Horoscop, vineri, 3 decembrie 2021. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Horoscop. Foto Pixabay
Descriere foto: Horoscop. Foto Pixabay

Horoscop zilnic: vineri, 3 decembrie 2021. Previziuni pentru toate semnele zodiacale.

Berbec
(21 martie - 19 aprilie)

Fă-ți timp pentru tine. Ai ținut în tine atât de multă energie, dar acum trebuie să te lași pur și simplu dus de val. Luna intră în semnul zodiacal al Săgetătorului, sectorul tău de aventură, iar asta înseamnă că trebuie să ieși din zona ta de confort. Folosește experiențele pentru a te învăța despre viață și pentru a învăța ceva interesant astăzi.

 

Taur
(20 aprilie - 20 mai)


Au mai rămas atât de multe de învățat despre resursele care sunt disponibile în lume pentru a le folosi, a le achiziționa, a le economisi și a le câștiga. Luna intră în semnul zodiacal al Săgetătorului, sectorul tău al resurselor partajate, așa că verifică ultimele noutăți în materie de investiții.

 

Gemeni
(21 mai - 20 iunie)

S-ar putea să vă gândiți prea mult la anumite lucruri în acest moment. Nu poți face ca lucrurile să fie într-un fel pentru că așa vrei tu.  Luna intră în semnul zodiacal al Săgetătorului, sectorul tău de angajament, așa că încearcă să ai încredere că dacă ceva este menit să fie, va fi. Nu-ți face prea multe griji în legătură cu chestiuni care nu sunt sub controlul tău.

 

Rac

(21 iunie - 22 iulie)

Viața înseamnă în mod constant să înveți și să te dezvolți și să pui lucrurile în perspectiva corectă. S-ar putea să fii nevoit să schimbi prioritățile, dar asta e OK. Luna intră în semnul zodiacal al Săgetătorului, sectorul tău de îndatoriri zilnice, așa că o schimbare este mult peste așteptări. S-ar putea să te simți revigorat și să te ajute să începi anul viitor cu dreptul.

 

Leu
(23 iulie - 22 august)

Ai tendința de a sta pe gânduri și de a te gândi mult la viitor și la ceea ce va trebui să faci pentru a ajunge acolo. Având în vedere că economia și totul pare să devină tot mai complicat. Luna intră în semnul zodiacal al Săgetătorului, sectorul tău de creativitate. Aceasta este o veste excelentă pentru tine.  Există atât de multe modalități noi de a-ți arăta versatilitatea și adaptabilitatea în viață. Nu trebuie să fii cantonat într-un singur lucru. 

 

Fecioară
(23 august - 22 septembrie)

Ești pregătit pentru o schimbare mare, iar aceasta ar putea include o mutare sau cel puțin discuții despre mutarea în altă parte.  Luna intră în semnul zodiacal al Săgetătorului, sectorul tău de casă, și acesta ar putea fi momentul în care începi să te gândești dacă să cumperi sau să închiriezi un loc nou.  S-ar putea să vă fie greu să rezistați să nu faceți o schimbare care să vă pună într-un loc nou de locuit.

 

Balanță
(23 septembrie - 22 octombrie)

Aveți tendința de a păstra multe gânduri și sentimente pentru dumneavoastră.  Nu-ți place să rănești sentimente, dar uneori onestitatea brutală face asta și trebuie doar să fii clar cu privire la ceea ce se întâmplă în viața ta.  Luna intră în semnul zodiacal al Săgetătorului, sectorul tău de comunicare, iar acesta este momentul să ai acea conversație importantă care îl face pe celălalt să se decidă să se schimbe, sau nu.

 

Scorpion
(23 octombrie - 21 noiembrie)

Este bine să înveți tot ce poți despre bani: cum funcționează, cum să îi faci să lucreze pentru tine, cele mai bune moduri de a-i economisi și ce faci tu care îi face să fie greu de obținut.  Luna intră în semnul zodiacal al Săgetătorului, sectorul tău al banilor, așa că este un moment prielnic pentru a studia chestiuni care îți îmbunătățesc imaginea financiară generală.

 

Săgetător
(22 noiembrie - 21 decembrie)

Ești în continuă schimbare, evoluție și reinventare. Luna intră în semnul zodiacal al Săgetătorului, sectorul tău de identitate, și spre surprinderea tuturor celor din jur, și poate chiar a ta, o să arăți că ești veșnic plin de surprize.

 

Capricorn
(22 decembrie - 19 ianuarie)


Ține-ți dușmanii aproape și studiază-i ca să știi cu cine ai de-a face.  Luna intră în semnul zodiacal al Săgetătorului, sectorul tău al dușmanilor ascunși și, în ciuda cât de mult te doare să știi că indivizi apropiați ție vor să-ți provoace durere, vei ști și că există un scop pentru tot ceea ce treci în viață, inclusiv tristețea și trădarea.

 

Vărsător
(20 ianuarie - 18 februarie)


Este posibil să cunoști pe cineva nou, poate o persoană care provine dintr-o altă țară, iar relația îți poate deschide uși pe care nu ai avut ocazia să le explorezi până acum. Luna intră în semnul zodiacal al Săgetătorului, sectorul tău al prieteniilor, iar oportunitatea de a-ți extinde orizonturile prin intermediul celor pe care îi cunoști este larg deschisă. Vei învăța atât de multe și vei obține atât de multe informații. Aceasta va fi o zi minunată pentru tine.

 

Pești
(19 februarie - 20 martie)


Luna intră în semnul zodiacal al Săgetătorului, sectorul tău de carieră. Poate că este timpul să te întorci la școală pentru a-ți îmbunătăți cunoștințele și abilitățile. Ceea ce vei învăța în continuare va fi ușor de aplicat la locul de muncă, iar dacă încerci să obții o mărire de salariu, o promovare sau respectul factorilor de decizie, acum este un moment foarte bun pentru a face acest lucru.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel