Horoscop. Zodia cu care nu vei putea niciodată să faci casă bună. Este o muncă grea pentru aceste relaţii

Data publicării:
Horoscop, sursa pixabay/ autor Sasin Tipchai
Descriere foto: Horoscop, sursa pixabay/ autor Sasin Tipchai

Întâlnirile sunt complicate, dar compatibilitatea noastră astrologică cu poate fi uneori de ajutor.  Dacă ați putea evita să vă pierdeți timpul cu cineva care ar putea fi astrologic predestinat să vă apese butoanele greşite, să vă macine uneltele și să vă conducă pe un drum care nu duce nicăieri, nu v-ați dori un avantaj? Care este semnul pe care trebuie să îl evitaţi cu orice preţ.

Dar înainte de a elimina opţiunile prezente în viaţa ta, trebuie să ştii că un semn zodiacal incompatibil nu condamnă o relație. Compatibilitatea astrologică dintre două persoane implică mult mai mult decât doar semne solare. Trebuie să ne uităm la legăturile dintre două diagrame naștere în ansamblu (o practică cunoscută sub numele de sinastrie) pentru a obține o imagine cosmică clară a unei relații. Planeta romantică Venus, planeta sexuală Marte și luna emoțională joacă toate roluri majore în viața noastră amoroasă, dar cu privirea la compatibilitatea de bază a semnelor zodiacale este un loc util pentru a începe.

Și, în cele din urmă, doar pentru că anumite semne zodiacale sunt incompatibile pe hârtie nu înseamnă că lucrurile nu vor funcționa între ele. Este posibil să găsim chimie, compatibilitate și teren comun cu oameni de toate semnele zodiacale - s-ar putea să fie nevoie doar de un compromis sau să implice un pic mai multă luptă. Acestea fiind spuse, citiți mai departe pentru a afla cu ce semne zodiacale sunteți romantic incompatibil.

 

Zodia cu care nu trebuie să faci casă

 

Berbec

Cel mai puțin compatibil semn zodiacal pentru tine este Racul.

De ce? Ești îndrăzneț și impulsiv din fire, dar Racii sunt mai rezervați și mai protectori față de spațiul lor, așa că s-ar putea să te lupți să te adaptezi nevoilor lor de pace și liniște sau să fii prea nerăbdător pentru a face față. Dorința de securitate a unui Rac ar putea fi mai plictisitoare decât romantică pentru un căutător de senzații tari ca tine, iar sensibilitatea lor emoțională ar putea să te calce pe nervi. Dacă doriți o relație cu un Rac, va trebui să găsiți un echilibru între momentele dvs. spontane și zona lor de confort.

 

Taur

Cel mai puțin compatibil semn zodiacal pentru tine este Leul.

De ce? Îți place să iei lucrurile încet și să te bucuri de plăcerile simple ale vieții și de aceea, energia fierbinte și atrăgătoare a unui Leu s-ar putea dovedi prea mare pentru stilul tău de viață relaxat. Leilor le place să fie în centrul atenției și au o personalitate dramatică, ceea ce reprezintă o provocare pentru stilul dvs. mai rezervat și mai pământean. Va trebui să fiți amândoi dispuși să faceți compromisuri mai mult decât majoritatea pentru a face ca o relație să funcționeze.

 

Gemeni

Semnul tău cel mai puțin compatibil pentru tine este Pești.

De ce? Comunicarea este importantă pentru dvs., motiv pentru care întâlnirea cu un Pește visător ar putea fi mai frustrant decât împlinitor. Peștii se sprijină puternic pe simțurile lor intuitive, ceea ce nu întotdeauna se încadrează în modul tău de gândire mult mai logic. Ca semn de aer intelectual, punerea sentimentelor înaintea faptelor (așa cum fac Peștii) nu este stilul tău și ar putea duce la dezacorduri și resentimente. În timp ce o poveste de dragoste între voi doi nu este imposibilă, diferențele de comunicare ar putea împiedica relația dacă nu sunteți atent.

Citește continuarea pe STIRIDIASPORA

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel