Horoscop, vineri, 29 octombrie 2021. Previziuni pentru fiecare zodie

Data publicării:
Horoscop. Foto Pixabay
Descriere foto: Horoscop. Foto Pixabay

Previziuni astrologice pentru toate zodiile: vineri, 29 octombrie 2021.

Berbec

Călătoriile și schimbările aduc varietate, dar s-ar putea să fiți prea preocupat de afacerile familiale pentru a observa frivolitățile. Cu Jupiter exprimându-și un interes pozitiv în toate domeniile vieții tale, va exista cu siguranță o îmbunătățire generală, mai ales în situațiile sociale.

 

Taur

Condițiile de la locul de muncă ar putea fi un motiv de îngrijorare, deși ar putea fi dificil să vă dați seama cu exactitate care pare a fi problema. Situația lunară actuală este cea responsabilă pentru aducerea unor circumstanțe mai tulburi, dar vei trece peste.

 

Gemeni

Influențele financiare continue de natură puțin dubioasă ar trebui să vă avertizeze că trebuie să păstrați totul absolut clar și fără echivoc. Ultimul lucru pe care doriți să îl faceți în această etapă este să vă angajați la costuri ascunse. În acest caz, v-aș recomanda să căutați sprijin din partea oamenilor care contează cel mai mult.

 

Rac

Este posibil ca un partener să te cheme să dai socoteală pentru acțiunile tale, așa că asigură-te că ai pregătită o poveste convingătoare. Verifică promisiunile din trecut pentru a vedea dacă nu ai lăsat nimic neîndeplinit. Doar după ce toate afacerile emoționale neterminate au fost puse în ordine, puteți merge mai departe cu încredere.

 

Leu

Este o zi aglomerată, cu planete în mișcare rapidă care te stimulează să ai din ce în ce mai multe activități. Fiți cu ochii în patru la o serie de investiții interesante, deoarece partenerii vor avea pretenții financiare. Odată ce ați rezolvat problemele bănești, veți fi gata să vă stabiliți prioritățile sentimentale.

 

Fecioară

Activități de demult ar putea deveni o sursă de interes reînnoit. Cu toate acestea, nu ar trebui să vă faceți iluzii că puteți scăpa fără să vă plătiți datoriile, deoarece stelele voastre financiare arată decisiv de șubred în acest moment. Poți totuși să amâni inevitabilul!

 

Balanță

Ar fi o prostie să pretinzi că tot ceea ce se întâmplă în viața ta personală va fi ușor sau că partenerii îți vor primi planurile cu brațele deschise. Încearcă să fii tolerant cu stările de spirit schimbătoare ale celorlalți. În caz contrar, veți constata că un partener vă poate trage preșul de sub picioare.

 

Scorpion

Faptul că s-ar putea să vă simțiți sub așteptări astăzi, vă reamintește că este o perioadă utilă pentru a vă concentra asupra sănătății fizice și pentru a lua toate măsurile necesare pentru a vă reveni în formă, inclusiv renunțarea la toate acele obiceiuri proaste.

 

Segetător

Disensiunile domestice pot fi nefericite, dar pot produce rezultate pozitive dacă te obligă să te confrunți cu cauzele care stau la baza nemulțumirilor. Ce anume ai pus la cale pentru a-i face pe oameni să se simtă așa cum se simt? Și există ceva ce poți face pentru a da timpul înapoi? Cu siguranță, da!

 

Capricorn

Este o zi confuză pentru a pleca în călătorie, ceea ce înseamnă că depinde de tine să fii cât se poate de clar în privința tuturor instrucțiunilor și indicațiilor. Apără-te de neînțelegeri rămânând la fapte. Și asigurați-vă cu desăvârșire că le acordați în schimb partenerilor beneficiul îndoielii.

 

Vărsător

Încercați să vă dați seama că ceea ce s-a convenit recent este încă privat și nu trebuie să fie făcut public încă. Prin urmare, mai aveți încă timp să cereți modificări adecvate înainte ca totul să fie semnat și sigilat. Cred că ai dreptul să te aștepți ca partenerii să țină cont de dorințele tale.

 

Pești

Deși este o zi destul de aglomerată din punct de vedere astrologic, poate că veți reuși să vă bucurați de viață într-un ritm mai lent decât în ultimele zile. Totuși, nu lăsați o situație financiară să vă scape de sub control, mai ales dacă sunt în joc banii altora.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel