Horoscop WEEKEND. Previziuni pentru toate semnele zodiacale

Data actualizării: | Data publicării:
Horoscop. Unsplash.com/ autor James Lee
Descriere foto: Horoscop. Unsplash.com/ autor James Lee

Horoscop săptămânal: 15-21 noiembrie 2021. Previziuni pentru toate semnele zodiacale.

 

BERBEC: 

Vrei să te apuci de atâtea aventuri noi în ultima vreme. Cu toate acestea, nimic nu va ține dacă nu stabilești o rutină. Pentru restul săptămânii încearcă să creezi o rutină zilnică pentru a duce la capăt planurile; începe cu ceva mic și construiește pe măsură ce devine un obicei mai degrabă decât o corvoadă.

TAUR: 

Taur, îngrijorarea ta va fi cel mai mare dușman al tău în această săptămână. Pe măsură ce mai multe persoane sunt atrase de tine, este posibil să începi să creezi dileme acolo unde nu există. Este important să observi cum te simți în acest moment. Preocupă-te mai puțin de felul în care te văd ceilalți după ce îți permiți un moment de plăcere și mută-ți atenția pe cum te vezi pe tine însuți atunci când nu mai este nimeni în jur.


GEMENI:

Gemeni, energia ta ar putea fi un pic mai intensă pentru restul acestei săptămâni, dar asta nu înseamnă că vrei să o împarți cu oamenii. Ai multe de vindecat și s-ar putea să vrei să-ți îndrepți atenția spre interior. Unii oameni ar putea găsi acest lucru inconfortabil, mai ales dacă apelează la tine pentru a-și rezolva problemele. Dar nu uitați, nu puteți turna în cupa lor dacă nu aveți nimic de dat.


RAC: 

Rac, este timpul să înfrunți realitatea dură că nimeni nu te va putea salva în afară de tine însuți. Nu există nicio persoană pe acest pământ care să-ți poată spune ceea ce ai nevoie să auzi. Săptămâna aceasta încearcă să te provoci să găsești validarea din partea ta în toate mișcările pe care le faci, în loc să cauți frenetic să o găsești la altcineva.

 


LEU: 

Leu, dacă nu creezi un echilibru în viața ta din tot ceea ce faci, o să te întinzi prea mult. Știm cu toții că poți să te forțezi să faci totul, însă, știm și că acest lucru are un cost mare. Săptămâna aceasta ia-ți un moment pentru tine. Nu ești un eșec pentru că ai nevoie să îți iei timp să te bucuri de viață în loc să o stăpânești. Acest lucru te face să fii uman.

                                                                                                                                                                                                                 FECIOARĂ: 

Fecioară, ar fi mult mai ușor să-ți găsești bucuria și confortul în compania altora, chiar dacă asta îți consumă energia la sfârșitul zilei. Săptămâna aceasta, încearcă să faci un efort pentru a petrece timp cu prietenii și familia. Nu este o provocare prea grea și ar trebui să profiți de oportunitatea de a privi în interior.

 


BALANȚĂ: 

Te-ai limitat pe tine însuți, menținându-te legat de ceea ce știi. S-ar putea chiar să constați că masca pe care o porți în fața celorlalți nu reflectă adevărata ta personalitate. Săptămâna aceasta este o șansă de a te elibera și de a te regăsi pe tine însuți. Nu ai nevoie să continui un act care nu te ajută să îți îmbogățești viața. 

SCORPION:

Scorpion, săptămâna aceasta trebuie să îți asculți vocea interioară înainte de a acorda atenție la ceea ce îți spun alții. Dacă simți că ceva nu este în regulă în cadrul unei conversații, treci peste asta. Intuiția ta este o putere pe care trebuie să o onorezi; nu-i lăsa pe oameni să te păcălească să crezi în minciunile lor.

 


CAPRICORN:

Capricorn, cu siguranță ai face orice pentru a te asigura că ai grijă de cei pe care îi iubești. Săptămâna aceasta încearcă să te concentrezi pe exprimarea iubirii tale în mai multe moduri decât în mod normal. S-ar putea descoperi că uneori poți fi puțin robotizat în exprimare, chiar dacă faci atât de multe pentru cei la care ții. Încearcă să-i întrebi pe cei la care ții cum poți să-ți arăți mai bine aprecierea.

 

VĂRSĂTOR: 

Vărsător, acest final de săptămână te poate provoca și îți poate oferi un conflict pe care ai încercat să-l eviți. De fapt, ar putea declanșa din nou răni vechi care să se deschidă din nou, făcându-te să te simți mai vulnerabil decât ți-ai permis să fii în ultimii ani. Cu toate acestea, faptul că alții te rănesc nu te reflectă ca persoană. Încearcă să nu interiorizezi cuvintele crude aruncate în direcția ta și nici să nu-ți asumi toate problemele lumii. 

PEȘTI: 

Pești, probabil că săptămâna aceasta trăiești momentul tău de personaj principal. Este uimitor; ar trebui să te bucuri de această strălucire cât de mult poți. Dar, asta nu înseamnă să nu rămâi umil. S-ar putea să nu te simți hipersensibil în această săptămână, dar știi cât de vulnerabil te simți atunci când o faci. Dacă observi acest comportament la altcineva, alege compasiunea, deoarece nu ai loc să judeci.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel