Horoscop, vineri, 5 noiembrie 2021. Previziuni pentru fiecare zodie

Data publicării:
Horoscop, foto Pixabay, autor Hermann Traub
Descriere foto: Horoscop, foto Pixabay, autor Hermann Traub

Previziuni astrologice pentru toate zodiile: vineri, 5 noiembrie 2021.

Berbec


Secrete, secrete și iar secrete pot ieși la suprafață pentru tine. Și, adevărul este că nu ești surprins, Berbec. 


Ai căutat să-ți dai seama de ceea ce trebuia să știi, iar acum universul te ajută să pui totul la punct.


Taur


Nu în fiecare zi vine la tine o mărturisire de dragoste și, în ciuda faptului că nu te așteptai să auzi ce simte altcineva, s-ar putea să constați că încă nu ai ajuns cu adevărat acolo. Lucrurile se întâmplă prea repede, iar tu vrei să o iei încet.


Gemeni


Acesta este un moment bun pentru a vorbi despre toate lucrurile pe care le-ai evitat din cauza faptului că ești ocupat, nu te simți în stare sau crezi că munca este prea mult pentru a te descurca singur. 


Este bine să începi să te gândești la ceea ce trebuie să sapi în profunzime, cum ar fi arhivarea, sertarele cu vechituri și chiar și dulapul tău. Vei fi cu adevărat bucuros odată ce vei reuși să termini aceste sarcini care te sâcâie de luni de zile.


Rac


Primul pas pentru a-ți actualiza visele este să vorbești despre ele. Vrei să devii foarte clară cu vizualizarea dorințelor tale și să începi să le pui în aplicare. 


Încearcă să eviți să vorbești negativ despre tine și să te gândești la rău despre situația ta actuală. Ați trecut prin vremuri grele în trecut și veți vedea că vor veni vremuri mai bune pentru dumneavoastră în viitor. Credeți!


Leo


Relațiile au așteptări, iar uneori nu sunt tocmai sănătoase. 


Sunt momente în care trebuie să spui ceea ce ai nevoie și să anticipezi că nu va fi îndeplinit de cineva pe care îl iubești, chiar dacă a intenționat să facă bine pentru tine. 


S-ar putea să fie o lecție grea pe care să o înveți acum, dar, în cele din urmă, este oportună. Nu este niciodată ușor să fii dezamăgit, dar asta te învață rezistența și înțelegerea.


Fecioară


Scufundă-te în subiectele care par să te copleșească atunci când apar. Uneori trebuie să pui întrebările care te sperie și care te lasă cu senzația că nu vrei să știi. 


Acesta este momentul tău pentru a descoperi cu adevărat provocările cu care te confrunți în relațiile tale, dar și în interiorul tău. Fă o cercetare sufletească, Fecioară, îți va face bine.


Balanță


Recompensele pot veni la tine în urma muncii și a efortului depus, iar marile succese sunt ușor de obținut atunci când sapi adânc în pasiunea ta și o canalizezi în munca ta.


Scorpion


Mercur îți deschide mintea către adevăratul sens al succesului prin responsabilitate personală și autodisciplină. 


Îți vei asuma mult mai multe responsabilități decât de obicei în această lună, iar acest lucru poate fi o prefigurare a lucrurilor care vor urma pentru anul viitor.  


Săgetător


Ești o persoană persuasivă, care îi poate face pe cei care par să fie împotriva ta să te încurajeze brusc să câștigi. 


Ai un talent pentru a ști exact ce să spui și când să spui, iar acest lucru se dovedește a fi un atu care te ajută să treci peste o perioadă dificilă în această lună.


Capricorn


Ce este prietenia fără loialitate? Asta este ceea ce aduci tu, iar când vine vorba de a fi fidelă relațiilor tale, nu există nimeni ca tine.

Este această încredere și fermitate care te face să fii genul de persoană pe care oamenii vor să o cunoască și să fie în preajma ta. Așadar, extindeți-vă raza de acțiune și rețeaua.


Vărsător


Când vine vorba de a găsi acele oportunități ascunse la care trebuie sau la care vrei să aplici, acesta este momentul să te documentezi. 


Chiar dacă nu crezi că îți dorești să fii pe piața pentru un nou loc de muncă, s-ar putea să apară ceva care să te tenteze să aplici, pentru că este o șansă prea bună pentru a o rata.


Pești


Este un moment minunat pentru a face o scufundare profundă într-un subiect despre care vrei să afli mai multe.


Dacă te-ai gândit să studiezi religia, ocultismul sau psihologia ca student formal, acum este un moment excelent pentru a aplica la un program care te interesează.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel