Horoscop, vineri, 28 ianuarie 2022. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Horoscop. foto Unsplash.com/ autor Josh Rangel
Descriere foto: Horoscop. foto Unsplash.com/ autor Josh Rangel

Horoscop zilnic: 28 ianuarie 2022. Previziuni pentru fiecare semn zodiacal.

Berbec

Uneori trebuie doar să iei o poziție fermă și să te ții de ea, Berbec, și nu va fi întotdeauna ușor. Luna în Săgetător se armonizează cu Saturn, aducând fermitate în sectorul tău de educație și credințe, iar acest lucru poate crea o energie emoțională didactică în care natura ta empatică iese la iveală. Dar, alege o tabără, Berbec, și apoi fii fidelă acesteia.

 

Taur

Luna în Săgetător se armonizează cu Saturn, aducând structură în casa ta a resurselor și secretelor comune, iar când Saturn este implicat îți poți imagina că există judecăți de făcut. S-ar putea să fii puțin mai critic decât de obicei și, din acest motiv, încearcă să te temperezi puțin de dragul bunăstării. Puneți întrebări înainte de a face presupuneri. Încearcă să înțelegi și punctele de vedere ale altora.

 

Gemeni

Luna în Săgetător se armonizează cu Saturn, aducând intensitate în sectorul angajamentelor tale. Este posibil să ajungi în sfârșit într-un punct în care ești pregătit să iei o decizie, una importantă care necesită disciplină, grijă și preocupare din partea ta. S-ar putea să nu fie un lucru ușor de făcut, dar nici imposibil. Va fi nevoie doar de timp pentru a vedea roadele muncii tale. Rezultatele nu vor fi imediate. 

 

Rac

Luna în Săgetător se armonizează cu Saturn, aducând un sentiment de încheiere în casa sănătății și a responsabilităților zilnice. Luna te atrage în direcția învățării, a gândirii și a reflecției la ceea ce este în interesul tău. Dar Saturn îți cere să iei decizii care să permită gândurilor tale să creeze rezultate. Dacă încerci să improvizezi, nu vei obține ceea ce îți dorești din acțiunea ta așa cum ai sperat. Așadar, fii atent și meticulos. Acordați o atenție deosebită detaliilor.

 

Leu

Luna în Săgetător se armonizează cu Saturn, aducând în centrul atenției sectorul tău de romantism și plăceri, iar uneori nu întotdeauna obținem ceea ce ne dorim. S-ar putea să ai senzația că ești foarte aproape de linia de sosire într-un anumit domeniu al vieții tale, dar mai sunt lucruri nerezolvate de legat și pași importanți de făcut. Așadar, ai răbdare, Leu. Mai ai puțin și ajungi. Libertatea este super aproape.

 

Fecioară

Luna în Săgetător se armonizează cu Saturn, aducând energie în sectorul familiei, iar următoarele zile s-ar putea să te oblige să îți asumi mai multe responsabilități decât ți-ai dori. S-ar putea să faci multe lucruri grele, cum ar fi o mutare, o schimbare de reședință sau să te ocupi de unele chestiuni care implică familia ta și care necesită o restructurare a rutinei tale, astfel încât lucrurile să înceapă să meargă mai bine pe viitor. Sacrificiile vor merita, Fecioară. Nu te descuraja.

 

Balanță

Luna în Săgetător se armonizează cu Saturn, aducând intenție în sectorul tău de comunicare, dar nu te aștepta ca discuțiile să decurgă fără probleme sau chiar să aibă loc.  Se poate simți ca și cum ar trebui să tragi de dinți pentru a obține informațiile de care ai nevoie.  Astăzi este o zi în care trebuie să te aștepți la unele întârzieri și poate fi chiar înțelept să verifici de două ori orice text pe care îl trimiți sau e-mailuri care sunt importante și trebuie să treacă în timp util.

 

Scorpion

Cheltuielile se pot întâmpla pe neașteptate, dar nu vă faceți griji exagerate.  Luna în Săgetător se armonizează cu Saturn, aducând structură în sectorul tău de bani. Acest lucru poate însemna că, în ciuda unei facturi costisitoare sau a faptului că are loc ceva neplăcut, ești capabil să găsești exact ceea ce ai nevoie, fie prin intermediul unui prieten, fie prin intermediul unei alte resurse pe care o ai deja la îndemână.

 

Segetător

Aveți încredere în instinctele voastre și să știți că ați învățat lecții din experiențe care vă sunt utile acum. Luna în Săgetător se armonizează cu Saturn, aducând seriozitate în sectorul tău de dezvoltare și identitate personală. Ziua aduce un nivel sporit de maturitate care îți oferă șansa de a-ți demonstra forța interioară și încrederea într-un mod important.

 

Capricorn

Luna în Săgetător se armonizează cu Saturn, aducând severitate în sectorul inamicului tău ascuns. Nu poți suporta prea multe, Capricorn. Uneori, este greu să recunoști că, după toate șansele pe care i le-ai dat cuiva, vine un moment în care trebuie să-l lași să plece. 

 

Vărsător

Luna în Săgetător se armonizează cu Saturn, aducând în atenție sectorul tău de prietenii, și sunt momente în care vezi cu adevărat că o persoană îți este alături datorită unei perioade grele pe care ați trecut-o împreună.  S-ar putea să te doară știind că a trebuit să împărtășiți acest moment de tristețe, dar acum sunteți amândoi mai puternici și mai apropiați ca niciodată. 

 

Pești

Luna în Săgetător se armonizează cu Saturn, aducând claritate în sectorul tău de carieră.  Și, este timpul să faci noi alegeri care au impact asupra modului în care îți desfășori activitatea profesională. Poate că trebuie să dispară ceva care nu mai funcționează pentru tine. Cereți o întâlnire. Faceți câteva sugestii de îmbunătățire. Nu știi niciodată ce se va întâmpla până când nu încerci.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel