Horoscop, vineri, 29 iunie 2022. Previziuni pentru toate semnele zodiacale

Data publicării:
Horoscop. Foto Unsplash/ autor Micky White
Descriere foto: Horoscop. Foto Unsplash/ autor Micky White

Horoscop zilnic: 29 iunie 2022. Previziuni pentru toate zodiile.

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Sunteți gata de acțiune, așa că atunci când simțiți că trebuie să așteptați pentru a duce la bun sfârșit anumite proiecte, frustrarea se poate strecura. Chiar dacă preferi să joci după propriile reguli, Berbec, este întotdeauna bine să te adaptezi la lumea din jurul tău și să asculți.


Taur (20 aprilie - 20 mai)

Figurile de autoritate ar putea avea o dorință de a controla rezultatele astăzi, iar acest lucru îți poate pune răbdarea la încercare. Răbdarea nu este întotdeauna cea mai puternică trăsătură a ta, dar, deocamdată, va trebui să devină mușchiul pe care îl exersezi cel mai mult.


Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Gândurile și sentimentele tale sunt importante și este posibil să simți nevoia să le comunici fără să cuvinte. Acordă multă atenție limbajului corporal pe care îl afișezi. Este posibil să spui mult atunci când nu vorbești.

 

Rac (21 iunie - 22 iulie)

Nu vă grăbiți să trageți atât de repede de cartea de credit. În acest moment, cheltuielile impulsive pot fi un punct slab pentru tine.
Gândește-te bine la orice achiziție pe care intenționezi să o faci, mai ales dacă este vorba de obiecte de mare valoare care ar putea duce la remușcări ale cumpărătorului mai târziu.


Leu (23 iulie - 22 august)

Obiectivele și planurile tale ar putea fi puse în așteptare astăzi. Ar putea apărea ceva în afara controlului tău care îți cere să iei o pauză și să pivotezi. Atenția ta va fi solicitată în altă parte. În general, o amânare nu se transformă într-o pierdere de timp.


Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Nu toată lumea poate lăsa trecutul în urmă în același ritm, Fecioară. Este posibil să fii încă îndurerat de pierderea unui loc de muncă, a unui fost iubit sau a unui proiect în care credeai... În acest moment, procesarea acestor emoții sunt mult mai importante decât distracțiile. Așa că nu umple golul cu zgomot, în schimb, procesează.

 

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Planurile pe care le așteptai cu nerăbdare ar putea fi puse în așteptare sau anulate astăzi. Ai un plan b la dispoziție, astfel încât, dacă ai o fereastră de timp care se deschide brusc, ziua să nu fie în pierdere totală și completă.


Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

O ofertă de muncă ar putea fi pe masă sau te poți trezi așteptând și întrebându-te dacă schimbarea este sau nu potrivită pentru tine.
Deciziile mari necesită timp pentru a fi luate, așa că, în loc să te grăbești, acordă-ți o zi pentru a lămuri lucrurile.


Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Respectul nu este ușor de câștigat și este, de asemenea, unul dintre cele mai ușoare lucruri pe care le poți pierde. Este posibil să simți că o persoană a dat-o complet în bară cu tine prin acțiunile sale. Deși iertați, această jignire poate răsturna situația și vă poate face să nu mai puteți să simțiți vreodată același lucru.

 

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Un pachet, un proiect sau o resursă de care ai mare nevoie s-ar putea să nu ajungă la tine când te aștepți. Deși întârzierile pot fi stresante și dezamăgitoare, nu vei rămâne fără nimic. Ceea ce ai nevoie va ajunge la tine la momentul potrivit, într-un mod la care nu te așteptai.

 

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

O relație poate lua o nouă direcție, iar asta te face să te simți confuz. S-ar putea să ai nevoie să te distanțezi pentru a privi întreaga situație cu alți ochi. Nu vă asumați nimic.


Pești (19 februarie - 20 martie)

Începeți cu o listă organizată a tuturor lucrurilor pe care doriți să le finalizați înainte de sfârșitul zilei. Fiți organizat și adoptați o abordare practică a programului dumneavoastră. Dacă un lucru nu are ce căuta pe agenda ta, dă-ți voie să îl elimini.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel