Horoscop 1 Mai 2024. Daniela Simulescu: Zi bună pentru o zodie / video

Data actualizării: | Data publicării:
Sursă foto: Freepik
Descriere foto: Sursă foto: Freepik

Daniela Simulescu, astrolog DC NEWS şi redactor şef Astrosens, a oferit horoscopul zilei de 1 mai. 

Astăzi avem un careu între Venus și Pluto care înseamnă cheltuieli, dar pot fi și foarte multe tensiuni.

 

Berbec

Marte a intrat în semnul tău, Venus din casa a 2-a face careu cu Pluto, e un fel de frenezie pe care nu o poți controla în perioada asta. O să și cheltuiești bani, o să te mai și cerți, o să fii pus pe șotii permanent, dar, până la urmă, trebuie să te bucuri de viață.

 

Taur

Doamne ferește să îți spună cineva astăzi ce să faci sau să ți se dea impresia că nu ai atenția totală a celorlalți că imediat vei interveni și te vei supăra, precum un copil.

 

Gemeni

E o zi bună pentru tine pentru că te bucuri de prezența altor persoane. Astăzi e un soi de petrecere și pe cer, nu doar în sărbătoarea noastră de 1 mai.

 

Rac

Ai intenții bune, cele mai bune, doar că ceilalți nu sunt de acord cu tine sută la sută. Încercați să vă dați seama ce forțați în viețile celorlalți.

 

Leu

Nu stați pe acasă! Plimbați-vă astăzi, mișcați-vă, întâlniți-vă cu oamenii, nu stați pe acasă! Aveți nevoie de multă mișcare astăzi. Dacă nu vă simțiți bine, călătoriți cu gândul!

 

Fecioară

Uitându-mă la voi în hartă am în vedere următoarea situație: discuțiile despre „eu sunt mai deștept", „eu am dreptate", „eu știu mai bine", vor face mult rău și dacă reușiți să stați departe de ele și să nu luați nimic personal, e perfect. Veți avea o zi mult mai bună.

 

Balanță

E o provocare pentru unii dintre voi, pentru cei care astăzi sunt mai singuratici, mai solitari. Va fi o zi foarte provocatoare pentru că aveți nevoie de interacțiune. Bucurați-vă de viață!

 

Scorpion

Sunteți ochi și urechi la partener. Dacă partenerul zice să faceți ceva, voi faceți, astăzi. Vreți să-i faceți pe plac. Ori ați greșit în ultimul timp, ori vreți să obțineți ceva de la partener. Aveți voi un interes acolo.

 

Săgetător

Astăzi vreți să fiți utili și vreți să fiți utili pentru mai multe persoane. Vă veți trezi în anumite situații în care aveți mai mult timp pentru unii și mai puțin timp pentru ceilalți și să apară discuții. Important e să vă simțiți voi bine în pielea voastră, restul nici nu mai contează.

 

Capricorn

Unii dintre voi veți avea această dorință de a petrece mai mult timp cu copiii voștri, indiferent că sunt mai mici sau mai mari. Cei care au o zi liberă și nu au copii, le recomand să-și aducă aminte cum e să fii copil. Căutați activități, neînsemnate pe moment, dar care vă sprijină cu adevărat.

 

Vărsător

E o zi cu foarte multe pe farfuria voastră, foarte multe în cap, zăpăceala, fluctuații. Trebuie să vă adaptați! Pluto e în semnul vostru, Venus din casa a 4-a face careu la Pluto. Aveți în vedere totuși să nu scoateți fire albe membrilor din familie, dar să nu-i lăsați nici ei să vă scoată vouă. 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Elena Aurel | Categorie: Stiri


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel