Horoscop, vineri, 5 august 2022. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Horoscop. Foto Unsplash/ autor Micky White
Descriere foto: Horoscop. Foto Unsplash/ autor Micky White

Horoscop zilnic: 5 august 2022.

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Este timpul să vezi lucrurile așa cum sunt, micuțule Berbec.Luna din primul sfert sosește în sectorul tău secret, Berbec, iar acest lucru se poate simți intens pentru tine. Dacă există domenii din viața ta care trebuie să se îmbunătățească, "cum" va deveni foarte clar pentru tine.

Taur (20 aprilie - 20 mai)

Viața ta amoroasă este pe cale să se îndrepte într-o nouă direcție.Acest sfert de Lună în Scorpion aduce te invită să explorezi profunzimile iubirii și ale angajamentului. Vei avea o mare apreciere pentru trăsăturile celorlalți care construiesc o relație și o fac mai puternică decât oricând.

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Există niveluri în munca pe care o faci acum, Gemeni. De multe ori, atunci când începi un proiect, nu știi cu adevărat ce presupune până când nu ai început.Straturile încep să se dezlipească pentru ca tu să poți vedea întreaga imagine. Detaliile pe care trebuia să le știi înainte nu mai sunt un mister, iar acest lucru te ajută într-o sumedenie de moduri.

Rac (21 iunie - 22 iulie)

Latura ta pasională iese la iveală, Rac. Tot ceea ce aveai nevoie pentru a-ți da un sentiment reînnoit de impuls și determinare este aici.Dacă te-ai simțit plictisit în ultima vreme, s-ar putea să te simți atras de un nou proiect care îți captează interesul.

Leu (23 iulie - 22 august)

Un secret de familie ar putea ieși la iveală, Leu. Toată lumea are lucruri pe care nu le știe despre familia, rudele sau istoria lor. Poate că, în cadrul unei conversații, ai putea afla detalii legate de rădăcinile tale, care îți oferă perspectiva de care aveai nevoie pentru a înțelege de ce lucrurile sunt așa cum sunt - și cum să le schimbi.

Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Conversațiile profund personale pot duce la dezvăluiri intime care dezvăluie că relația ta a început să se îndrepte într-o direcție diferită. S-ar putea să te simți din ce în ce mai apropiat de un prieten, un coleg sau o persoană pe care ai cunoscut-o recent. Acest lucru vă poate face colaborarea mult mai ușor de realizat.

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Întotdeauna este bine să știi care este situația finanțelor tale. Dacă nu știi cum sau unde se duc banii tăi în ultima vreme, folosește energia acestei Luni sfert de lună pentru a te așeza și a te reîntâlni cu modul în care cheltuiești și cu ceea ce trebuie să începi să economisești. Este momentul perfect pentru a-ți actualiza bugetul sau pentru a face unul, dacă nu ai ceva deja stabilit.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Atunci când are loc o Lună sfert de lună în semnul tău zodiacal, se poate simți super intens pentru tine.Universul îți dă o mică bătaie pe umăr pentru a te anunța la ce trebuie să fii atent.Acele discuții pe care le experimentezi astăzi sunt vocea ta interioară care încearcă să te trezească. Este timpul să te concentrezi, Scorpionule.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Toată lumea are un trecut, dar al tău este unic pentru tine. Astăzi, ai ocazia să te eliberezi de orice tipare care te-au ținut pe loc. S-ar putea să îți vezi viața prin oglinda retrovizoare, dar și să descoperi că ești gata să mergi mai departe și să lași istoria în urmă.

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Uneori, prieteniile se transformă în ceva mai mult. Sentimentele intense pe care le aveți unul pentru celălalt se deblochează în timpul acestui sfert de Lună în Scorpion.Este posibil ca amândoi să vă mărturisiți dragostea unul altuia, deschizând ușa unei povești de dragoste în devenire care pare scrisă în stele.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

S-ar putea să ți se prezinte o oportunitate minunată de angajare pe care credeai că nu o vei găsi niciodată.Nu este momentul să te îndoiești sau să-ți faci griji dacă ar trebui sau nu să faci un salt de credință. Dacă lucrurile îți cad în brațe, există un motiv pentru asta.

Pești (19 februarie - 20 martie)

Ai încredere în ceea ce știi, Pești. Ai o latură psihică puternică, iar Luna sfert de azi ar putea să o activeze într-un mod pe care nu l-ai anticipat. Acordă-ți timpul liber de care ai nevoie pentru a săpa în gândurile tale, pentru a scăpa de zgomot și pentru a-ți simți sentimentele.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel