Horoscop, vineri, 31 martie 2023, cu Neti Sandu. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Neti Sandu, captură video Pro TV
Descriere foto: Neti Sandu, captură video Pro TV

Horoscop zilnic. Neti Sandu vine cu cele mai proaspete previziuni ale zilei.

Horoscop 31 martie  2023, prezentat de Neti Sandu, la știrileprotv.

BERBEC

Invitaţiile curg să vă duceţi în vizită şi să plecaţi în plimbare prin ţară, pe afară. Vi se împlinesc, o să vedeţi, nişte aşteptări şi o să fie o zi plină-ochi de evenimente. Vi se da mâna liberă să faceţi acele lucruri la care aspiraţi de multă vreme şi o să vă bucuraţi de o serie de beneficii. Ați putea câștiga mai ușor banii, dar trebuie să aveți grijă și de sănătate. Tot e weekend, vă ocupați și de voi, ieșiți la plimbare, vă alimentați mai atent.

 TAUR

Aţi găsit, se pare o cale de împăcare cu cineva care vă contrazicea tot timpul şi aţi ajuns, în sfârşit la o înţelegere, că era păcat s-o ţineţi tot aşa, cu animozităţi. Poate vă îngrijiti şi de voi, schimbaţi meniul, treceţi la regimul de sezon, poate ţineţi post, sau dieta. Se întâmplă ceva care să vă aducă bani în plus. Poate o fi vreo rămășiță din trecut, dar pot să fie și alte beneficii, o primă.

 GEMENI

Se poate să intraţi într-o combinaţie partenerială şi să fie mult de lucru, dar sunt promisiuni de bani mulţi. Vedeţi cum redactaţi contractual! Vă caută cineva care vrea să vă scoată la plimbare, să plecaţi într-o excursie şi să rămâneţi şi peste noapte, eventual. Vouă banii vă cam zboară din cont. Marte e de vină, ce-i drept, dar poate faceți unele modificări pe acasă, vă luați mobilă, aparatură.

 RAC

O să vi se mulţumească, probabil, într-un cadru public pentru rezultatele voastre profesionale şi o să puteţi candida la o funcţie, să luaţi mai mulţi bani la salariu. Vin bani din particular, de undeva şi o s-aveţi de buzunar dacă vreţi să plecaţi într-o plimbare prin ţară. Poate vă mai ocupați și de voi, să luați o porție de odihnă, vă duceți la plimbare pe undeva, îi luați și pe cei mici.

 LEU

Apare cineva care vrea să vă facă o surpriză şi poate vă ia pe sus într-o excursie şi n-o să ziceţi nu, că daţi dovadă de spontaneitate. Se poate să aterizeze nişte bani despre care nu ştiaţi şi o să puteţi pleca pe undeva cu ai voştri, măcar într-un dus-întors de dimineaţă până seara. Se pare că o să lărgiți cercul de prieteni și o să ieșiți pe la mondenităţi, că ați cam lipsit în ultima vreme.

 FECIOARĂ

O să scoateţi bani din bancă, poate vi s-o fi aprobat un credit, sau retrageţi banii dintr-un depozit, ca să vă puteţi mişca, să vă duceţi cu ai voştri într-o staţiune de agrement. Poate vă invită cineva în străinătate şi dacă vă permite timpul şi dispuneţi şi de nişte bani vă duceţi. Se poate să vă ia prin surprindere o cheltuială, dacă nu ar fi mai multe, dați de niște achiziții costisitoare și poate vă sunt absolut necesare, mai știi.

 BALANŢA

O să interacţionaţi cu nişte oameni care vor să vă dea de lucru, să puneţi în comun experiența acumulată şi o să fie o reuşită, cât de curând. Se poate să faceţi cunoştinţă cu cineva care o să se arate interesat de voi şi, dacă vreţi şi voi un partener de viaţă, puteţi să vă mai vedeţi. E posibil să vă îndrăgostiți de cineva nou apărut în peisaj și să vă așezați și voi, în sfârșit, la casa voastră.

SCORPION

Se pare c-o să daţi de oameni amabili, generoşi care să vă întindă o mână de ajutor şi să vă scutească de nişte drumuri şi de nişte eforturi. Vă puteţi reface şi voi viaţa de cuplu şi să căpătaţi echilibru sufletesc după o perioadă mai blurata, cu tensiuni, neînţelegeri. Poate treceți în revistă site-urile de mobilă, mai schimbați o sofa, un dressing, că s-au deteriorat și costă.

SĂGETĂTOR

Vin beneficii de la serviciu, chiar dacă o să fie mult de lucru, poate nu simţiţi efortul c-o să fie şi o răsplată pe măsură. O să vă bucuraţi de un semn de viaţa de la cineva care v-a dus dorul şi vă faceţi program comun, poate plecaţi pe undeva zilele astea. Poate vă invită cineva într-o vacanță și o să vă bucurați de gratuități. O să vă priască și o să fie un sejur reușit, dar să știți că și companionul e de soi.

 CAPRICORN

Se anunţa o reuşită, după îndelungi aşteptări şi o să vă puteţi lua diverse lucruri pentru casa, c-o să vreţi să aveţi şi aparatură de ultima generaţie, printre altele. Apar noutăţi care să vă ţină în priză şi o să vă aventuraţi să începeţi nişte proiecte care să vă aducă venituri constant. O să luați niște decizii legate de casă și o să vă bucurați că o să fie și toți ai voștri de acord să redecorați interiorul, de exemplu.

 VĂRSĂTOR

O să adunaţi nişte oameni în jurul vostru şi o să aveţi şi treburi de serviciu şi personale, poate le îmbinaţi cumva, dacă vă duceţi într-un team building. O să veniţi cu idei ca să petreceţi frumos timpul liber şi să le prindă bine şi copiilor. La voi relația de cuplu are nevoie de un refresh, să petreceți mai mult timp în doi, că a cam dispărut comunicarea.

 PEŞTI

Poate vă gândiţi până luni dacă acceptaţi o formă de colaborare, sau e momentul să vă duceţi la alt serviciu că aţi devenit nemulţumiţi de atmosfera de la job şi de şefi. Se poate să vă iasă în cale cineva care să vi se potrivească şi o să aveţi o bună comunicare, pentru început, după care o să vă completaţi frumos. O chestiune mai veche se rezolvă după ce o să depășiți niște obstacole și o să vă reinventați. Trebuie dat refresh total.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel