Horoscop. Zodiile care vor întâmpina dificultăți în viața sentimentală, duminică, 18 februarie. Sunt decise să impună limite stricte

Data publicării:
Sursa foto: freepik.com
Descriere foto: Sursa foto: freepik.com

Iată care sunt semnele zodiacale ce vor fi nevoite să poartă o conversație deschisă cu partenerul de viață. 

Când Luna în cuadratură cu Neptun se va afla în preajmă, așa cum se va întâmpla pe 18 februarie 2024, trei semne zodiacale vor deveni foarte conștiente de limitele pe care trebuie să le stabilească în viața lor,  mai ales când vine vorba de viața sentimentală.

Astfel, aceste persoane vor știm că anumite lucruri trebuie să fie la locul lor și bine puse la punct, dacă vor să fie fericite. În timpul acestui tranzit, zodiile despre care urmează să vorbim mai jos se vor gândi la anumite lucruri și vor ajunge la anumite concluzii în timpul acestei zile, 18 februarie 2024, și un lucru este sigur. Va trebui să comunice concluziile la care au ajuns și persoanei dragi, pentru a fi luate măsurile necesare.

1. Taur 
(20 aprilie - 20 mai)

Ești extrem de fericit în prezent, motiv pentru care vrei să împarți tot ce deții cu persoana iubită. Cu toate acestea, pe măsură ce trece timpul, ți-ai dat seama că această persoană, oricât de dragă ți-ar fi, chiar profită atât de spațiul tău, cât și de banii tăi. În timpul Lunii în cuadratură cu Neptun, pe 18 februarie 2024, îți vei face curaj să deschizi acest subiect sensibil și să-ți impui limitele.

Acest lucru înseamnă pentru tine, Taur, este că va trebui să ai o discuție importantă cu această persoană pe 18 februarie 2024. Ai grijă, totuși, întrucât persoana în cauză s-ar putea să nu primească foarte bine aceste argumente venite în partea ta și o să te facă să te simți tu vinovat pentru întreaga situație, lucru care nu e adevărat. Important este să nu lași garda jos și să te asiguri că obții ceea ce-ți dorești.

2. Gemeni 
(21 mai - 20 iunie)

Un lucru pe care nu îl poți suporta este atunci când partenerul tău „decide” că te cunoaște mai bine decât te cunoști tu însuți. Dacă la început accepți acest  lucru, pe parcurs poate deveni extrem de deranjant.

Principala problemă a acestei zile este că nu vrei ca partenerul tău să treacă linia de demarcație, ceea ce pare că tot face în ultima vreme. Ești complet de acord că trebuie să îl iubești și să ai această relație minunată cu el, dar întotdeauna îți vei dori propriul spațiu. Aceasta este o problemă care trebuie rezolvată, și se pare că partenerul tău ar putea încălca înțelegerea, având în vedere că este mereu în fața ta, din toate punctele de vedere. 

Chiar dacă adori dragostea și romantismul, ai nevoie de spațiul tău personal. Mai mult, nu vrei să trebuiască să explici de ce, iar azi ești determinat să rezolvi problema asta pentru totdeauna. 

3. Pești 
(19 februarie - 20 martie)

Când ai intrat în relația sentimentală în care te afli în prezent, ai crezut foarte mult în persoana cu care ești, deoarece părea că dă dovadă de multă înțelegere și iubire pură. Pe măsură ce a trecut timpul, însă, ai văzut că, deși e la fel din punct de vedere al sentimentelor profunde, poate avea și câteva trăsături negative destul de supărătoare.

Pe 18 februarie 2024, nu vrei să faci mare caz din asta, însă ai de gând să rezolvi lucrurile. Vrei să-i spui direct partenerului tău că uneori forțează nota atunci când vine vorba de depășirea limitelor acestei relații amoroase.

Ceea ce este al tău este al tău, și îți place așa. Ești, de asemenea, dispus să-i respecți și tu spațiul său personal. Ești dispus chiar să-i permiți uneori să țină lucrurile ascunse de tine, dacă nu sunt importante pentru viața de cuplu, din dorința de a face lucrurile să funcționeze în direcția pe care ți-o dorești. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel