Horoscop, vineri, 26 noiembrie 2021. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Horoscop, foto Pixabay/ autor Alexas Foto
Descriere foto: Horoscop, foto Pixabay/ autor Alexas Foto

Horoscop zilnic: vineri, 26 noiembrie 2021. Previziuni pentru toate semnele zodiacale.

Berbec
(21 martie - 19 aprilie)

Stabilește-ți un nou obiectiv, Berbec, ești larg deschis pentru o provocare care te ajută și îți face bine. 

Luna intră în semnul zodiacal al Fecioarei, așa că ești mai conștient de ceea ce trebuie îmbunătățit și poate chiar meticulos până peste măsură. 

Dar nu fi super dur cu tine. Schimbările necesită timp, indiferent cât de ambițios ești să faci asta de la început. 

 

Taur
(20 aprilie - 20 mai)

Încetează să mai fii atât de exigent, Taur, poate că ai obiective înalte, dar nu toată lumea este pe aceeași pagină ca tine.

Nu vrei doar ca lucrurile să pară grozave la suprafață cu cineva, ci vrei să fie uimitoare și în miezul relației voastre.


Gemeni
(21 mai - 20 iunie)

Veți dori să faceți curățenie și, dacă vă simțiți prea ambițioși, duceți organizarea la nivelul următor și curățați dulapurile, garajul și alte lucruri, de asemenea.

Așa că pregătește-te pentru nevoia de a face toate lucrurile deodată. Aceasta ar putea fi o zi aglomerată, dar productivă.

 

Rac
(21 iunie - 22 iulie)

Nu-ți petrece întreaga zi pe mesaje text când ai putea avea o discuție reală unu-la-unu cu un prieten, Rac.

Luna intră în semnul zodiacal al Fecioarei, sectorul tău de comunicare, și chiar dacă nu ești una dintre persoanele cărora le place să își împărtășească pur și simplu prea mult gândurile și sentimentele, există un timp și un loc pentru orice. 

Astăzi, s-ar putea să fii gata să-ți dezbraci sufletul și să-ți cureți mintea de tot ceea ce ai contemplat. 

 

Leu
(23 iulie - 22 august)

Luna intră în semnul zodiacal al Fecioarei, sectorul tău al banilor, iar tu ai stat cu ochii pe piață, te-ai uitat la criptomonede și te-ai întrebat cum să-ți planifici următoarea mișcare financiară. 

Este o zi bună pentru a te dedica mai serios planificării investițiilor tale, inclusiv să vorbești cu bancherul tău sau cu un planificator financiar. 


Fecioară
(23 august - 22 septembrie)

Aveți nevoie de ceva timp pentru voi și un pic de îngrijire personală vă va face să vă simțiți mult mai bine după o săptămână de lucru agitată care duce la vacanță.

Luna intră în semnul zodiacal al Fecioarei și aceasta este șansa ta de a începe să prioritizezi îngrijirea de sine. Ați fost atât de ocupat să vă ocupați de toți ceilalți. Acum, este timpul să te ocupi de tine.

 

Balanță
(23 septembrie - 22 octombrie)

Nu toată lumea vrea să se joace frumos cu tine, Balanță, de fapt, unii oameni sunt pur și simplu răutăcioși și trebuie să fii atentă când ești în preajma lor.

Anumite persoane îți văd bunătatea și sunt oportuniste. Nu te gândi că doar pentru că ești amabil, legea universului te va proteja. Amabilitatea poate însemna și protejarea intereselor tale.

 

Scorpion
(23 octombrie - 21 noiembrie)

Standardele tale înalte te servesc bine, Scorpionule, și trebuie să le păstrezi așa, altfel ai putea cădea în relații cu oameni care nu te merită. 

Luna intră în semnul zodiacal al Fecioarei, iar tu meriți respect de sine și să fii tratat așa cum meriți. S-ar putea să nu-ți afirmi acest lucru față de ceilalți, din cauza singurătății sau a faptului că te simți deprimat în acest moment, dar este important să începi. 

 

Săgetător
(22 noiembrie - 21 decembrie)

Visele tale devin realitate atunci când muncești din greu pentru ceea ce ai nevoie și îți dorești în viață, Săgetătorule. 

Luna intră în semnul zodiacal al Fecioarei, sectorul tău de carieră, nu degeaba ai vise și obiective mari. Ai atât de multe de oferit lumii, așa că atunci când îți pui în minte să faci un lucru, fă-l!

 

Capricorn
(22 decembrie - 19 ianuarie)

Este bine să fii curios, dar sunt momente în care partea ta cinică are nevoie de o lecție despre ce posibilități există în univers.

Luna intră în semnul zodiacal al Fecioarei, sectorul tău de educație și spiritualitate. Aceasta este o perioadă frumoasă de autodescoperire și de aventură sufletească. Fii deschis la ceea ce îți poate aduce lumea. Fiți curioși.


Vărsător
(20 ianuarie - 18 februarie)

Partea ta generoasă trebuie să înveți cum să fii mai puțin darnic și mai econom, pentru că există responsabilitate pentru tot ceea ce ai și nu ai.

Luna intră în semnul zodiacal al Fecioarei, sectorul tău al resurselor comune, și știi că există o limită la ceea ce ai și la ceea ce pot da alții. Este o considerație importantă pe care trebuie să o menții, mai ales atunci când simți că trebuie să fii precaut să nu risipești ceea ce ai la dispoziție. 

 

Pești
(19 februarie - 20 martie)

Spuneți da doar dacă simțiți cu adevărat că puteți duce la bun sfârșit o promisiune, Pești. 

Urmărește-ți promisiunile, pentru că nu vei dori să eșuezi din cauza unui lucru pe care ar fi trebuit să-l vezi, dar pe care nu l-ai verificat mai întâi. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel