Horoscop. Zodiile pe care le urăşte toată lumea. Ce se ascunde de fapt în interiorul acestor semne

Data publicării:
Horoscop, sursa pixabay/ autor Rondell Melling
Descriere foto: Horoscop, sursa pixabay/ autor Rondell Melling

Zodiile pe care toată lumea le urăşte, dar nu sunt nici pe departe pe atât de rele pe cât şi le imaginează ceilalţi din jur. Din contră! Prejudecăţile de multe ori se dovedesc a fi neîntemeiate. Te numeri printre aceste semne?

Desigur, nu suntem definiți în totalitate de semnele noastre. Există câteva stereotipuri negative puternice în jurul unor semne. Iată cele trei zodii pe care le urăşte toată lumea și de ce nu sunt atât de rele pe cât crezi că sunt (promitem).


1. Leu (23 iulie - 22 august)

Cum îl vede lumea: Când vă gândiți la Leu, s-ar putea să vă imaginați pe cineva care se plimbă cu 12 pungi de cumpărături, privind cu adorare în camera din față a telefonului și vorbind cu voce tare peste toată lumea.

Realitate: Leii sunt alimentați de expresia creativă. Având soarele ca planetă conducătoare, Leul speră să-și radieze căldura asupra altora prin multele lor talente. Semnele generoase de foc vor să te motiveze cu cuvintele lor, să te emoționeze cu muzica lor și să te încânte cu o petrecere extravagantă-surpriză. Și psst: le pasă mult mai mult de modul în care îi vezi decât de modul în care se văd pe ei înșiși. Este nevoie de curaj pentru ca Lei să se pună constant acolo în faţă. Dar au nevoie și de o anumită validare a faptului că toate rezultatele lor sunt bine primite. Cum ți-ar plăcea să termini o piesă Karaoke fără aplauze? În spatele vuietului, Leii zodiacali sunt doar pisoii sensibili care au nevoie de iubire suplimentară.


2. Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Cum îi vede lumea: Morişti vorbăreţe cu două fețe. Gemenii sunt portretizaţi adesea ca prietenul fierbinte și rece. Cel care îți folosește planurile, îți dezvăluie secretele și, în general, nu tace.

Realitate: Acest semn aerian are suficiente gânduri care se învârt în jurul creierului pentru două persoane. Dacă Gemenii par să nu fie implicaţi, este probabil pentru că au multe pe placa lor mentală. Gândiți-vă: 25 de mese aranjate pe o farfurioară mică. Sunt optimişti și caută în mod constant noi experiențe și da, sunt semne vorbăreţe care ar putea dori să vă spună totul despre ele. Abilitățile strălucite de comunicare ale Gemenilor sunt conferite de conducătorul lor planetar, Mercur. Și, deși poate părea că sunt vorbăreţii zodiacului, ei sunt de fapt cei mai buni ascultători. Gemenii sunt printre cele mai deschise minți. Adaptabilitatea lor le permite să se raporteze la (și să empatizeze) cu oricine şi să nu judece.

 

Citește continuarea pe STIRIDIASPORA



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel