Horoscop, vineri, 7 aprilie 2023, cu Neti Sandu. ZODIA care are parte de bani neanunțați

Data publicării:
Sursa foto: Neti Sandu, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Neti Sandu, instagram

Horoscop zilnic. Neti Sandu vine cu cele mai proaspete previziuni ale zilei.

Horoscop 7 aprilie 2023, prezentat de Neti Sandu,  la știrileprotv.

 

BERBEC

Vi se împlinesc multe dintre dorinţe, la unele aţi pus şi voi umărul, iar altele aterizează pur şi simplu pentru că a funcţionat puterea voastră de a atrage lucruri.

O să daţi drumul unui proiect care v-ar putea aduce notorietate, bani şi alte beneficii pe care o să le constataţi în timp, aşa.

TAUR

Vi se fac oferte de lucru şi, dacă n-o să fiţi ocupaţi până peste cap o să alegeţi una, c-aveţi nevoie de bani şi s-ar putea să vă şi placă! O să fie ceva incitant.

E cineva care are nevoie de voi ca de aer şi o să vă bucuraţi că vă caută şi c-o s-aveţi şansa să deveniţi un cuplu.

GEMENI

E posibil să vină nişte bani neanunţaţi şi să vă decideţi instantaneu să plecaţi la munte, într-o staţiune de agrement şi să rămâneţi şi peste noapte.

Prietenii au gânduri mari cu voi și vor să desfășurați activitati deconectante și să vă refaceți, cu toții, starea de spirit.

RAC

S-ar putea să întâlniţi în timpul unei plimbări, excursii, pe cineva care să vă atragă prin nişte calităţi pe care le căutaţi de multă vreme la cineva.

O puteţi porni la drum, să le faceţi o vizita unor rude şi să staţi cât vă mai permite programul, că o s-aveţi nişte treabă pe acasă.

LEU

Intenţie de călătorie aveţi, o să vedem dacă se şi poate pune în practică pentru că familia vă solicită ajutorul şi nu-i puteţi lăsa pe ai voştri de izbelişte.

O să răspundeţi afirmativ invitaţiei unor prieteni care vă cheamă la o petrecere şi vă duceţi, chiar dacă e prin ţară pe undeva.

FECIOARĂ

O să întindeţi o mână de ajutor unor oameni care merită să le acordaţi maximum de atenţie şi o să fie o bucurie reciprocă.

Poate aţi făcut rezervare pe undeva prin ţara să daţi o fugă, de pe-o zi pe alta ca aveaţi nevoie de un respiro.

BALANŢA

Noutăţi, veşti, oameni care apar din senin şi or să vă facă viaţa mai frumoasă că vin cu idei, cu planuri concrete şi asta o să vă placă.

O să vă serviţi din contul secret ca să ieşiţi cu ai voştri pe undeva să vă eliberaţi de grijile care vă tulburau somnul.

SCORPION

E multă lume care vă căuta, să vă scoată pe la evenimente şi o să vă duceţi c-aveţi nevoie, în perioada asta de socializare, după luni întregi în care v-aţi izolat.

Poate faceţi o trataţie la voi acasă dacă aveti ceva de servit cu prietenii, să vă bucuraţi împreună cu ei.

 SĂGETĂTOR

Omul visurilor voastre o s-apară în carne şi oase - asta după ce l-oți fi cunoscut pe reţelele de socializare şi urmează să vedeţi cum vă armonizaţi.

Se poate să vă îndeletniciţi cu ceva care să vă placă, să v-ajute să aveţi o stare de spirit cu mult mai bună.

CAPRICORN

O să vă ocupaţi de casă, de familie, poate puneţi nişte lucruri la punct, curăţenia, amenajare interior, exterior şi o să fie totul - lună.

Reapare cineva care nu poate trăi fără voi şi dacă şi voi simțiți asta față de această persoană, o să fie toată lumea fericită.

VĂRSĂTOR

Poate vă pregătiţi de un eveniment festiv şi trebuie să străbateţi şi ţara pentru asta, dar o să faceţi faţă efortului, chiar dacă va trebui să staţi câteva ore la volan.

Se poate să vă duceţi într-un city break, şi să vă faceţi cunoscute şi nişte păreri, munca să vorbească iarăşi, despre voi.

PEŞTI

O să aveţi nişte bani de buzunar ca să porniţi într-o călătorie şi să vă-ntoarceţi duminică dacă n-aveţi obligaţii care să vă ţină pe lângă casă.

O să refaceţi grupul de prieteni cu care vă întâlneați în timpul liber, plecaţi în excursii şi o să vă luaţi energia de-acolo.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel