Horoscop, vineri, 28 octombrie 2022. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Horoscop. Foto Freepik
Descriere foto: Horoscop. Foto Freepik

Horoscop zilnic. 28 octombrie 2022. Previziuni pentru toate semnele zodiacale.

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

O conversație recentă te poate avea atât de stimulat mental încât ești gata să experimentezi și să explorezi lumea la un nivel înalt. Ziua de astăzi este perfectă pentru a verifica ce evenimente culturale sunt programate în comunitatea ta de acasă și pentru a-ți face planuri de a ieși să vezi ce comori ascunse sunt în propria curte.

Taur (20 aprilie - 20 mai)

Presiunile financiare din lume te pot face să cauți oportunități care implică investiții și imobiliare. Contactează un planificator financiar sau vezi ce știri sunt în trend în domeniile cripto și bursier.

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Obiectivele personale și ambiția te determină să îți schimbi perspectiva în această săptămână. Înainte de a face schimbări mari, în picaj, care au impact asupra celorlalți, verifică ce părere au.

Rac (21 iunie - 22 iulie)

Un ghimpe în coasta ta dintr-o relație din trecut poate rămâne o sursă de tensiune. În perioadele de stres, de vindecare și de doliu caută sfatul și ajutorul prietenilor și al profesioniștilor care înțeleg amploarea a ceea ce ai trăit.

Leu (23 iulie - 22 august)

Un eveniment sau o schimbare la locul de muncă vă poate determina să doriți să încercați ceva nou. În ciuda inconvenientelor pe care le prezintă acest lucru, ar putea fi motivația de care aveai nevoie pentru a te întoarce la școală sau pentru a începe să cauți un nou loc de muncă. De data aceasta, pasiunea pare mai importantă decât banii.

Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Ești ușor de prins în dezbateri politice cu alții și poți fi tras în gaura iepurelui online în discuții și conversații prin intermediul rețelelor sociale. Vei dori să stabilești o limită mentală pentru a evita să pierzi prea mult timp pe o postare care știi ce merge nicăieri la sfârșitul zilei.

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Uneori este mai bine să păstrezi lucrurile pentru tine până când ceea ce lucrezi este gata să fie lansat în lume. Este posibil să închei contracte în curând și pot exista unele discuții care trebuie să rămână private. Nu fi prea deschis atunci când expunerea gândurilor tale te poate lăsa vulnerabil.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Secretele recente expuse în știri despre încălcări ale încrederii în corporații sau alegerile unor celebrități te pot face să te simți stresat. Este posibil să ai unele investiții afectate de evenimentele actuale. Ține pulsul la ceea ce se întâmplă și nu evita să cercetezi situația pentru a găsi soluții pe termen lung sau scurt.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Relațiile pot lua drumuri separate. S-ar putea să aveți nevoie și chiar să vă placă să aveți mai mult spațiu acum de la cineva cu care v-ați bucurat să fiți împreună. S-ar putea să preferi să te concentrezi pe afacerile tale și pe afacerile personale până când te vei liniști din nou și vei fi gata să socializezi.

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Experiența trecută te-a învățat să fii atent și precaut cu persoanele care se arată prea prietenoase prea curând. Deocamdată, ceea ce te atrage când vine vorba de relații este creșterea lentă.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Ești gata să faci ceva extrem de creativ și să te bucuri de un weekend distractiv și festiv. S-ar putea să ți se pară terapeutic să pictezi, să faci artă sau să scrii. Exprimați-vă în moduri artistice pentru a evada din viața de zi cu zi pentru o seară.

Pești (19 februarie - 20 martie)

Atunci când acasă este puțin cam intens, este plăcut să ieși și să te distrezi simplu. Râdeți și bucurați-vă de timpul petrecut cu prietenii. Vedeți o comedie sau mergeți la un Improv pentru un râs bun și vindecător



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel