Horoscop, vineri, 29 septembrie 2023, cu Neti Sandu. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Sursă foto: Youtube/ PRO TV
Descriere foto: Sursă foto: Youtube/ PRO TV

Horoscop zilnic. Neti Sandu vine cu principalele previziuni astrale ale zilei.

Neti Sandu a prezentat horoscopul pentru ziua de vineri, 29 septembrie 2023, potrivit știrileprotv. 

 

BERBEC

Se poate să faceţi cunoştinţă cu cineva de care o să fiţi din ce în ce mai ataşaţi sufleteşte şi să iasă o relaţie de cursă lungă, şi chiar să vă căsătoriţi.

Se poate să aibă loc o întrevedere amicală ca să ziceţi ce are de făcut fiecare membru al grupului dacă practicaţi un sport sau plecaţi în excursie.

TAUR

Poate găsiţi în ce să investiţi banii pe care i-aţi strâns şi or să se bucure şi ai voştri că o s-aveţi mai mult confort acasă, ori alte facilităţi la care aţi tot visat.

O poveste sentimentală revine pe tapet şi o să lămuriţi aspectele mai delicate ca să reluaţi firul poveştii de dragoste.

GEMENI

Vi se poate împlini acel vis de a fi împreună cu fiinţa în care v-aţi pus toate speranţele ca să fiţi fericiţi şi o să puteţi fi un cuplu.

Se poate să aflaţi o veste bună despre un copil care se va naşte în familia voastră, sau vă roagă cineva să botezaţi un copil.

RAC

Se poate să vă ocupaţi de casă, faceţi curăţenie generală, dar nu înainte de a da deoparte lucrurile de care nu mai aveţi nevoie, ca să aveţi mai mult spaţiu.

Se poate să plecaţi într-o escapadă turistică, în vizită pe la rude, la prieteni şi să schimbaţi impresii, să luaţi aer.

LEU

O să primiţi o invitaţie la cafea, poate fi o cină romantică, pe care o puteţi amâna pe mâine, ca să fiţi odihniţi, să puteţi sta până târziu la poveşti.

Vă daţi întâlnire cu nişte oameni care vor să puneţi la punct o afacere şi vă gândiţi până la începutul săptămânii viitoare la un răspuns.

FECIOARĂ

Se pare c-or să vă intre nişte bani, fie din salariu, fie dintr-o colaborare şi o să gestionaţi banii încât să v-ajungă pentru toate cheltuielile.

E cineva care vrea să vă-ntâlniţi la o parolă ca să descoperiţi acel numitor comun care să v-ajute să fiţi un cuplu.

 BALANŢA

Se poate să vă alegeţi cu un nou proiect şi să aveţi idei, inspiraţie, viziune de ansamblu şi să fie şi oameni dispuşi să vă ajute.

Se poate să vă implicaţi în diferite activităţi care să vă pună în valoare calităţile ascunse şi să câştigaţi bani frumoşi.

SCORPION

Poate semnaţi un contract şi o să vă meargă mai bine din punct de vedere financiar, c-o s-aveţi un capital de care n-o să vă atingeţi - un fond de rezervă.

Poate aţi aranjat o ieşire în weekend , să plec aţi chiar în afara ţării şi poate-i faceţi o surpriză partenerului.

SĂGETĂTOR

Lucrurile par să se aşeze frumos şi o să vă meargă bine şi din punct de vedere sentimental şi profesional, c-o s-aveţi spor la treabă.

O problemă legată de casă se poate rezolva printr-o firma imobiliară şi o să vă puteţi vedea de alte treburi.

CAPRICORN

Voi sunteţi în aşteptarea unor bani care vor sosi atât pe filieră profesională cât şi din particular, dacă o să vă drămuiţi că lumea, timpul.

Poate faceţi o vizită la medic să vedeţi în ce stare se afla organismul şi poate o să trebuiască să luaţi un tratament.

VĂRSĂTOR

E posibil să vă interesaţi de şcoală, de taxe, de materiile de studiu şi să vă mutaţi, poate dintr-o grupa în alta, la şcoală, la grădiniţă.

Aţi putea lua în serios o ofertă de colaborare şi să vă decideţi până luni dacă vă încumetați, sau nu.

PEŞTI

Vă pot intra bani şi s-aveţi de rate, facturi, taxe, şi alte lucruri obligatorii, şi să vă meargă bine c-o să tot găsiţi soluţii pentru situaţiile - nou - apărute.

E cineva care va vrea înapoi, după o pauză de relaţie şi dacă şi voi găsiţi de cuviinţă o să mergeţi mai departe.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel