Horoscop, vineri, 7 iulie 2023, cu Neti Sandu. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Neti Sandu, HOROSCOP 2023/ captură video Stirile PRO TV
Descriere foto: Neti Sandu, HOROSCOP 2023/ captură video Stirile PRO TV

Horoscop zilnic. Neti Sandu vine cu cele mai importante previziuni ale zilei.

Neti Sandu a făcut previziuni pentru toate semnele zodiacale, potrivit stirileprotv.ro. Astrologul anunță schimbări importante pentru mai multe zodii, în următoarea perioadă. 

BERBEC

O energie debordantă, iniţiative, care vor fi bine primite de către cei cărora li se adresează şi o să vă extindeţi relaţiile şi aria de influenţă.

Se poate să faceţi şi voi cunoştinţă cu cineva care e pe lungimea voastră de undă şi o să cultivaţi relaţia, să vedeţi ce iese.

 TAUR

Se poate să aveţi de dat un examen, un interviu, să vorbiţi public şi să vă impuneţi pe o platformă, să se ţină cont de părerea voastră, să deveniţi un reper.

Poate vă invită cineva în alt oraş c-o fi vreo aniversare, sau pur şi simplu se strâng nişte prieteni şi o să vă simţiţi bine cu ei.

GEMENI

Or să vă ia prietenii cu ei într-o călătorie, poate o să staţi vreo 2 zile, dacă nu va fi un concediu, ca să gustaţi din plin plăcerea de a vă rupe cu totul de toate treburile curente.

O să vă faceţi cunoscute părerile, poate lansaţi la apă un produs care să devină marea voastră emblemă.

RAC

Poate aţi găsit o destinaţie de vacanţă care v-ar mulţumi, în sfârşit, şi o să vă luaţi o porţie de odihnă ca să vă refaceţi după o perioadă de stres continuu.

O să puteţi definitiva o situaţie, să primiţi avize favorabile şi să vă parafaţi şi nişte acte care aşteaptă de multă vreme semnătura finală.

LEU

Se adună ceva bani suplimentari în cont şi o să vă puteţi duce la un munte, o mare acum, în weekend, şi să vă rupeţi de monotonia de zi cu zi.

Or să vă abordeze din nou partenerii de afaceri ca să intraţi într-o combinaţie care v-ar aduce succes şi bani şi pare-se că n-aveţi de ce să refuzaţi.

FECIOARĂ

Întrevedere cu cineva care vă poate oferi ceva de lucru, poate e un proiect pentru la toamnă şi o s-aveţi răstimpul necesar de gândire, dacă n-o să răspundeţi din prima.

Cineva de care sunteţi ataşaţi sufleteşte vă caută şi o să vă daţi seama dacă mai aveţi sentimente de iubire pentru acea persoană sau nu.

BALANŢĂ

Se adună bani în cont poate pentru că vi s-a aprobat creditul bancar pe care l-aţi cerut, sau or fi sume restante care abia acum vi se pot da.

O să vă fie recunoscută munca, poate vi se dau bani, o să se vorbească despre voi şi mai pot fi şi altfel de compensaţii pe care-o să le primiţi.

 SCORPION

Relaţia cu şefii promite să fie şi mai bună şi poate o să le cereţi ce vă doreaţi de multă vreme şi n-o să se mai schiţeze, aşa cum au tot făcut-o.

Se poate să întâlniţi pe cineva care să vă fie companion de viaţă, dacă n-aveţi pe nimeni şi să vă înţelegeţi în cei mai buni termeni.

 SĂGETĂTOR

Se poate să mai aveţi ceva treabă pe-acasă şi să daţi zor s-o lichidaţi ca să puteţi pleca pe undeva la munte sau la malul mării, că aveţi nevoie de aer, de soare.

Vă invită cineva într-un city break şi vă duceţi că n-aşteptaţi de două ori să vă cheme cineva în plimbare, la distracţie.

 CAPRICORN

O să vă interesaţi de nişte achiziţii pentru casa, poate vă ocupaţi de grădinărit, poate aveţi un teren pe care îl cultivaţi şi o să vă luaţi tot ce vă trebuie pentru aşa ceva

Poate daţi curs unei invitaţii de plecaţi într-o excursie, în doi, ca să spună fiecare ce-şi doreşte de la celălalt, să vă meargă şi mai bine.

 VĂRSĂTOR

Parcă vin bani de undeva şi o să vă puteţi mişca, o să luaţi şi lucrurile obligatorii pentru familie şi o să vă oferiţi un răgaz de odihnă pe-acolo pe unde veţi ajunge.

Se poate să vină cineva de la drum şi să petreceţi mai mult de o zi împreună, ca să simţiţi că vă tihneşte şederea.

 PEŞTI

O să fiţi, probabil, mai bine plătiţi dac-o să mai staţi o oră, două peste program, că e valoroasă munca voastră şi sunt greu de găsit specialişti că voi.

Apare cineva care vă cântă în strună că spera să-i acordaţi şi mai multă atenţie, pentru că vă iubeşte.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel