HOROSCOP. Zodiile care au noroc în dragoste începând cu 15 noiembrie 2021

Data publicării:
Horoscop amoros, sursa pixabay/ autor Free-Photos
Descriere foto: Horoscop amoros, sursa pixabay/ autor Free-Photos

HOROSOCP. Cele 3 Semnele zodiacale care au noroc în dragoste săptămâna aceasta. 

Taur (20 aprilie - 20 mai)


Cu Venus ca planetă care te guvernează, ești înclinat spre dragoste și îți faci singur norocul oriunde te duci. Acest lucru se datorează faptului că tu crezi în tine, Taur, iar în timpul Lunii în cuadratură cu Venus, nu numai că vei emana încredere și iubire de sine, dar îi vei convinge pe toți cei din jur că ești persoana numărul unu de care să te îndrăgostești.


Puterea ta de seducție va fi completă, de fapt, vei avea o mulțime de jucători dornici de a alege dacă îți dorești așa ceva.


Sunt șanse, însă, ca tu să îți păstrezi toată dragostea pentru o singură persoană. Felul în care această persoană a ajuns în vârf și ți-a atras atenția este exact ceea ce face ca acea persoană să merite să te bucuri de ea. Ești norocos în dragoste, dar în timpul Lunii în cuadratură cu Venus acest noroc va crește exponențial.


Gemeni (21 mai - 20 iunie)


Ești în locul din viața ta în care nu mai vrei să pierzi timpul cu persoane care nu-și fac cunoscute automat intențiile.


Ai noroc, pentru că pe 15 noiembrie, vei întâlni pe cineva care îți stârnește interesul, pur și simplu datorită naturii sale deschise și a comunicării oneste. Simțurile tale îți spun că există ceva bun la această persoană, iar asta îți place.


Ai putea chiar numi acest lucru noroc, însă, se pare că face parte din plan, conform forțelor cosmice. Este bine că ai reușit să petreci timp singur pentru că, așa cum vede universul, acum ești pregătit să faci pasul spre dragoste. Norocul tău este aici.


Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)


Fie că ești sau nu într-o relație, norocul tău în dragoste este pe cale să înceapă - în stil mare. 


Prin noroc, ne referim la compatibilitate, în cazul tău, Vărsătorule. Vei găsi, în sfârșit, acel moment super confortabil, compatibil cu partenerul tău sau cu persoana care urmează să devină partenerul tău. Se spune că mințile mari gândesc la fel, iar tu vei găsi acea minte grozavă în interiorul persoanei cu care te conectezi în această perioadă.


Vei avea senzația că o poartă gigantică a fost dărâmată și, dintr-o dată, amândoi puteți vedea lumina de cealaltă parte. Ce se va întâmpla depinde de tine, dar tranzitele trag pentru tine, iar universul te susține până la capăt.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel