Horoscop, vineri, 27 octombrie 2023. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Sursa Freepick
Descriere foto: Sursa Freepick

Horoscop zilnic, 27 octombrie 2023. Previziuni pentru toate semnele zodiacale. 

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Este greu să înfrunți adevărul atunci când este vorba despre noi înșine, iar în timpul Lunii în semnul tău te simți impulsionat să faci schimbări esențiale. Această Lună îți va oferi șansa de a vedea cu adevărat unde trebuie să rezolvi o problemă, dar nu orice problemă, ci un defect de caracter. Acesta este un lucru bun despre Chiron, totuși. Este vindecătorul de răni. Așa că rana pe care o simți, o poți vindeca. Pentru astăzi, în timpul Lunii în conjuncție cu Chiron, sentimentele rănite sunt un indicator de speranță.

Taur (20 aprilie - 20 mai)

S-ar putea să auzi că trecutul este în trecut, dar uneori are un mod amuzant de a-și ridica capul urât încă o dată. S-ar putea să ai o amintire negativă astăzi, în timpul tranzitului Lunii în conjuncție cu Chiron. Gândurile perturbatoare pot fi calea spre ceva mai bun: un teren mai înalt. În timp ce explorezi de ce un gând enervant continuă să apară dintr-o perioadă pe care o credeai terminată, poți descoperi și o nouă felie de intuiție care te ajută să te ridici cu încă o treaptă.

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

"Rănile unui prieten sunt credincioase", Gemeni și ai putea descoperi că adevărul care înțeapă nu este menit să îți aducă rău, ci să te ajute să vezi ceea ce ignori. Luna în Berbec continuă să lucreze prin parteneriatele tale de afaceri, iar o relație profesională ar putea avea nevoie de unele ajustări în această perioadă. Discutând lucrurile cu un consilier de încredere îți poate oferi o perspectivă asupra a ceea ce faci și care poate fi îmbunătățit sau asupra a ceea ce percep ceilalți pentru a-ți oferi o perspectivă.

Rac (21 iunie - 22 iulie)

Munca poate fi un loc de vindecare pentru tine în timpul tranzitului Lunii în conjuncție cu Chiron. De fapt, dacă ești unul dintre norocoșii care știu deja care este scopul vieții tale, s-ar putea să ți se pară atât de eliberator să îți arunci inima și sufletul într-un loc de muncă pe care îl iubești. Dacă încă ești în căutarea magiei din spatele unei ocupații care îți permite să îți canalizezi punctele forte pentru binele general în câștigarea unui trai, ziua de astăzi îți poate fi super utilă. S-ar putea să primești o scânteie de inovație sau să ai un moment. Toate piesele pot cădea la locul lor pentru a te ajuta să descoperi acel lucru pe care vrei să îl faci pentru tot restul vieții tale: să-i vindeci pe alții și să te vindeci și pe tine însuți în timp ce o faci.

Leu (23 iulie - 22 august)

Ești un Leu și mândria poate juca în personalitatea și farmecul tău, dar nu întotdeauna într-un mod rău. Este bine să ai o stimă de sine ridicată. Egoul și mândria pot fi considerate ca fiind negative în lume, dar uneori sunt motivații puternice pentru schimbare și creștere. Teoria așteptărilor lucrează în favoarea ta astăzi. Este posibil să anticipați atitudinea pozitivă a cuiva. Alegeți o acțiune pentru a arăta cât de incredibil puteți străluci și străluci. Obții ceea ce vrei permițând credinței unei persoane să joace în favoarea ta. Câștig de cauză!

Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Iartă oamenii și atunci când te simți folosită sau rănită, faci tot posibilul să nu le porți pică, dar, trebuie să recunoaștem, uneori nu îți este ușor să faci acest lucru. În timpul tranzitului Lunii în conjuncție cu Chiron, este posibil să simți durerea trădării mai tare decât de obicei. Un prieten te poate răni prin modul în care maltratează ceva ce i-ai dăruit. Poți avea impresia că nu-și respectă partea lor dintr-o înțelegere pe care ați făcut-o, iar tu ești rănit ca urmare. Lecțiile de învățat în această zi pot fi dure, dar sunt și necesare. Obții o vedere de ansamblu asupra limitelor pe care le poate avea prietenia și unde să stabilești limitele în viitor.

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Tranzitul Lunii în conjuncție cu Chiron se poate juca cu inima ta și te poate face să te întrebi ce se întâmplă în lume? De ce toată lumea trece prin anumite lucruri și ce poți face tu pentru a ajuta? În zilele în care Chiron se declanșează, experimentezi sensibilitatea emoțională la cel mai înalt grad. În această zi, este posibil să intri într-o cameră și să simți vibrațiile mai ușor decât alții. Natura ta intuitivă este acolo pentru a te ghida și pentru a te ajuta să-i ajuți pe alții, așa cum faci adesea.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Fitness-ul nu se referă doar la aspectul fizic al vieții tale, ci include toate celelalte părți ale ființei tale - spiritual, emoțional, mental și chiar financiar. Luna atât de aproape de Chiron poate scoate la iveală domeniile din viața ta în care te poți îmbunătăți, iar tu ești gata să te apuci de treabă pentru autovindecare. Este o zi perfectă pentru a elabora un program astfel încât să ai timp să citești. Dacă de obicei te antrenezi în timp ce asculți muzică, poți decide să schimbi lista de melodii cu un podcast motivațional în schimb. Această zi vă poate pune pe picioare în direcția cea bună.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Iubirea neîmpărtășită este greu de înțeles. Cum ar putea cineva să nu te iubească, Săgetător? Ești unul la un milion! Tranzitul de astăzi al Lunii în conjuncție cu Chiron poate dezvălui că o aventură sau un interes amoros nu este chiar așa cum pare a fi. S-ar putea decide să rămâi cu această relație cu speranța că lucrurile se vor îmbunătăți. Dacă această poveste de dragoste nu duce la o iubire de durată, tot te va ustura, dar această zi te ajută să anticipezi posibilitatea ca o nouă iubire să vină la tine într-o zi, într-un viitor mai îndepărtat.

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Iubești familia, iar mare parte din ceea ce faci în fiecare zi se datorează angajamentului tău față de cei dragi. Cu toate acestea, pot apărea conflicte pentru tine în timpul tranzitului Lunii în conjuncție cu Chiron. Există potențial pentru o ceartă între figuri de autoritate în legătură cu chestiuni legate de casă. Acest lucru ar putea fi legat de planurile din preajma sărbătorilor sau de călătorii. Încearcă să nu iei aceste lucruri la inimă. Tensiunea din această zi va trece și, dacă este gestionată bine, se poate rezolva într-un mod uimitor.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Comunicarea este o stradă cu două sensuri, dar sunt atât de multe lucruri care intră într-o conversație care pot fi interpretate greșit. În timpul Lunii de astăzi în conjuncție cu Chiron, este atât de ușor să înțelegi greșit. Practică claritatea atunci când vorbești cu ceilalți. Așa cum se spune adesea, cel mai bine este să "spui ceea ce vrei să spui și să crezi ceea ce spui... dar nu spune ce vrei să spui". Și chiar dacă ați dori să fiți responsabil pentru modul în care o persoană vă interpretează mesajul, în realitate sunteți responsabil doar pentru ceea ce transmiteți.

Pești (19 februarie - 20 martie)

Banii pot fi rădăcina tuturor relelor, dar există momente în care banii pot fi folosiți pentru a ajuta la rezolvarea problemelor și pentru a face viața mai ușoară. În timpul relației Lunii cu Chiron în această zi, dobândești o perspectivă asupra modului în care poți folosi resursele pe care le ai pentru a face lumea mai bună. S-ar putea să nu vindeci toate problemele, dar s-ar putea să ți se pară irezistibil să încerci.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel