Horoscop, vineri, 31 decembrie 2021. Previziuni pentru ultima zi a anului

Data publicării:
Horoscop. Foto pexels.com. autor Mikhail Nilov
Descriere foto: Horoscop. Foto pexels.com. autor Mikhail Nilov

Horoscop zilnic - 31 decembrie 2021. Previziuni pentru fiecare semn zodiacal.

Berbec
(21 martie - 19 aprilie)

Ziua poate zbura rapid în timp ce Luna în conjuncție cu Marte are loc în sectorul tău de aventură. 

Chiar dacă stai la serviciu încercând să rezolvi niște lucruri de ultim moment înainte de a ieși pe ușă, există un puternic sentiment că te așteaptă ceva minunat, chiar la timp pentru noul an!

 

Taur
(20 aprilie - 20 mai)

Luna este activată de un Marte plin de viață în Săgetător, aducând o energie intensă în sectorul tău de secrete. 

Taur, acesta poate fi locul în care poți să scapi deorice lucru din viața ta care simți că nu funcționează pentru tine și pe care l-ai ignorat.  Ce energie minunată chiar înainte de noul an și de stabilirea unor noi rezoluții!

 

Gemeni
(21 mai - 20 iunie)

Există o mare energie concentrată în sectorul tău de angajament și poate deveni atât de intensă încât pot izbucni cu ușurință certuri.

Ai grijă la cuvinte, Gemeni, căci fără să vrei, o discuție se poate transforma într-o dezbatere. Cel mai bine este să eviți subiectele fierbinți, cum ar fi politica și religia, chiar dacă ai opinii puternice pe care vrei să le exprimi.


Rac
(21 iunie - 22 iulie)

Aveți potențialul de a face multe lucruri. Un val de energie de ultimă oră poate apărea pentru tine în timpul conjuncției Marte-Lună în Săgetător. 

Acesta este un moment excelent pentru a face niște comisioane, mai ales dacă sunteți cel care găzduiește o petrecere de Revelion la dumneavoastră acasă.  Dacă participați la un eveniment, folosiți prima parte a zilei pentru a vă pregăti în avans.

 


Leo
(23 iulie - 22 august)

Ce poate face un Leu când există atât de multă energie în sectorul pasiunii? 

Luna și Marte în sectorul tău de plăcere te pot face să cauți ceva distractiv de făcut, chiar dacă alegi să stai acasă, în siguranță, în spațiul tău. Optează pentru jocuri de societate sau întâlnește-te cu cineva la care ții pentru a petrece împreună Revelionul.


Fecioară
(23 august - 22 septembrie)

Ai impresia că altcineva este la conducere în ultima vreme? Este timpul să vă revendicați puterea și să începeți să faceți lucrurile așa cum doriți.

Luna care se mișcă prin Săgetător și vorbește cu Marte poate fi ca un mic imbold în încrederea ta care îți spune să te ridici și să spui ce gândești atunci când ai nevoie.

 

Balanță
(23 septembrie - 22 octombrie)

Luna emoțională de astăzi îți trezește conștiința atunci când vorbește cu Marte în sectorul tău de comunicare. 
Sunteți într-o poziție puternică pentru a face schimbări, dar acest lucru poate necesita unele discuții care nu vor fi ușor de purtat.

Conversațiile dificile pot fi cele care vor marca sfârșitul lui 2021.

 

Scorpion
(23 octombrie - 21 noiembrie)

Vă simțiți protector în privința banilor dumneavoastră? S-ar putea să nu te simți atât de generos astăzi, iar faptul că ți se cere să contribui mai mult decât îți revine poate fi un semnal de alarmă. 

Respectarea unui buget te poate ajuta să eviți resentimentele sau senzația că se profită de tine în timpul zilei de astăzi, când Luna se află în conjuncție cu Marte în sectorul tău de proprietate personală.

 

Săgetător
(22 noiembrie - 21 decembrie)

Ai nevoie de acest nou început. Aștepți să înceapă anul 2022 pentru a putea aduce rezoluțiile și pentru a te concentra pe toate noile tale obiective. 

Nu ai nevoie de o scuză pentru a încerca ceva nou, dar o ocazie festivă este un motiv la fel de bun ca oricare altul, Săgetătorule, iar tu ești aici pentru petrecere.

 

Capricorn

(22 decembrie - 19 ianuarie)

Trecutul este în spatele tău și ești gata să închizi ușa și să nu o mai deschizi niciodată. 

Este timpul să pui deoparte karma trecutului și să nu te mai gândești la ea. De fapt, ești gata să privești înainte, doar cu vibrații pozitive.

 

Vărsător
(20 ianuarie - 18 februarie)

În acest moment, ai nevoie de tribul tău și prietenii tăi au nevoie și ei de tine. Chiar dacă nu îi poți vedea pe ceilalți astăzi în persoană, doar știind că ai alături de tine oameni pe care te poți baza, te va liniști și te va asigura că anul acesta va începe excelent!

 

Pești
(19 februarie - 20 martie)

O mare schimbare poate apărea în calea ta prin muncă și carieră. Anul se poate încheia cu o promisiune că se întâmplă ceva bun și o promovare sau o mărire de salariu surpriză, poate chiar un bonus se îndreaptă spre tine în curând!

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel