Horoscop, vineri, 3 noiembrie 2023, cu Neti Sandu. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Neti Sandu, captură video Pro TV
Descriere foto: Neti Sandu, captură video Pro TV

Horoscop zilnic. Neti Sandu vine cu principalele previziuni astrale ale zilei.

Neti Sandu a prezentat horoscopul pentru ziua de vineri, 3 noiembrie 2023, potrivit știrileprotv.

BERBEC

Întrevedere cu cineva care vine cu o ofertă de afaceri şi dacă aveţi timp şi disponibilitate, o să intraţi în negocieri, dacă nu o să staţi doar la cafea, şi-atât.

Poate faceţi ceva cu banii din cont, îi investiţi, şi o să vă cumpăraţi ceva pentru casa, ori pentru şcoală, ca să plătiţi taxe.

 TAUR

O să interacţionaţi cu nişte oameni care vor să lucraţi împreună şi s-ar putea să vă convină şi vouă - e de analizat pe toate feţele situaţia şi o să vă spuneţi punctul de vedere.

Sfera sentimentală vă oferă o şansă de a vă întâlni cu omul visurilor voastre şi să şi fiţi împreună dacă o să rimaţi sufleteşte.

 GEMENI

Vi se plătesc nişte activităţi suplimentare şi o s-aveţi să plecaţi pe undeva în weekend că vreţi să faceţi puţină mișcare și să vă clătiţi reţină, să mai vedeţi şi alte lucruri.

Se poate s-aveţi de făcut nişte plăți şi abia după o să ştiţi dacă vă rămân bani pentru o plecare într-o minivacanţă.

 RAC

Se poate să vă faceţi program comun cu tineretul din familie, copii, nepoţi, vă duceţi într-un parc de distracţii, într-o rezervaţie naturală, să-ncercaţi o tiroliana, un ATV.

Se poate să vă ia prin surprindere cineva care vă iubeşte cu un cadou, o invitaţie la aer curat, undeva.

LEU

Poate v-apucaţi de treburi gospodăreşti ca să faceţi şi nişte modificări pe acasă, unii dintre voi poate vă mutaţi în casă nouă, şi vă mai ajută şi prietenii.

O să faceţi echipă în particular, cu nişte prieteni care vor să se distreze şi găsiţi voi o modalitate, vă duceţi pe undeva.

 FECIOARĂ

Se poate să găsiţi nişte bilete low-cost ca să plecaţi pe undeva, să ajungeţi acolo unde v-aţi propus cu ceva timp în urmă, dar a trebuit să amânaţi sejurul.

Încă vă bucuraţi de o stare de spirit buna, un ritm susţinut că să puteţi învăţa, să reuşiţi la examene.

 BALANŢA

O să vă puteţi recupera toţi banii împrăştiaţi cu condiţia să-i cereţi, să vă zbateţi puţin că or mai fi şi nişte rău platnici care se lăsă mai greu.

O să ajungeţi la o înţelegere cu cineva care vă dă de lucru şi o să vă puteţi apuca şi de treabă dacă se pune totul pe hârtie.

SCORPION

O să faceţi o reorganizare, c-aveţi o schimbare de planuri şi poate plecaţi într-o excursie, sau rămâneţi câteva zile la munte, într-o staţiune turistică, la mare, poate.

O să vă puteţi aşeza şi voi la casa voastră dacă vă pliaţi pe felul de a fi al partenerului, fără să faceţi vreun efort, de la sine.

 SĂGETĂTOR

Sunt nişte aspecte legate de sănătate care cam lăsa de dorit şi bine ar fi să nu le ignorați că or să pară dureri, disconfort, şi n-o să vă placă.

O invitaţie în lume, undeva, pe la mondenităţi şi o să vă faceţi noi prieteni şi relaţii, probabil.

CAPRICORN

E cineva care s-ar putea să vrea o ieşire în doi că sunt lucruri importante de vorbit şi poate veţi lua şi nişte decizii până luni.

O reuşită în planul comunicării, poate puneţi pe hârtie condiţiile unei colaborări şi o să vă puneţi de acord cu angajatorul.

 VĂRSĂTOR

Vă pot parveni banii de care aveţi atât nevoie şi să vă cumpăraţi acele lucruri utile după care tânjiţi de multă vreme, că nu v-aţi putut atinge de ele.

Are loc un eveniment la care aţi avea şi voi ceva de spus, sau de făcut şi o să vă faceţi simţită prezenţa, cumva.

PEŞTI

Se poate să deveniţi o porta-voce pentru colegii, prietenii voştri care se afla într-o încurcătură, vă luptaţi pentru drepturile lor, sau pentru o altă categorie de oameni.

E cineva care şi-ar dori să vă rupeţi din timpul liber să vedeţi că există un potenţial de relaţie care trebuie fructificat.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel