HOROSCOP. Zodiile care vor avea parte de surprize URIAȘE pe plan amoros în următoarea perioadă

Data publicării:
Horoscop dragoste, sursa usplash
Descriere foto: Horoscop dragoste, sursa usplash

Horoscop. 3 semne zodiacale care au noroc în dragoste începând cu 6 ianuarie 2022. 

Pentru aceste 3 semne zodiacale urmează surprize de proporții pe plan amoros începând cu 6 ianuarie 2022. 


Iată cele 3 zodii care vor avea parte în sfârșit de ceea ce își doresc în ceea ce privește dragostea.

 
Gemeni


Trebuie să ai curaj să faci primul pas atunci când își dorești ceva cu adevărat. Gemeni, cere și ți se va da. 


Uneori aamenii se tem atât de mult de respingere încât preferă să dea înapoi decât să confrunte persoana iubită cu o cerere care i-ar putea prezenta într-o altă lumină.


Comunicarea este cheia pentru a obține ceea ce îți dorești, atunci nu ai niciun fel de problemă în a folosi acest dar.


Până la urmă, nu-ți dorești decât pace și fericire în cadrul relației, așa că de ce să nu mergi până la capăt? Spune ce gândești.


Rac


Dacă există un lucru pe care îl vrei în relația ta, acela este respectul. De acum  încolo, este foarte simplu. Dacă partenerul tău te respectă, atunci orice altceva poate cădea la locul lui.


Și, Rac, asta e tot ce îți dorești. Datorită lui Mercur în cuadratură cu Uranus, te vei simți în largul tău în ceea ce privește comunicarea sentimentelor tale, iar partenerul tău se va simți, de asemenea, deosebit de deschis față de nevoile tale; nu ești o povară pentru el, de fapt, nu-și dorește decât să te mulțumească.


Să ajungi în acest loc nu a fost întotdeauna ușor, motiv pentru care vei simți ca o victorie atunci când, în sfârșit, vei spune ceea ce ai în minte persoanei care este absolut dispusă să te ajute. Orice îți dorești, vei primi de la partenerul tău pentru că, sincer, te iubește și te adoră și vrea să te vadă fericită.


Săgetător


Să recunoaștem, uneori ești un pic cam "prea" sinceră cu sentimentele tale, Săgetătorule, iar modul în care îți abordezi partenerii romantici ar putea fi considerat atât intimidant, cât și enervant.


Spui ceea ce ai în minte și, de multe ori, o spui fără să ții cont de cum iese. Partenerul tău te iubește pentru sinceritatea ta, dar a început să se retragă puțin, iar asta nu te mulțumește.


Ceea ce îți dorești este ca ei să se comporte ca tine - vrei să vorbească. Vrei ca ei să spună ce au pe suflet, astfel încât să nu existe neînțelegeri atunci când vremurile devin dificile.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel