Horoscop, vineri, 3 noiembrie 2023. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Foto Freepik
Descriere foto: Foto Freepik

Horoscop zilnic, 3 noiembrie 2023. 


Berbec (21 martie - 19 aprilie)
Ești plin de energie. Mereu te ridici, indiferent de cât de tare sau de departe ai căzut. Chiar dacă ești un semn zodiacal care se reface, tânjești totuși și după un sentiment de siguranță. Este un moment bun să te gândești la chestiuni legate de resursele financiare.


Taur (20 aprilie - 20 mai)
Mai ai încă două săptămâni în care Mercur se află în Scorpion, iar când se va întâlni cu Soarele, peste două săptămâni, s-ar putea lua o decizie, care ar putea avea legătură cu afaceri, parteneriate sau un angajament relațional. Vei avea nevoie de timp să te gândești la ceva, înainte de a vorbi, iar trigonul de astăzi al Lunii cu Mercur s-ar putea să te facă să vrei să spui ceea ce trebuie să spui, fără să fii transparent.


Gemeni (21 mai - 20 iunie)
Este bine să investești în tine și să-ți creezi viața pe care vrei să o trăiești, iar primul loc de unde să începi este locuința ta. Luna care trece prin sectorul tău al banilor și al proprietăților imobiliare te poate ajuta să investești timp și energie în casa ta și să-ți renovezi unele dintre camerele în care îți petreci cel mai mult timp.


Rac (21 iunie - 22 iulie)
Este ziua perfectă să te descarci de toate energiile negative, chiar dacă asta înseamnă să plângi. Pot face acest lucru fie prin vizionarea unui film de dragoste, fie prin citirea unei cărți de același gen. Dacă ai un partener în viața ta, s-ar putea să simți nevoia să îi spui cât de mult îl iubești. 


Leu (23 iulie - 22 august)
Luna de astăzi se află în sectorul tău al dușmanilor ascunși și îți alimentează un sentiment de teamă la un nivel profund. Este o teamă sănătoasă, însă, pentru că atunci când îți dai seama că anumite lucruri amenință să-ți strice ziua, le poți evita din toată inima.


Fecioară (23 august - 22 septembrie)
Apreciezi energia feminină și îți place cât de intuitivi sunt oamenii atunci când se conectează la divinitate. Poți primi astăzi un telefon de la o rudă de sex feminin, astfel încât te vei bucura foarte mult să îi auzi vocea, dar și să depănați amintiri.


Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)
Te simți foarte motivat să îți îndeplinești obiectivele astăzi. S-ar putea chiar să primești vestea că munca și eforturile tale la locul de muncă te-au împins către o promovare, unde este vorba, implicit, și de o mărire de salariu. 


Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)
Ești o persoană căreia îi place să învețe lucruri noi, iar dacă ți-ai dorit întotdeauna să înveți despre cultura ta, astăzi este un moment excelent pentru a face acest lucru. Luna va mai petrece încă o zi în a noua ta casă, cea a filozofiei și a culturii. 


Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)
Unele secrete trebuie să fie ținute ascunse de lume. Luna tranzitează casa ta a secretelor, iar câteva amintiri negative te pot cuprinde astăzi. În același timp, este momentul să-ți schimbi parolele de la toate conturile pe care le deții pe rețelele de socializare, dacă n-ai mai făcut acest lucru de ceva timp.


Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)
S-ar putea să te gândești să îți deschizi propria afacere sau poate ai o ofertă de muncă pe masă și te întrebi dacă ar trebui să o accepți sau nu. Prietenii tăi ar putea să te ajute să vezi despre ce este vorba și să te ajute să iei cea mai bună decizie.


Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)
Îți iubești libertatea, așa că atunci când Luna se află în casa sănătății și a bunăstării, te gândești cum să-ți faci viața mai ușoară. Luna care vorbește cu Mercur îți amintește să îți stabilești prioritățile în ordine. Dacă îți dorești ca viața ta să fie într-un anumit fel, este important să iei decizii care să corespundă viziunii tale de viitor.


Pești (19 februarie - 20 martie)
Nu trebuie să ai foarte mulți bani pentru a pleca într-o vacanță sau pentru a avea o aventură. Poți alege o destinație care este aproape de casă, dar care, în același timp, îți permite să te relaxezi.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel