Horoscop, vineri, 31 martie 2023. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Sursa Freepick
Descriere foto: Sursa Freepick

Horoscop zilnic, 31 martie 2023, previziuni pentru toate semnele zodiacale.

 

Berbec (21 martie - 19 aprilie)
Pregătește-te. Astăzi, simți o nevoie puternică de a concura într-un domeniu al vieții tale în care te simți ușor depășit de situație. Sentimentul că ai putea pierde ceva te poate lăsa cu nervii întinși toată ziua, dar o lumină la capătul tunelului strălucește asupra ta.

În ciuda faptului că Luna se află în contradicție cu Pluton în sectorul tău de rețea, ai parte și de noroc pentru că Soarele se află în semnul tău. S-ar putea să te confrunți cu vânătăi de orgoliu, dar cu puțină scuză și farmec, pleci spre weekend cu ce e mai rău în urmă și cu ce e mai bun în față.

 

Taur (20 aprilie - 20 mai)
Rămâi pe poziții. Sunt zile în care trebuie să îți înfigi ambele călcâie în pământ și să rămâi ferm în convingerile tale. S-ar putea să nu-ți placă să-ți exerciți firea încăpățânată, dar astăzi există un motiv pentru care trebuie să gestionezi situațiile cu tupeu.

Astăzi Luna impune atitudinea, care este îndreptată direct spre figurile de autoritate. Gura ta poate fi arma fumegândă din încăpere, dar nu fără provocare. Poate exista un motiv pentru a spune ce gândești, dar când o faci, ferește-te după aceea. Vei primi niște păreri negative, dar nimic pe care să nu-l poți gestiona, pentru că ești Taur.

 

Gemeni (21 mai - 20 iunie)
Nu-ți menaja cuvintele. Astăzi, ești gata să vorbești.

Chiar dacă ar putea fi un moment obositor pentru ceilalți, te simți bine că ai lumina reflectoarelor în conversații. Ai multe de spus și, surpriză, surpriză, oamenii sunt gata să te asculte, pentru că există ceva la tine care impune atenție.

 

Rac (21 iunie - 22 iulie)
În adâncul sufletului tău, nu ești materialist, așa că atunci când te trezești căutând modalități de a obține mai multă bogăție, bani și securitate financiară, este un sentiment greu de suportat.

Astăzi, te gândești mai mult la viața pe care ți-o dorești și la stilul de viață pe care crezi că îl meriți și de care ai nevoie. Nu că dorești să fii egoist, dar ziua de astăzi îți alimentează dorința și determinarea de a obține mai mult în viață. Îți dorești bani pentru a putea fi un darnic, ceea ce este un lucru bun... dar, deocamdată, s-ar putea să te lupți puțin cu aceste emoții puternice.

 

Leu (23 iulie - 22 august)
Astăzi, totul se rezumă cu adevărat la tine și, oricât de mult te bucuri să știi că mingea este în terenul tău, unei părți din tine s-ar putea să nu-ț placă să ai atâta autoritate în mâinile tale. 

Cerințele zilei pot crea tulburări interioare și simți că nu ai reușit să te ridici la înălțimea așteptărilor. Este bine să fii conștient, Leu, iar atunci când Luna va părăsi în sfârșit semnul tău mâine pentru a intra în Fecioară, poți să iei cunoștințele pe care le dobândești astăzi și să le aplici spre îmbunătățirea de sine.

 

Fecioară (23 august - 22 septembrie)
Trecutul te ajută să păstrezi lucrurile în perspectivă. Unele chestiuni nu le poți repara, rezolva sau ajuta, oricât de mult ai încerca. Astăzi, în ciuda celei mai profunde intenții de a vindeca o rană din trecut, este posibil să descoperi că nu poți. Forțarea iertării este inutilă, iar această rană va avea nevoie de mai mult timp. Acceptarea grațioasă va fi ceea ce te va ajuta astăzi, și va fi bine, Fecioară. Ești un reparator, dar, uneori, trebuie să lași viața să se repare singură.

 

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)
Prietenii sunt minunați până când nu mai sunt, iar astăzi s-ar putea să vezi o persoană așa cum este ea cu adevărat, nu pentru că ți-a făcut ceva direct, ci pentru că obiceiurile sale is la iveală. Vezi lucrurile așa cum sunt. Este posibil să fi ratat semnalele de alarmă înainte, dar nu și astăzi. 

 

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)
Nimic nu îți poate sta în cale atunci când ești menit să te ridici în vârful ierarhiei. Excelența ta este ceea ce te face să ieși în evidență față de concurență astăzi. Capacitatea ta de a crea experiențe memorabile și poziționarea profesională îi ajută pe ceilalți să te placă și să vrea cu adevărat să te vadă reușind. Lucrurile bune se vor îndrepta pentru tine, Scorpionule, iar tu ești pregătit pentru asta.

 

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)
Atunci când ești puternic convins de experiența personală este imposibil să-ți întorci spatele convingerilor tale. Astăzi, ai ceva de spus despre o situație și, da, s-ar putea să pară o predică, așa că adoptă o abordare educativă atunci când îți împărtășești gândurile cu ceilalți.

 

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)
Ceva important se îndreaptă spre tine astăzi și vine de la o persoană din viața ta care este poziționată să te ajute să avansezi în carieră sau să faci mai mulți bani. Ți s-ar putea încredința gestionarea unor resurse sau poți fi considerat în linie dreaptă pentru o moștenire de la un prieten care te consideră ca fiind din familie.

Ziua de astăzi îți asigură viitorul financiar într-un fel care implică banii altor persoane. 

 

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)
Iubirea nu este atât de ușor de găsit, iar atunci când ești atras de o persoană, vrei să faci un pas și să vezi unde ajung lucrurile. Astăzi, este posibil ca interesul tău să rămână latent și ascuns de public. S-ar putea să nu fiți gata să vă dezvăluiți încă sentimentele.

 

Pești (19 februarie - 20 martie)
Munca interioară poate fi obositoare, dar astăzi înțelegi în mod inerent că faci asta doar pentru tine. Are loc o schimbare uimitoare în viața ta și asta este pentru că te străduiești să fii cea mai bună versiune a ta. Ai așteptat mult timp acest lucru, iar acum iată-te aici, mai pregătit ca niciodată.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel