Horoscop, vineri, 4 martie 2022. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Sursă foto: unsplash, autor Josh Rangel
Descriere foto: Sursă foto: unsplash, autor Josh Rangel

Horoscop. Previziuni pentru toate zodiile.

Berbec

Deși te simți nerăbdător și hotărât să începi un proiect important, este nevoie să rămâi concentrat asupra ta. Luna se află în semnul dvs. zodiacal, casa solară a dezvoltării personale. Fă din acest moment un moment de auto-reflecție și organizare pentru a planifica activități care să-ți ridice moralul și să te mențină pe drumul cel bun pentru a-ți îndeplini toate obiectivele pentru această săptămână.

Taur

Uneori trebuie să rămâi singur, chiar dacă uneori te simți singur. Luna se află în semnul zodiacal al Berbecului, casa ta solară a dușmanilor ascunși, și chiar dacă nu îți place conflictul, acesta poate fi un rău necesar. Conflictul nu trebuie să fie un cuvânt urât sau făcut cu rea intenție. Poți să arăți că ai clasă, stabilind în același timp o limită importantă cu persoanele care știi că nu sunt pentru tine, și să-ți trăiești viața de la o distanță sigură.

Gemeni

Prieteniile care se întâmplă repede, se pot termina la fel de repede cum au început. Luna se află în semnul zodiacal al Berbecului, casa ta solară a prieteniilor. Berbecul reprezintă energia tinereții și a copilăriei, așa că nu te lăsa prins în credința că un prieten trebuie să fie în viața ta pentru totdeauna. Poate exista un motiv pentru care te conectezi și apoi pierzi legătura cu o persoană care a intrat în viața ta și nu s-a întâmplat nimic rău. Poate fi faptul că lecția a fost învățată și pur și simplu este timpul să treceți la alte lucruri - doar că nu unul cu celălalt. 

Rac

Ai încredere, Rac, și da, asta poate însemna să ieși din zona ta de confort. Luna se află în semnul zodiacal al Berbecului, casa ta solară a carierei și a statutului social.  Trebuie să fii propriul tău avocat, iar acest lucru poate include, de asemenea, să spui în mod competitiv ceea ce ai nevoie și apoi să determini că vei merge pentru asta. 

Leu

Hrănește-ți mintea cu lucruri bune, Leu. Luna se află în semnul zodiacal al Berbecului, casa ta solară a învățământului superior. Studiază lucruri care te pasionează, iar când vei găsi ceea ce îți place, vei fi motivat să continui să înveți și să dobândești noi cunoștințe.

Fecioară

Vei avea parte de o surpriză, Fecioară, iar ceea ce ai nevoie ar putea să apară ca prin minune, să te surprindă într-un mod la care nu te așteptai. Luna se află în semnul zodiacal al Berbecului, casa ta solară a resurselor comune, iar singurul lucru care te împiedică să obții ceea ce îți dorești este mândria ta.Este în regulă să ceri ajutor și, chiar dacă nu ai făcut-o, să le permiți celorlalți să fie alături de tine. Sigur, poți face lucrurile de unul singur, dar asta ar necesita timp. Timpul nu așteaptă pe nimeni, așa că, dacă vezi ceva ce-ți dorești, mergi după acel lucru atunci când există oportunitatea și nu amâna. 

Balanță

Accentul este pus pe viața ta amoroasă, Balanță, iar atunci când trebuie să faci din partenerul tău o prioritate, fă-o pur și simplu. Luna se află în semnul zodiacal al Berbecului, casa ta solară a angajamentului, și s-ar putea să fii pregătită să te așezi la casa ta cu o persoană pe care o iubești, dar nu este ușor de făcut atunci când te simți și nesigură.Relațiile sunt o afacere riscantă și s-ar putea să simți că trebuie să știi unde te afli acum, dar poate fi mai bine să aștepți. 

Scorpion

Viața se poate aglomera pentru tine astăzi și vei dori să dai tot ce ai mai bun în toate domeniile, pentru că energia de a munci din greu și rapid este acolo pentru tine. Luna se află în semnul zodiacal al Berbecului, casa ta solară a îndatoririlor zilnice. Fă treburi mărunte și finalizează tot ce poți în rafale scurte. 

Săgetător

Lasă-te să te joci ca un copil, Săgetătorule. Bucurați-vă din plin de viață. Luna se află în semnul zodiacal al Berbecului, casa ta solară a creativității. Ce îți stârnește imaginația și mintea? Fă-ți de lucru manual sau încearcă să te pricepi la artă. Descărcați o muzică nouă pe care să o ascultați în timp ce sunteți la serviciu. Dacă aveți timp în drum spre casă, vizitați o librărie sau un muzeu local pentru a vedea ce este nou.

Capricon

Este grozav să faci lucruri pe cont propriu, dar și tu îți prețuiești cele mai apropiate relații și este important să le onorezi.  Luna se află în semnul zodiacal al Berbecului, casa ta solară a căminului și a familiei. Joci rolul de lider în familia ta, iar ghidarea familiei tale spre amintiri pozitive, distractive și memorabile este un lucru minunat pentru tine.

Vărsător

Multe detalii pot fi împărtășite, așa că asigură-te că asculți, Vărsătorule. Luna se află în semnul zodiacal al Berbecului, casa ta solară a comunicării. De fapt, este o idee foarte bună să-ți menții declarațiile scurte și scurte și să încerci să nu te încurci prea mult în explicații. Pentru că latura ta mai vorbăreață poate ieși în evidență astăzi, ai putea fi distrasă și ai putea rata valoarea din spatele unui mesaj important.

Pești

Concentrează-te pe ceea ce ai și pe ceea ce poți păstra și ia în considerare situația ta actuală atunci când faci achiziții și cheltuiești bani.Luna se află în semnul zodiacal al Berbecului, casa ta solară a bunurilor personale, dar s-ar putea să nu fie înțelept să te extinzi până la îndatorare. Să economisești un pic de bani este un lucru grozav atunci când poți, așa că fii deschis să reduci cheltuielile acolo unde poți, potrivit yourtango.com

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel