Horoscop, vineri, 9 iunie 2023. Previziuni pentru toate semnele zodiacale

Data publicării:
Sursa Freepick
Descriere foto: Sursa Freepick

Horoscop zilnic, 9 iunie 2023. Previziuni pentru toate zodiile

 

Berbec (21 martie - 19 aprilie)
Ai un scop în viață, Berbec. Astăzi, Luna intră în Pești, sectorul dușmanilor ascunși și s-ar putea să devii foarte conștient de acele persoane din viața ta care ți-au spus că nu poți fi sau face ceea ce visezi.


Întotdeauna este mai bine să înfrunți acele temeri, inclusiv ceea ce crezi că este adevărat despre ceea ce ai auzit. Lucrezi la lucrurile care crezi că pot fi îmbunătățite și apoi renunți la restul.

 

Taur (20 aprilie - 20 mai)
Ai un suflet pereche acolo, Taur. Luna de astăzi deschide ușa către o energie spirituală care aduce lucruri karmice și pozitive în viața ta.


În aceste momente, fii atent la micile moduri în care universul comunică cu oamenii - numere care se repetă și lucruri pe care le spun alții și care confirmă idei și vise pe care le ai deja.

 

Gemeni (21 mai - 20 iunie)
Găsește acel lucru care îți place la locul de muncă pentru a-ți reaprinde pasiunea pentru muncă. Ai o curiozitate naturală pentru modul în care funcționează lucrurile, dar ce-ar fi dacă ți-ai îndrepta atenția către meseria pe care o practici în fiecare zi la locul de muncă?


S-ar putea să descoperi că nu îți displace atât de mult să muncești pe cât crezi și poți găsi un lucru de îmbunătățit care să-ți dea o satisfacție mai mare.

 

Rac (21 iunie - 22 iulie)
Ești o persoană sentimentală, așa că atunci când auzi o poveste dulce despre un cuplu căruia i s-a îndeplinit o dorință sau despre o persoană a cărei vindecare este restabilită, îți dau lacrimile.


Astăzi, odată cu intrarea Lunii în Pești, poți să îți exploatezi latura spirituală și să îți faci cunoscute intențiile față de univers. Spune o rugăciune, scrie-ți visele pe hârtie și vizualizează-ți viitorul, iar aceste lucruri se vor realiza.

 

Leu (23 iulie - 22 august)
Este posibil ca oamenii să te perceapă ca fiind o persoană ostentativă și deschisă, dar ceea ce mulți nu știu este cât de bine poți păstra un secret. Preferi ca viața ta privată să fie ținută departe de ochii publicului, iar astăzi îți dublezi aceste eforturi.


S-ar putea să te deconectezi de la social pentru restul săptămânii, cât timp Luna se află în Pești. 

 

Fecioară (23 august - 22 septembrie)
Ești loial până la greșeală uneori, așa că atunci când Luna părăsește Vărsătorul pentru a intra în Pești, îți dorești să petreci timp de calitate cu oamenii pe care îi iubești. Pot exista provocări în calea îndeplinirii dorințelor tale.


Conflictele de timp și de program pot fi greu de gestionat, ceea ce te conduce la un sentiment de frustrare. Nu lăsa nerăbdarea să te afecteze. Fii flexibil și încearcă să rămâi pozitiv.

 

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)
Ești dezinvolt și chiar și atunci când ziua ta nu este atât de productivă pe cât ți-ai dori să fie, rămâi imperturbabil. Mai mult noroc mâine, nu-i așa, Balanță?


Cu toate acestea, astăzi vrei totuși să fii atent la modul în care îți petreci timpul. În timp ce Luna se află în Pești, ceea ce poate fi atât de ușor pentru tine, monitorizează-ți timpul și ține cont de ceea ce faci și de ce.

 

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)
Când vine vorba de pasiune și romantism, puțini sunt la fel de îndrăgostiți ca tine. Așa că, atunci când Luna intră astăzi în Pești, simți un apel spre afecțiune și ai nevoie și tu de multe îmbrățișări.


În următoarele zile, asigură-te că îți programezi timp cu iubirea vieții tale și fă ceva care îți dă voie să primești afecțiunea la care tânjești. 

 

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)
Îți iubești independența mai mult decât orice pe lume, dar asta nu înseamnă că nu iubești timpul petrecut în familie. Te bucuri să vezi fețele zâmbitoare ale oamenilor pe care îi iubești, iar dacă reușești să pornești o conversație intensă care să îți stimuleze mintea, cu atât mai bine.


Ziua de astăzi pregătește terenul pentru a planifica o simplă reuniune de familie, poate pentru weekend. Poți pune la cale o masă de ultimă oră sau vezi cine vrea să facă un grătar în weekend, doar pentru distracție.

 

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)
Îți displace foarte mult ideea că cineva încearcă să te păcălească. Azi s-ar putea să adulmeci o minciună, chiar dacă este doar una mică.

Problema cu minciunile, chiar și cu cele spuse cu intenția de a minimaliza o problemă, este că ele rup încrederea. Înainte ca ziua să se termine, s-ar putea să dorești să aduci în discuție problema și să o confrunți. 

 

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)
Iubești comoditatea, iar acum că este atât de ușor să faci cumpărături online ți se pare foarte ușor să obții lucrurile de care ai nevoie cu un singur click.


Luna de astăzi în Pești îți poate încuraja cumpărăturile impulsive. S-ar putea să cumperi cu emoție un obiect gândindu-te că pur și simplu trebuie să îl ai. Ai grijă să nu depășești bugetul.

 

Pești (19 februarie - 20 martie)
Pești, nu ești o persoană care să caute lumina reflectoarelor, preferând o abordare mai discretă. Cu toate acestea, ziua de astăzi ar putea pune la îndoială această preferință, deoarece atenția și afecțiunea celorlalți se îndreaptă spre tine.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel