Horoscop, vineri, 29 ianuarie 2021

Horoscop, foto Pixabay/ autor: Quique
Descriere foto: Horoscop, foto Pixabay/ autor: Quique

Horoscop. Astăzi avem conjuncția Soare-Jupiter, deci putem spune că este cea mai “fericită“ zi a anului.

Daniela Simulescu, Astrolog DC News, previziuni pentru toate zodiile.

 

Berbec

Este o zi potrivită pentru a te bucura de oamenii din viața ta, mai ales de prieteni. Nu aștepta să te caute ei, fă tu un pas!

Taur

Ai nevoie de intenții solide pe plan profesional. Îți poți manifesta dorința de a evolua, de a învăța sau de a fi promovat.

Gemeni

Cunoștințele tale pot ajuta unii oameni aflați într-un moment mai delicat. Încearcă doar să îi sprijini, nu să îi și judeci.

Rac

Poți privi cu mai mult optimism situația financiară. Până la urmă, gândurile negative chiar nu te ajută la absolut nimic.

Leu

Partenerul face un pas către tine, iar tu te bucuri. Cei singuri pot cunoaște parteneri interesanți. Fii mai sociabil!

Fecioară

Îți poți schimba rutina zilnică pentru a-ți consuma mult mai eficient timpul. Colegii te vor ajuta dacă vei avea nevoie.

Balanță

Pasiunile tale nu mai pot aștepta, trebuie să le oferi timp și atenție. Astfel, vei mai scăpa de anxietate sau insomnii.

Scorpion

Astăzi vrei să stai cât mai mult pe acasă. Îți face mare plăcere mai ales dacă ai în preajma ta și cele mai dragi persoane.

Săgetător

Dacă vrei să fii trist, atunci stai degeaba astăzi. Însă dacă vei comunica, ieși sau petrece mai mult, alta va fi situația.

Capricorn

Poți face o investiție nemaipomenită. Poate îți cumperi un lucru pe care ți l-ai dorit enorm de foarte mult timp.

Vărsător

Conjuncția Soare-Jupiter te invită să fii mai optimist, plin de viață și să îți consumi energia și altfel, nu doar la muncă.

Pești

Intuiția îți va funcționa extraordinar de bine. De asemenea, vei reuși să alini tristețile celor din jur. Nu neglija somnul!Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Dată: 29 ian 2021, 07:03 | Categorie: Horoscop
Get it on App Store Get it on Google Play