Horoscop, vineri, 30 decembrie 2022. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Horoscop. Foto Freepik
Descriere foto: Horoscop. Foto Freepik

Horoscop zilnic: 30 decembrie 2022. Previziuni pentru toate semnele zodiacale.

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Ești feroce, Berbec. Luna de astăzi este în contact cu Chiron, vindecătorul rănit din semnul tău zodiacal. Acest sfert de Lună ți-a deschis ochii asupra unor lucruri la care știi că trebuie să lucrezi în interiorul tău, iar atunci când simți durerea din viața ta, te mișcă să lucrezi mai mult și mai inteligent. Îți faci planuri mari, Berbec, și vei atinge aceste obiective!

 

Taur (20 aprilie - 20 mai)

Renunțarea la trecut este dureroasă, Taur, dar este atât de bună pentru viitor. Lucrurile nu merg întotdeauna așa cum ai sperat. Planurile nu se îndeplinesc. Viața devine aglomerată, dar la finalul tuturor, ești propriul tău super erou care salvează ziua. Modul în care răspunzi la neajunsurile vieții spune atât de multe despre cât de dedicat ești excelenței.

 

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Prieteniile sunt menite să fie de susținere, dar dacă o persoană face contrarul, atunci este timpul să evaluezi relația în ansamblu. Marte retrograd în semnul tău zodiacal a fost dificil și poate stârni sentimente de frustrare și furie uneori. Acum că Mercur este retrograd în sectorul tău de resurse comune, s-ar putea să te gândești profund la cât de mult dai din tine și cui. Nu este egoist să te gândești la modul în care oamenii îți sunt recunoscători și, chiar dacă nu aștepți nimic în schimb pentru ceea ce dai, vrei să știi că prietenia ta merge în ambele sensuri.

 

Rac (21 iunie - 22 iulie)

Să faci o muncă pe care o iubești este o experiență minunată și este ceva ce meriți în această viață. Lucrurile s-au schimbat atât de mult de la pandemie și acum, cu mai multe oportunități de a găsi locuri de muncă la distanță, poate că vă gândiți cum să găsiți ceva ce vă place să faceți și care să vă permită să lucrați și de acasă. Aceasta este săptămâna în care trebuie să începeți să trimiteți CV-uri și să luați în considerare noi căi de carieră.

 

Leu (23 iulie - 22 august)

Poate că nu doriți să credeți aceleași lucruri insuflate de părinții voștri și este în regulă să decideți ce vreți să credeți pentru voi înșivă. Poate fi greu să începi să frecventezi o biserică care nu este la fel ca cea la care mergeai când erai copil sau să nu mai mergi deloc în această perioadă a anului.

Familia ta își poate exprima îngrijorarea pentru bunăstarea ta, dar credința este intimă și personală. Trebuie să decideți ce este cel mai bine pentru voi.

 

Fecioară (23 august - 22 septembrie)

A oferi unei persoane o parte din inima ta este o decizie importantă, iar când aceasta pare să nu-ți ofere aceleași emoții, este derutant. Fiind guvernat de Mercur, care acum este retrograd, conversațiile și comunicarea pot părea puțin mai provocatoare. Nu te teme să pui întrebări și să vezi dacă tu și partenerul tău sunteți în regulă.

 

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Se întâmplă multe în viața ta amoroasă în acest moment, iar o parte din problemă este sentimentul că ești singur într-o relație. Este posibil ca partenerul tău să nu dea semne de grijă și preocupare, iar acest lucru te-a lăsat să te simți gol și rănit. Sentimentele tale te pot speria și te pot face să crezi că viața ta amoroasă se îndreaptă într-o direcție pe care nu ți-o dorești. Fă-ți un scop să vorbești despre lucruri astăzi, mai degrabă decât să aștepți și să vezi.

 

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Atât de multe lucruri se află în această perioadă, iar atunci când ai prea multe de făcut, amânarea lovește cel mai tare. Veți dori să vă stabiliți un termen limită realist. Setați o alarmă pe telefonul mobil și rugați un prieten să vă sune dacă vă prindeți online în loc să faceți ceea ce v-ați promis să faceți.

 

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Semnalele amestecate te pot face să te întrebi care este poziția celor doi într-o relație, iar lipsa de cunoștințe te poate lăsa perplex în viața ta amoroasă. Totul se poate simți un pic confuz atunci când Mercur își începe ciclul retrograd. Folosește-ți tacticile de comunicare deschisă pentru a ajuta la aducerea în lumină a problemei și pentru a discuta lucrurile - poate la o pizza din localul tău preferat.

 

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Este un sentiment cald și reconfortant să ai familia aproape și să fie alături de tine, dar asta nu înseamnă că nu vei avea și tu parte de probleme din când în când.

Este posibil ca membrii familiei să încerce să depășească limitele și să intervină în domenii din viață pe care ați prefera să nu o facă. Astăzi, stabiliți limite și cereți intimitatea de care aveți nevoie - și pe care meritați să o aveți.

 

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

O conversație dificilă poate fi greu de purtat, dar atunci când reușești să îți exprimi gândurile și ideile în mod deschis cu o persoană, aceasta poate vindeca multe răni. Chiar dacă nu vă simțiți bine în acest moment, faptul de a ști unde există fisuri în viața ta care au nevoie de îngrijire poate fi o cale minunată spre un nou început.

 

Pești (19 februarie - 20 martie)

Evitați remușcările cumpărătorului Pești. Cu vânzările de după sărbători în amestec, este tentant să cumpărați lucruri de care credeți că veți avea nevoie. Este mai bine să trăiești momentul și să lași bugetul să aibă prioritate. Să joci în siguranță atunci când atât Mercur, cât și Marte sunt retrograde este o idee excelentă.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel