Horoscop weekend 4 - 6 iunie 2021. Sfârșit de săptămână plin de distracție pentru Leu și transformări drastice pentru Pești. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Horoscop, sursa pixabay/ autor suju-foto
Descriere foto: Horoscop, sursa pixabay/ autor suju-foto

Horoscopul pentru weekendul 4 - 6 iunie 2021 vă spune tot ce vă rezervă stelele, precum și numerele norocoase pentru acest sfârșit de săptămână.

Berbec

În acest weekend ai starea de spirit necesară pentru a ieși și pentru a-ți întâlni noua iubire. Amintiți-vă că semnul dvs. este focul și aveți nevoie de un partener care să funcționeze mai mult în viața de zi cu zi. Aveți grijă! Astăzi, evitați să intrați în probleme care nu vă aparțin și fiți mai prudenți. Obțineți bani la care nu vă așteptați pentru o datorie sau primiți comisioane. Te întâlnești cu familia pentru a sărbători o zi de naștere. O dragoste caută să te întorci, dar încearcă să nu te lupți cu nimeni. Cumpărați haine și vă schimbați aspectul. Mergi la picnic duminică cu prietenii tăi. Cuplurile căsătorite ar trebui să aibă răbdare pentru că vor avea unele lupte. Numerele tale norocoase sunt 21, 33 și 90.

Taur

Veți avea foarte mult de lucru, iar șefii dvs. vor aprecia. Evită să fii defensiv și să cooperezi în tot ceea ce îți spun ei. Primești ajutor financiar de la un membru al familiei pentru a plăti o datorie care nu te-a lăsat să dormi. Începe să diferențiezi cine este în viața ta bun pentru a evita oamenii care vor să profite din urma dvs.. Aveți grijă la infecțiile pielii sau consultați-vă medicul. Intri la un curs sâmbăta și vei fi foarte activ. Dacă încă mai trăiești cu părinții, este timpul să fii independent și să trăiești singur, astfel încât să poți fi mai responsabil. În dragoste vei fi cel mai bun și foarte norocos în acest weekend. Dacă aveți deja un partener, va fi un weekend de mare pasiune. Dacă ești singur, o dragoste foarte pasională îți va apărea. Numerele tale norocoase sunt 23, 19 și 8.

Gemeni

Astăzi va fi o zi perfectă pentru a sărbători și pentru a te distra cel mai bine. Veți primi cadouri la care nu vă așteptați și o dragoste vă caută să vă surprindă. Fii atent la bani, nu cheltui prea mult și fii mai precaut. Mergi la sală pentru a face mai multă mișcare pentru că în iulie mergi la plajă și trebuie să arăți mai bine. Sâmbătă va fi o zi cu multă muncă pentru a pune în ordine tot ce este în jurul tău pentru că Gemenii sunt foarte dezorganizați și asta îi determină să aibă probleme în viața lor. Un frate te caută să împrumute bani de la tine. Fii atent cu vecinii, nu te încrede prea mult în ei pentru că vor să profite. Numerele tale norocoase sunt 23, 10 și 87.

Citește restul zodiilor pe STIRIDIASPORA



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel