Horoscop, vineri, 8 decembrie. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Sursă foto: Freepik
Descriere foto: Sursă foto: Freepik

Horoscop zilnic, vineri, 8 decembrie. 

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Vezi lucrurile așa cum sunt, când Luna părăsește sectorul relațiilor tale pentru a intra în adâncurile întunecate ale pasionalului Scorpion. În timpul acestui tranzit, concentrați-vă pe munca din umbră și pe lucrurile pe care le guvernează acest semn, inclusiv actualizarea testamentelor, revizuirea documentelor pentru succesiuni sau investiții. Este o zi bună pentru a face orice donații de sfârșit de an sau pentru a transfera fonduri între conturi.

Taur (20 aprilie - 20 mai)

Chestiunile de afaceri încep să se intensifice pe măsură ce Luna intră în Scorpion, sectorul tău de parteneriate și afaceri. Ziua de astăzi este bună pentru a încorpora o nouă afacere, pentru a rezolva chestiuni legate de impozitul pe profit sau pentru a vă planifica calendarul și agenda întâlnirilor corporative pentru anul 2024.

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Când Luna intră în Scorpion, ești nerăbdător să ajungi la miezul problemei, mai ales atunci când este vorba despre lucruri care îți ocupă prea mult timp, energie sau resurse. Aceasta este o zi bună pentru a evalua sistemele pe care le aveți în vigoare pentru a duce la bun sfârșit sarcinile repetitive. Dacă nu te-ai gândit să folosești un sistem de management al proiectelor pentru a-ți organiza timpul și programul, ar fi bine să te uiți la testele gratuite pentru a vedea dacă unul ar fi potrivit pentru nevoile tale.

Rac (21 iunie - 22 iulie)

Atenția ta se îndreaptă spre chestiuni de suflet. Cu Luna în tranzit prin sectorul tău romantic, este momentul perfect pentru a programa o întâlnire la cină, unde poți să privești oamenii, să asculți muzică și să te bucuri de compania persoanei tale preferate. Ziua de astăzi este perfectă pentru a petrece timp făcând lucrurile care îți fac inima să se simtă bine: proiecte pasionale, hobby-uri sau făcând lucruri mici care creează amintiri plăcute pentru anii următori.

Leu (23 iulie - 22 august)

Îți iubești casa și. îți adori familia, așa că, în zilele în care Luna intră în Scorpion, vrei să faci lucruri care să consolideze relațiile. Acesta este un moment excelent pentru a merge cu mașina pentru a vedea luminițele de sărbători sau pentru a pune remixul de vacanță pe Spotify și a decora casa cu holly. Nu uitați să puneți vâscul! Îl vei folosi cu siguranță!


Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Dacă ai ceva în minte despre care ai nevoie neapărat să vorbești, Luna care intră în Scorpion este aici pentru a te ajuta. Este imboldul de care ai nevoie pentru a vorbi și s-ar putea să se datoreze sentimentelor intense pe care le trăiești păstrând anumite gânduri în inimă. S-ar putea să te simți un pic expus atunci când vorbești, Fecioară, dar acest lucru este de așteptat. Vestea bună este că sinceritatea îți poate aduce apropierea pe care ți-o dorești într-o relație sau te poate ajuta să vezi lucrurile așa cum sunt cu mai multă claritate.

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Următoarele zile sunt perfecte pentru a-ți revizui situația financiară. Este posibil să vrei să verifici câte cadouri ai cumpărat deja pentru sărbătorile viitoare. Luna intră în Scorpion, sectorul tău al investițiilor și al banilor. Dacă ai așteptat ziua de salariu pentru a cumpăra un cadou, folosește acest moment pentru a crea un buget realist pentru nevoile tale.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

O dată pe lună, Luna intră în semnul tău, unde tranzitează timp de două zile solide. Acesta este un început de weekend excelent și te ajută să te gândești la ceea ce îți dorești și ai nevoie pentru restul anului. Practică scrierea unui jurnal pentru a vizualiza viața pe care ai vrea să o creezi și gândește-te la activitățile la care te vei angaja. Folosiți această zi pentru a vă actualiza planificatorul și a vă organiza.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Chiar dacă ai făcut greșeli în trecut, nu este niciodată prea târziu pentru a-ți schimba cursul vieții. Când Luna intră în intensitatea Scorpionului, s-ar putea să fii gata să elimini ceva sau o situație negativă din viața ta. Nevoia ta de pozitivitate crește, iar energia negativă nu este binevenită.

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Este atât de bine să ai prieteni apropiați cu care ai împărtășit o legătură profundă. În timpul intrării Lunii în Scorpion, asigură-te că le mulțumești acelor persoane care au rămas în viața ta. 

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Munca vă cheamă. În timpul intrării Lunii în Scorpion s-ar putea să simțiți o presiune crescută pentru a performa cât mai bine. Aceasta nu este o zi bună pentru a face economii sau pentru a chiuli de la birou mai devreme pentru că puteți. Dacă este posibil, asigurați-vă că ați verificat de două ori că ați făcut totul și că nu au rămas lucruri nerezolvate înainte de a vă încheia ziua.

Pești (19 februarie - 20 martie)

Poți fi un adevărat șoarece de bibliotecă, iar acum că Luna intră în sectorul tău academic, este timpul să lucrezi la obiectivele tale de lectură din 2024. Folosește această perioadă pentru a găsi o carte pe care îți place să o citești și începe-o acum. Vizitează o librărie locală sau, dacă preferi să asculți cărți, ia în considerare descărcarea aplicațiilor pentru a împrumuta gratuit cărți de la biblioteca ta locală.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel