Horoscop, vineri, 7 ianuarie 2022. Previziuni pentru fiecare semn zodiacal

Data publicării:
Horoscop. Foto pexels.com. autor Mikhail Nilov
Descriere foto: Horoscop. Foto pexels.com. autor Mikhail Nilov

Horoscop zilnic: 7 ianuarie 2022. Previziuni pentru toate zodiile.

Berbec

Ce îți dorești de la viață, Berbec? Luna intră în sectorul tău de identitate, iar aceasta este o zi excelentă pentru a-ți stabili obiective personale, în special pentru a face sport și pentru a rezolva ceva rapid pe care știi că trebuie să îl bifezi de pe listă înainte de sfârșitul acestei săptămâni.

 

Taur

Ești tăios și adesea puțin tolerant când vine vorba de oameni, dar astăzi ai putea alege să fii mai iute decât de obicei. Luna intră în semnul zodiacal al Berbecului, sectorul tău al dușmanilor ascunși. Așadar, s-ar putea ca acestor persoane să nu le placă faptul că le dezamorsezi prietenia pe rețelele de socializare sau că decizi să le blochezi apelurile pe telefon, dar pentru propria sănătate mentală, acest lucru este inteligent și oportun.

 

Gemeni

Luna intră în semnul zodiacal al Berbecului, sectorul prieteniilor, și nu se știe niciodată când vei întâlni pe cineva cu care se pare că te înțelegi atât de bine. Poate exista o chimie instantanee sau un sentiment de apartenență împreună atunci când ieșiți în oraș și socializați. S-ar putea să nu fie o legătură de prietenie pentru totdeauna, ci una de moment, pentru sezonul vieții în care te afli.

 

Rac

Luna intră în semnul zodiacal al Berbecului, sectorul carierei și al statutului social, și  s-ar putea să ai parte de o creștere bruscă a statutului tău social la locul de muncă. Poate exista o promovare la locul de muncă sau discuții despre mutarea rolului tău la un nou nivel. Fii deschis la asta, nu te feri de oportunități atunci când acestea bat la ușă.

 

Leu

Luna intră în semnul zodiacal al Berbecului, sectorul tău de educație, și s-ar putea să fii nevoit să urmezi un program întreg pentru a-ți actualiza abilitățile, dar dacă profesia ta necesită CEU pentru a-ți păstra licența activă, asigură-te că te înscrii la cursurile pe care știi că sunt necesare pentru ca cerințele tale să fie îndeplinite.

 

Fecioară

Ușor de venit și ușor de plecat, iar acest lucru se poate traduce în pierderi dacă nu sunteți atent. Luna intră în semnul zodiacal al Berbecului, sectorul tău de resurse comune. Dar atunci când este implicată energia Berbecului trebuie să ai grijă să nu presupui nimic înainte de a cumpăra, vinde sau de a face orice schimb. Asigură-te că îți calculezi și verifici riscurile. Așteptarea până într-o altă zi poate fi recomandată.

 

Balanță

Este timpul să vă despărțiți sau să vă împăcați definitiv? Luna intră în semnul zodiacal al Berbecului, sectorul angajamentelor tale. Pot apărea tensiuni în cazul în care tu și un partener vedeți lumea din două lentile diferite. Este posibil să simți un puternic sentiment de eu vs. ei, dar dacă reușești să faci un compromis, poate deveni o situație de noi vs. lume.

 

Scorpion

 Luna intră în semnul zodiacal al Berbecului, sectorul tău de îndatoriri zilnice, așa că pregătește-te să te lași distras ușor. De fapt, dacă poți avea ca scop finalizarea rapidă și rapidă a comisioanelor, acesta este momentul potrivit pentru a rezolva câteva lucruri fără prea mult efort.

 

Segetător

Luna intră în semnul zodiacal al Berbecului, sectorul tău de creativitate, iar dacă iubești un proiect, acesta este momentul perfect pentru a-ți lăsa imaginația să curgă. 

 

Capricorn

Luna intră în semnul zodiacal al Berbecului, sectorul tău al căminului și al familiei, iar un anunț brusc despre un nou copil, logodnă sau despre cineva care decide să divorțeze poate fi făcut de o rudă.  E timpul să vizitezi familia după o vacanță amânată din cauza puseului pandemic? Săptămâna aceasta este un moment excelent pentru a stabili o dată pentru a relua legătura în restul acestei luni.

 

Vărsător

Luna intră în semnul zodiacal al Berbecului, sectorul tău de comunicare, s-ar putea ca în următoarele zile să îți vină în minte câteva idei uimitoare. Pot apărea informații noi de care aveai nevoie pentru a răspunde la o întrebare. Așadar, dacă ai cercetări, întrebări sau lucruri despre care trebuie să te informezi, acum este un moment excelent pentru a da telefoane sau pentru a trimite e-mailuri.

 

Pești

Luna intră în semnul zodiacal al Berbecului, sectorul tău al banilor, iar aceasta poate fi o perioadă precară în care riști să iei decizii financiare bruște, bazate pe impulsuri și emoții și mai puțin pe logică. Asigură-te că orice achiziție majoră nu este făcută fără o gândire atentă și urmărește-ți cheltuielile în următoarele zile.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vremea


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel