Horoscop, vineri, 4 februarie 2022. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Horoscop. foto Unsplash.com/ autor Josh Rangel
Descriere foto: Horoscop. foto Unsplash.com/ autor Josh Rangel

Horoscop zilnic. Previziuni pentru toate semnele zodiacale.

Berbec
(21 martie - 19 aprilie)


Este un moment prielnic pentru dezvoltare personală. Ai multe planuri și vrei să faci mai mult decât ai visat vreodată. Dar s-ar putea să te simți puțin epuizat din cauza gândurilor pe care le ai și ideilor care nu îți mai dau pace. 


Taur
(20 aprilie - 20 mai)


Furia te poate scoate din minți dacă ascunzi semnalele de alarmă sub preș. 


S-ar putea să nu fie modul tău de a face lucrurile, dar când este timpul să chemi pe cineva în față, fă-o - chiar dacă cu blândețe.


Gemeni
(21 mai - 20 iunie)


Ai putea să întâlnești un suflet pereche platonic, Gemeni, tocmai când Luna intră în semnul zodiacal Berbec, sectorul tău de prieteni. 


Acesta poate fi un prieten de o clipă, o persoană fulgerătoare care se manifestă în viața ta pentru a-ți da o lecție, pentru a-ți pune în mișcare mintea și apoi pentru a te ajuta să te transformi într-o persoană cu totul nouă - persoana care ai știut întotdeauna că poți fi.


Rac
(21 iunie - 22 iulie)


Ești atras în mod natural de laude, auzind că ești văzut și recunoscut pentru ceea ce ești ca persoană. Așadar, cere recomandări sau recenzii din partea oamenilor. 


Dar și opusul este la fel de adevărat, dar te poți simți dezamăgit. În cazul în care se întâmplă acest lucru, nu vă lăsați deprimat. 


Leu
(23 iulie - 22 august)


Poți fi un tip isteț, Leu, dar nu îți place întotdeauna să sapi în cărți și să studiezi. 


Cu toate acestea, această Lună care intră în semnul zodiacal Berbec, îți activează sectorul de studii superioare, iar latura ta studioasă va ieși la iveală. S-ar putea să ți se pară mai ușor să urmezi un curs accelerat în ceea ce vrei să înveți. 


Fecioară
(23 august - 22 septembrie)


Nu te îngrijora pentru nimic. În ciuda creșterii costului combustibilului, al produselor alimentare și al lucrurilor de care ai nevoie, viața îți va merge bine într-un mod neașteptat. 


S-ar putea să simți că viitorul este prea îndepărtat pentru nivelul tău de confort, dar rămâi la plan. 


Balanță
(23 septembrie - 22 octombrie)


Nu trebuie să iei o decizie chiar acum în legătură cu dragostea sau orice altceva pe care simți că nu ești pregătit să o faci. 


Deși s-ar putea simți ca și cum ai fi presat să faci acest lucru. Cere mai mult timp dacă simți că ai nevoie de el. 


Scorpion
(23 octombrie - 21 noiembrie)


O zi plină este programată pentru tine, Scorpion. Concentrează-te pe ceea ce contează cel mai mult. Acordă o atenție sporită lucrurilor care te mențin sănătos și cu mintea limpede în timp ce faci comisioane. 


Săgetător
(22 noiembrie - 21 decembrie)


O mulțime de idei proaspete pot apărea astăzi. Ești plin de energie și entuziasm pentru tot ceea ce trebuie și vrei să faci. 


Este o zi excelentă pentru a finaliza proiecte mici care nu necesită ajutor din partea altora și care sunt rapide și ușor de terminat.


Capricorn
(22 decembrie - 19 ianuarie)


Tensiuni pot apărea în următoarele zile, cu atitudini și gândire unilaterală încăpățânată. Deși poate părea greu de navigat, ceva bun ar putea rezulta din dramatism. 


Vărsător
(20 ianuarie - 18 februarie)


Luna intră în semnul zodiacal Berbec, sectorul tău de comunicare, așa că glumele lungi care duc la bârfe sunt de negăsit în următoarele zile. 


Încearcă să eviți conversația la locul de muncă deoarece o poate lua razna. Și, dacă ești subiectul unei bârfe, este posibil ca acesta să se risipească în următoarele zile.


Pești
(19 februarie - 20 martie)


Cel mai bine este să evitați impulsivitatea atunci când vine vorba de cheltuieli. În loc să stai pe internet în magazinul tău preferat, fă o listă și acordă-ți 24 de ore pentru a te gândi înainte de a apăsa acel buton de cumpărare.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel