Horoscop, vineri, 9 iunie 2023, cu Neti Sandu. O zodie poate o să descopere o sursă suplimentară de bani

Data publicării:
Neti Sandu, HOROSCOP 2023/ captură video Stirile PRO TV
Descriere foto: Neti Sandu, HOROSCOP 2023/ captură video Stirile PRO TV

Horoscop zilnic, vineri, 9 iunie. Neti Sandu vine cu cele mai importante previziuni ale zilei.

Horoscop zilnic, prezentat de Neti Sandu, la Știrile PRO TV.

BERBEC

Vă pregătiți de o ieșire la rampă cu un proiect care v-ar aduce notorietate și bani și o extensie a relațiilor cu oameni de afaceri importanți. Se reia un proiect, poate fi o colaborare care v-ar aduce acel supliment financiar care v-ar prinde atât de bine în weekend ca să vă puteți mișca.

TAUR

O stare de preaplin sufletesc, poate pentru că ați bifat un succes, că vi s-au împlinit niște dorințe mai vechi, că o iubire care părea pierdută pentru totdeauna a fost resuscitată. Se va lua o decizie legată de casă și o să trebuiască să vă spuneți fiecare părerea și apoi să vedeți ce hotărâți - vă mutați sau doar zugrăviți.

GEMENI

O reușită, vi se aprobă o cerere, primiți o validare, bani, și o să aveți o stare de spirit mult mai bună, crește stima de sine, încrederea în voi, numai beneficii. Se poate să fiți pe picior de plecare, să vă duceți într-o excursie și să vă bucurați de o găzduire bună, să alegeți bine destinația.

 RAC

Se pare că o să dați dovadă de generozitate, că o să fie cineva care vă cere ajutorul și o să vă fie la îndemână să-l serviți pe omul respectiv. Poate o să descoperiți o sursă suplimentară de bani și o să aveți cu ce să ieșiți la evenimente, ca să luați pulsul societății.

 LEU

O energie de zile mari și o să aveți inițiative demne de toată lauda, o să faceți și investigații că ați prins un pont ca lumea și lucrurile o să se lege frumos. O să gestionați cu cap banii, ca să vă ajungă pentru cheltuielile curente și ca să vă mișcați, să ieșiți la o cafea, la un film, un spectacol.

 FECIOARĂ

Se conturează o plecare cu grupul undeva, într-o stațiune de agrement și o să vă bucurați de un anturaj pe gustul vostru și o să vă tihnească sejurul. Poate aveți de dat un examen, un test, prezentați o lucrare, o fi un speech motivational și o să iasă frumos.

 BALANȚĂ

Faceți rost de suma de bani necesară și o să vă descurcați cu datoriile, iar cu ce vă rămâne, vă duceți la odihnă, la distracție, acolo unde știți că vă refaceți. Poate faceți și voi o programare pentru niște investigații medicale, că v-ați cam neglijat și o să vă scadă puterea de muncă dacă nu vă îngrijiți.

 SCORPION

O apariție care să vă refacă starea de bine, poate vă cere cineva iertare și o să puteți continua o relație care promite să vă facă fericiți. Poate vi se face o ofertă de colaborare și nu o să ziceți nu, că de aici o să vină banii de buzunar.

 SĂGETĂTOR

Aveți de achitat niște taxe, impozite, asigurări și poate mai luați și ceva aparatură de uz casnic, să aduceți unele îmbunătățiri locuinței.Poate pregătiți casa pentru musafirii de mâine, poimâine, și puneți totul la punct că o fi un eveniment festiv, cu pretenții.

 CAPRICORN

Vă cheamă cineva prin țară undeva ca să vă destindeți un pic, să stați la povești, că ați rămas dornici de astfel de întâlniri. Poate vă lăsați luați pe sus de prieteni și vă duceți la o reuniune mondenă unde veți cunoaște și alte persoane.

 VĂRSĂTOR

Se întâmplă ceva neașteptat și bun totodată și o să vă mobilizați din interior să vă adaptați la un alt stil de viață care să vă aducă un progres spiritual. Se poate să mai mesteciți ceva pe acasă, ori dacă nu vă pricepeți, angajați o firmă care să vă lucreze ce aveți nevoie.

 PEȘTI

Un câștig, poate o sumă de bani, și să vă puteți duce și voi o zi, două, într-o stațiune de agrement și să vă mai rupeți de stresul de la serviciu și de oboseală. Poate o să fiți invitați de onoare la o lansare, să fiți martorii unei cununii civile, poate, sau e o aniversare.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel