, vor desena și vor folosi diferite tipuri de markere, pasteluri și creioane colorate.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel