Horoscop, sâmbătă, 30 septembrie 2022. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Horoscop. Foto Freepik
Descriere foto: Horoscop. Foto Freepik

Horoscop zilnic, 30 septembrie 2022. Previziuni pentru toate semnele zodiacale

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Este timpul să plecați într-o aventură. Luna în Săgetător poate deschide ușa unei călătorii pe distanțe lungi. Dacă ai timp disponibil pentru a apela de la serviciu și se încadrează în buget, ia în considerare posibilitatea de a pleca.

Taur (20 aprilie - 20 mai)

Permiteți-vă să fiți deschis la minte în privința lucrurilor pe care nu le înțelegeți. Îmbrățișați o curiozitate și o natură naturală. S-ar putea să fiți plăcut surprins de ceea ce descoperiți în voi și în ceilalți.

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Sectorul tău relațional este activat în următoarele zile. Cineva important ar putea să intre în curând în viața ta și să schimbe tot ce ai crezut vreodată despre dragoste.

Rac (21 iunie - 22 iulie)

Poți învăța o nouă abordare pentru a face lucrurile mărunte din viață. Uneori, o schimbare în rutina ta este exact ceea ce ai nevoie pentru a te ajuta să declanșezi un sentiment de noutate în lumea ta.

Leu (23 iulie - 22 august)

Romantismul este o aventură de-o viață. Luna care își schimbă semnul astăzi stârnește interesul pentru artă, joc și căutări de creativitate.

Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Ascultă persoanele cu o experiență vastă într-un domeniu al vieții care te provoacă cel mai mult. Actualizează-ți lista de podcasturi și abonează-te la liderii de opinie pe subiecte despre care vrei să afli mai multe.

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Este timpul să vorbești despre subiecte dificile, care nu sunt ușor de explorat, dar care sunt necesare. Este bine să pui cărțile pe masă pentru a vedea ce trebuie abordat, poate pentru o întâlnire viitoare.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Stabiliți un termen limită pentru viitor. Dacă te gândești să faci o achiziție importantă în această săptămână, ia în considerare posibilitatea de a aștepta ofertele speciale de Black Friday, care sunt după colț.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Este momentul să faci lucruri care sunt speciale pentru tine. Luna în semnul tău este o invitație de a te pune pe primul loc și de a investi timp și energie în viața ta la nivel personal.

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Lasă trecutul în urmă. Viața este prea scurtă pentru a vă îngrijora de ceea ce nu puteți controla. Veți avea destul timp pentru a crea noi amintiri. Nu vă faceți griji pentru ziua de ieri când ziua de mâine este chiar în fața dvs.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Sunteți gata să vă lansați într-o schimbare de carieră? Dacă te-ai gândit să te apuci de un nou domeniu de interes, începe să verifici oportunitățile pentru a vedea ce există și ce ar putea fi potrivit pentru tine.

Pești (19 februarie - 20 martie)

Se poate forma o relație la distanță. S-ar putea ca acea prietenie să devină ceva mai mult într-un moment în care nu vă așteptați să se întâmple, dar cumva se întâmplă.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel