Horoscop, vineri, 8 aprilie 2022. Previziuni pentru toate semnele zodiacale

Data publicării:
Sursa foto: unplash.com
Descriere foto: Sursa foto: unplash.com

Horoscop zilnic - 8 aprilie 2022. Previziuni pentru toate zodiile.

Berbec
(21 martie - 19 aprilie)

Te concentrezi pe bani azi, iar când Luna se află în semnul zodiacal al Racului, impulsul tău vine dintr-un loc în care ești atât pregătit, dar și atât nesigur pe ceea ce urmează să faci. 

E incertitudine în aer, dar asta e ok. Acest lucru te poate motiva să faci ceea ce trebuie să faci mai repede decât de obicei.


Taur
(20 aprilie - 20 mai)

Marte se pregătește să intre în sectorul tău de prieteni, iar acesta poate fi un loc puternic, pentru această planetă impulsivă. S-ar putea să simți că ești gata să vorbești deschis despre nevoile și dorințele tale, pe care le ții în tine în ultima vreme. 

Luna în Rac care vorbește cu Uranus în semnul tău poate reprezenta o oportunitate pentru tine de a te deschide și de a spune ceea ce ai nevoie să spui, chiar dacă nu ai planificat ca lucrurile să se întâmple acum.


Gemeni
(21 mai - 20 iunie)

Planeta ta guvernatoare se află în semnul zodiacal al Berbecului, iar tu te simți mai deschis și mai transparent, când vine vorba de tot felul de lucruri care te-au nedumerit în acest an. 

Astăzi te poți gândi la obiecte pierdute, lucruri pe care poate le-ai împrumutat unui prieten și pe care le vrei înapoi. Așadar, astăzi este un moment excelent pentru a cere ceea ce ai nevoie.

 

Rac
(21 iunie - 22 iulie)

Luna se află în semnul tău zodiacal, iar acest lucru îți aduce în atenție obiectivele personale, ambițiile și dorința de a reuși.  

Există o mulțime de noi oportunități de urmărit chiar acum, fie online, fie prin intermediul afacerilor. Fă o listă cu ceea ce percepi că ai nevoie pentru a-ți duce viața sau cariera la nivelul următor. Cere prietenilor recomandări sau referințe. S-ar putea să ai parte de un moment de "locul potrivit la momentul potrivit" în această săptămână, care să te ajute să alegi calea pe care trebuie să te afli.

 

Leu
(23 iulie - 22 august)

Întotdeauna este bine să fii atent la cine te susține și cine are grijă de tine. Deși nu vei ști întotdeauna cine vorbește serios sau cine te minte.

Cu Luna în Rac, este esențial să îți asculți vocea interioară. Instinctele tale înnăscute îți vor oferi îndrumarea de care ai nevoie și vei ști când vibrațiile cuiva nu sunt bune.


Fecioară
(23 august - 22 septembrie)

Firea ta intuitivă și grijulie ar putea sesiza nevoile cuiva, fără să-ți dai seama.

Luna în sectorul tău de prietenii îți activează energia psihică, iar acest lucru ar putea deschide o oportunitate de a arăta cuiva latura ta empatică și sensibilă.

 

Balanță
(23 septembrie - 22 octombrie)

Câștigi un anumit nivel de vizibilitate și laude astăzi și vei simți cine îți apreciază prezența mai mult decât de obicei. Luna continuă să treacă prin sectorul carierei tale, iar acest lucru evidențiază ce puncte forte aduci la locul de muncă.
 
Este posibil să simți chiar oportunități ascunse, iar acesta este un moment excelent pentru tine să strălucești și să-ți demonstrezi valoarea profesională celorlalți.


Scorpion
(23 octombrie - 21 noiembrie)

Este o zi minunată pentru a-ți urmări interesele spirituale, inclusiv pentru a practica anumite credințe religioase sau pentru a începe o nouă practică spirituală.

Folosește acest timp pentru a medita și a te gândi la viitor. 


Săgetător

(22 noiembrie - 21 decembrie)

S-ar putea să primești un cadou care să te facă să verși lacrimi de fericire. Luna în Rac deschide ușa către resurse comune și către lucruri pe care le moștenești de la cineva apropiat. De exemplu, s-ar putea să primești o ofertă de a avea un obiect pe care ți l-ai dorit și de care un prieten nu mai are nevoie. 

 

Capricorn
(22 decembrie - 19 ianuarie)

Viața ta amoroasă este punctul central al zilei. Nu contează dacă ești singur sau în cuplu. 

Ai șansa de a face un pas înapoi și de a vedea lucrurile cu ochii inimii. Aceasta poate fi o perioadă minunată de iertare, creștere și apropiere față de partenerul tău sau față de cineva pe care îl iubești. 

 

Vărsător
(20 ianuarie - 18 februarie)

Ocupă-te de lucrurile care te fac să simți că ai avut o zi productivă. 

Este posibil să dorești să creezi un fel de program și să te ții de el. Dar, pe de altă parte, este un moment excelent pentru a pune în practică limitele și a spune "nu" oricărui extras, pe care simți că nu ai loc să îl abordezi astăzi.

 

Pești
(19 februarie - 20 martie)

Te-ai putea lăsa cu ușurință prins într-o stare de visare, în timp ce Luna se află în semnul zodiacal al Racului. Ai vise și dorințe mari, pentru ceea ce speri să realizezi în 2022. 

Și, atunci când Luna îți scoate la iveală latura sentimentală, s-ar putea să te lași prins în iluzii. Așadar, atunci când îți faci planuri, păstrează-ți visele vii și picioarele bine înfipte în pământ.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel