Horoscop, vineri, 9 septembrie 2022. Previziuni pentru toate zodiile

Horoscop. Foto Unsplash/ autor Micky White
Descriere foto: Horoscop. Foto Unsplash/ autor Micky White

Horoscop zilnic: 9 septembrie 2022. Previziuni pentru toate semnele zodiacale.


Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Dacă ai câteva lucruri pe care ai vrea să le termini înainte de weekend, acesta este momentul potrivit pentru a o face. Luna Plină sosește mâine în semnul Peștilor, iar energia se acumulează făcând mult mai ușor să elimini vechile moduri de gândire și să te conectezi la ceea ce vrei să primești mai mult în viața ta.


Taur (20 aprilie - 20 mai)

Când Luna se află în semnul Peștilor, s-ar putea să te afli în situații în care întâlnești pe cineva și realizezi mai târziu că legătura a fost imperfectă într-un fel. Ziua de astăzi îți permite să reflectezi asupra acestor mici momente de intuiție care te învață mai multe despre ceea ce îți place și ceea ce îți dorești în afaceri și în relațiile non-romantice.


Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Visele pot fi resimțite ca o realitate îndepărtată, dar acesta este doar începutul călătoriei tale, Gemeni.
Speranțele și visele tale au nevoie doar de puțină remodelare și de ajutor din partea ta pentru a prinde contur.


Rac (21 iunie - 22 iulie)

Astăzi este o zi minunată pentru a porni în călătoria misterioasă a vieții, în care îți poți explora gândurile și sentimentele de la distanță. Luna de astăzi, aflată în Pești, este perfectă pentru a adopta o abordare mai puțin emoțională, scriind un jurnal și scriindu-ți gândurile cu profundă onestitate.

 

Leu (23 iulie - 22 august)

Este întotdeauna plăcut să simți că nu ai nimic de ascuns de nimeni în viață. Luna de astăzi în Pești te ajută să te eliberezi de presiunea de a fi perfect. Astăzi, propuneți-vă să fiți cel mai adevărat și autentic sine.


Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Dragostea este în mintea ta astăzi, pe măsură ce Luna continuă să tranziteze sectorul tău relațional.
Ai putea lua în considerare posibilitatea de a lua o mică pauză în acest weekend de la scena întâlnirilor pentru a pune în ordine câteva lucruri din viața ta, astfel încât atunci când te vei întoarce la căutarea iubirii să te simți mult mai organizat și mai pregătit pentru ea.

 


Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Balanță, te-ai concentrat destul de mult pe muncă în această săptămână și este nevoie de ceva mai mult timp pentru dragoste. Astăzi, s-ar putea să te simți foarte ocupat, chiar dacă dorințele tale sunt să iei o pauză și să te concentrezi pe romantism. Fă-ți planuri pentru a face ceva ce îți face plăcere alături de persoana iubită mâine și termină-ți toate comisioanele astăzi.


Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Scorpion, ai o fire profund romantică și iubești ideea de iubire și tot ceea ce poate aduce ea în viața ta.
Cu Luna în visătorii Pești, te poți pierde cu ușurință în ideea de iubire, iar pentru tine, acest lucru poate fi ceva de care vei dori să te bucuri cât mai mult posibil.

 

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Natura ta independentă primește un impuls de încredere când Luna se află în Pești. Încântă-te să faci lucrurile în felul tău și să te bucuri de căutarea libertății.


Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Adori o conversație sinceră, de la inimă la inimă, Capricorn, iar astăzi dorința ta de a te conecta la nivel de suflet este sinceră și pură. Ziua de astăzi este perfectă pentru a petrece o seară plăcută în oraș cu un prieten apropiat, bucurându-vă de o seară în care să puneți la curent cu viețile voastre și să discutați orice vă doriți.

 

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Ziua de astăzi este perfectă pentru a-ți evalua perspectivele financiare pentru restul anului.
Zilele următoare sunt perfecte pentru a reduce cheltuielile inutile care îți secătuiesc buzunarul, dar care nu îți oferă un randament bun al investiției.


Pești (19 februarie - 20 martie)

Pești, atunci când Luna se află în semnul tău, simți lucrurile mai profund. Sensibilitatea și intuiția ta se pot simți mai puternice decât de obicei. Având în vedere că mâine va avea loc Luna Plină în semnul tău zodiacal, este momentul perfect pentru a face o introspecție și a te gândi la viitorul tău.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Dată: 09 sep 2022, 06:48 | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience