Horoscop, vineri, 28 aprilie 2023. Previziuni pentru toate semnele zodiacale

Data publicării:
Sursa Freepick
Descriere foto: Sursa Freepick

Horoscop zilnic, 28 aprilie 2023. Previziuni pentru toate semnele zodiacale.

 

Berbec (21 martie - 19 aprilie)
Pe măsură ce Luna din primul sfert de lună strălucește în Leu, Berbecul, energia ta creativă se aprinde. Acesta este momentul perfect pentru a-ți valorifica latura jucăușă și pentru a explora noi posibilități.


Fie că începi un nou proiect sau te ocupi de unele sarcini de îmbunătățire a locuinței de care ai mare nevoie, influența lui Marte în Rac, sectorul casei tale, te va ajuta să faci treaba. 

 

Taur (20 aprilie - 20 mai)
Pe măsură ce se apropie Luna din primul sfert de lună în Leu, Taur, tânjești după stabilitate și predictibilitate. Tânjești după un sentiment de siguranță în viața ta, iar acesta este momentul perfect pentru a începe să acționezi în vederea creării unei rutine care să funcționeze pentru tine.


Nu-ți fie teamă să faci unele schimbări și să-ți rearanjezi programul pentru a găsi un echilibru care să te facă să te simți confortabil și în siguranță. Ai încredere în instinctele tale și urmează calea care-ți aduce un sentiment de stabilitate și armonie.

 

Gemeni (21 mai - 20 iunie)
Pe măsură ce Luna din primul sfert strălucește în Leu, Gemeni, abilitățile tale de comunicare sunt amplificate. Mesajul tău va fi clar și concis, iar vocea ta va purta un sentiment de pasiune și convingere.


S-ar putea să te simți chemat să militezi pentru o cauză sau să ai o conversație importantă cu o persoană dragă. Nu ezita să vorbești și să te exprimi în mod autentic. Cuvintele tale vor avea un impact și vei fi auzit.

 

Rac (21 iunie - 22 iulie)
Primul sfert de Lună în Leu îți activează ambiția, Rac. Te simți motivat să îți urmărești visele și să le transformi în realitate. Este timpul să faci primul pas spre obiectivul tău, indiferent cât de mare sau mic ar fi acesta.


Ia în considerare găsirea unei reprezentări vizuale a obiectivului tău pentru a te menține concentrat și motivat. Cu Marte în semnul tău, ai energia și determinarea de a face progrese semnificative astăzi. Nu-ți fie teamă să-ți asumi riscuri și să alergi după ceea ce-ți dorești cu adevărat.

 

Leu (23 iulie - 22 august)
Leu, te-ai născut cu o misiune în această viață, iar Luna din primul sfert de lună de astăzi îți va da imboldul suplimentar de care ai nevoie pentru a porni la drum. Cu atât de multe obiective și ambiții în minte, poate fi copleșitor să ții pasul cu toate acestea.


Dar nu-ți face griji, energia de astăzi este de partea ta. Acesta este momentul perfect pentru a acționa și a face progrese spre visele tale.

 

Fecioară (23 august - 22 septembrie)
Oricât de mult ți-ai dori să reacționezi, este important să îți amintești că nu poți controla totul, dragă Fecioară. Este posibil ca anumite persoane să fi făcut parte din trecutul tău, dar nu fac parte din viitorul tău pentru un motiv anume. Atunci când atingi succesul, este posibil ca nu toți cei din trecutul tău să te înțeleagă sau să te susțină.


Astăzi, este posibil să întâlnești unii negativiști care îți pun la îndoială călătoria, poate chiar răspândind zvonuri despre cum ai ajuns acolo unde ești. Dar nu-i lăsa să te doboare. 

 

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)
După cum spune proverbul: "Prietenii sunt familia pe care ne-o alegem pentru noi înșine", ți se va reaminti astăzi cât de adevărat este acest lucru. Primul sfert de Lună în Leu aduce cu sine o energie care atrage oamenii potriviți către tine.


Vei simți un nou sentiment de popularitate, pe măsură ce cei din jurul tău îți recunosc talentele și apreciază ceea ce aduci la masă. Bucură-te de acest moment în care te simți văzut și apreciat, pentru că este o dovadă a persoanei minunate care ești.

 

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)
Pregătește-te să intri în lumina reflectoarelor, Scorpionule. O promovare sau o recunoaștere a talentelor tale se anunță la orizont. Săptămâna aceasta, vei realiza ceva care te va scoate din zona de confort și te va aduce în atenția publicului.


Nu-ți face griji dacă nu ești obișnuită să fii în lumina reflectoarelor - autenticitatea și stilul tău unic vor crește în ochii celor care te apreciază. Acceptă această nouă oportunitate și ai încredere în abilitățile tale de a străluci.

 

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)
Convingerile tale contează, Săgetătorule, dar ele nu ar trebui să vină niciodată în detrimentul altora. Astăzi, s-ar putea să te confrunți cu consecințele faptului că spui ce gândești un pic prea liber. Este important să îți amintești că diversitatea și punctele de vedere diferite sunt esențiale pentru creștere și înțelegere.


Cu toate acestea, asta nu înseamnă că poți ignora sentimentele celor din jurul tău.

 

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)
Pe măsură ce Luna din primul sfert în Leu îți aprinde simțul dreptății, Capricorn, te vei simți obligat să lupți pentru ceea ce este corect. Ai un simț clar a ceea ce este corect și nu vei ezita să vorbești dacă cineva a fost nedreptățit.

Nu ți-e frică de confruntare și îți vei apăra convingerile și pe cei la care ții cu pasiune și convingere. Nu te da înapoi de la ceea ce știi că este corect, Capricorn. Vocea ta este necesară acum mai mult ca niciodată.

 

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)
Dragostea te găsește acolo unde ești. Luna te poate face să te gândești la viitorul tău și la relația pe care îți dorești să o ai.


Scrie-ți intențiile pentru o iubire care să dureze. Ce ai de adus la masa de discuții? Ce ești dispus să oferi și tu atunci când ai alături sufletul tău pereche?

 

Pești (19 februarie - 20 martie)
Viața se poate simți copleșitoare astăzi. Programul tău este încărcat și pare că nu sunt suficiente ore în zi pentru a face totul. S-ar putea să te trezești reflectând la imaginea de ansamblu și întrebându-te care este scopul tuturor lucrurilor.


Este în regulă să simți un sentiment de melancolie, dar nu lăsa ca aceasta să te consume. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel