Horoscop, vineri, 5 ianuarie. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Foto Freepik
Descriere foto: Foto Freepik

Horoscop zilnic, vineri, 5 ianuarie.

 

Berbec (21 martie - 19 aprilie)
Unele secrete sunt atât de adânci încât nici măcar tu nu-ți dai seama că sunt acolo. Dar astăzi, secretele ies la iveală. Luna intră în Scorpion, casa ta solară a resurselor și secretelor comune. Așadar, privește în interiorul tău pentru a vedea ceea ce trebuie să vezi. 

 

Taur (20 aprilie - 20 mai)
Există întâlniri cu intenție și apoi există unele neplanificate. Atunci când Luna îți activează a șaptea casă, începi să devii mult mai conștient de ceea ce se întâmplă în această zonă a vieții tale. S-ar putea chiar să te decizi să faci ceva în acest sens. Îți dorești conectivitate, reciprocitate și un sentiment de apartenență. Dacă ești singur, nu-ți face griji, acest weekend ar putea pune capăt acestui lucru.

 

Gemeni (21 mai - 20 iunie)
Uneori trebuie să sapi adânc pentru a-ți da seama ce funcționează și ce nu. Nu poți face doar o revizuire superficială a sistemelor pe care le-ai pus în aplicare. Trebuie să sapi puțin mai mult și să-ți dai seama ce funcționează, ce nu funcționează și ce se poate face pentru a îmbunătăți o situație. Energia Scorpionului te ajută să desprinzi straturile unei probleme și să vezi lucrurile în esență. 

 

Rac (21 iunie - 22 iulie)
Un pic de romantism poate fi bun uneori, dar trebuie să te ții de inima ta acum. Lasă fiorul romantismului să se liniștească un pic, astfel încât să îți dai seama ce se întâmplă cu adevărat. Romantismul poate fi găsit peste tot, nu doar într-o relație pe termen scurt. Așadar, canalizează-ți acea dorință de a te conecta cu ceilalți și de a-ți explora mintea și inima. 

 

Leu (23 iulie - 22 august)
Pentru tine, loialitatea este un lucru important. Ceri mult angajament din partea celorlalți și, uneori, poți fi puțin cam categoric în această privință. Ar putea fi una dintre acele zile în care aștepți mai mult de la membrii familiei, pentru că ești genul de persoană care își oferă dragostea din toată inima. Ai grijă, însă, întrucât așteptările prea mari duc la nefericire.

 

Fecioară (23 august - 22 septembrie)
Conversațiile, mai ales cele care ne dezvăluie adevăruri ascunse sau modul în care gândim, sunt întotdeauna binevenite. Discuțiile profunde și intense sunt o temă importantă pentru tine pe tot parcursul weekendului. Deși este minunat să citești printre rânduri, asigură-te că verifici ceea ce presupui că este adevărat. Ia-ți în serios intuiția, dar lasă-le și loc oamenilor să conștientizeze propriile limite, acolo unde poți.

 

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)
 Luna intră în Scorpion, casa ta solară a banilor și a valorii personale, iar tu vei dori să-ți sporești stima de sine în tot felul de moduri. Amintește-ți doar că cumpărăturile și cumpărarea de lucruri ca o formă de terapie cu amănuntul nu oferă o valoare finală de durată. Banii pot cumpăra fericirea, dar poate că ar fi mai bine să investiți în voi înșivă prin alte lucruri care durează, cum ar fi educația, sănătatea fizică sau confortul care vă oferă un sentiment de liniște după o zi lungă.

 

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)
Luna intră în Scorpion, casa ta solară a identității și dezvoltării personale, iar acesta este un moment pentru introversie și introspecție. Vei iubi următoarele câteva zile pentru că, în ciuda faptului că toți ceilalți vor să socializeze, tu preferi să stai acasă. S-ar putea chiar să te trezești că te înscrii la un curs pe pentru a obține o certificare rapidă.

 

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)
Nu există un moment mai bun pentru a începe o practică spirituală decât atunci când Luna intră în Scorpion, casa ta solară a spiritualității. Aceasta este o zi specială în care ești capabil să sapi adânc în ceea ce crezi. S-ar putea să-ți placă să faci lucruri care-ți oferă autodescoperire, cum ar fi să faci chestionare online de personalitate sau să-ți verifici IQ-ul.

 

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)
Când în sfârșit întâlnești pe cineva și vedeți amândoi lucrurile la fel de bine, este un sentiment minunat. S-ar putea să te trezești că te apropii rapid de un nou prieten. Este foarte ușor să stabilești legături semnificative, pe viață sau transformatoare cu alții atunci când Luna intră în Scorpion, casa ta solară a parteneriatelor.

 

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)
 În această perioadă a anului, este bine să te angajezi să îți îmbunătățești abilitățile pentru a obține o promovare, a câștiga mai mulți bani sau a începe propria afacere. Luna intră în Scorpion, casa ta solară a carierei și a statutului social. Acesta este momentul perfect pentru a lua decizia de a te concentra pe ceea ce știi că trebuie să faci. 

 

Pești (19 februarie - 20 martie)
Luna intră în Scorpion, casa ta solară a învățământului superior. Acum este momentul să termini o specializare pe care ți-ai dorit-o de mult timp și să investești în tine.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel