Horoscop, vineri, 26 ianuarie 2024. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Horoscop. Sursă foto: freepik
Descriere foto: Horoscop. Sursă foto: freepik

Horoscop zilnic, vineri, 26 ianuarie. 

 

 

Berbec (21 martie - 19 aprilie)
Ești o personalitate cu o voință puternică, Berbec, și indiferent de cât de bine te înțelegi cu ceilalți, poți fi o forță a naturii când vrei asta. În timpul tranzitului Lună opusă lui Pluton, o relație care cândva îți aducea multă bucurie poate fi aceeași care acum să îți aducă tristețe. Fii un bun ascultător și încearcă să găsești o cale de mijloc.

 

Taur (20 aprilie - 20 mai)
Îți dorești să iei anumite decizii, însă astăzi s-ar putea să întâmpini niște dificultăți în acest proces, din cauza anumitor persoane. Dacă încerci să-ți impui propriul punct de vedere sau să depășești procesul, ai putea să dai cu stângu-n dreptu' la locul de muncă și acțiunile tale să se reflecte negativ asupra ta ca jucător de echipă.

 

Gemeni (21 mai - 20 iunie)
În timpul Lunii opuse lui Pluton, călătoria cu un prieten sau cu alte persoane în aceeași mașină poate duce la câteva conflicte. S-ar putea să fie necesar să suporți o ceartă în mașină din cauza unor indicații greșite sau să simți că cineva ar trebui să fie mai de ajutor cu lucruri mărunte, cum ar fi schimbarea melodiilor la radio. Atunci când o discuție aprinsă izbucnește din cauza uneor lucruri mărunte, chiar dacă te temi că vei întârzia, amintește-ți că oamenii sunt înaintea lucrurilor... întotdeauna.

 

Rac (21 iunie - 22 iulie)
Generozitatea este subiectivă. În timpul tranzitului Lunii opuse lui Pluton, s-ar putea să descoperi că a dărui nu este atât de ușor pe cât credeai că va fi, dacă ești într-o relație sau încerci să folosești resursele pe care le împarți cu alții. Înainte de a semna un contract sau un cec, ia în considerare să te informezi mai întâi cu partenerul tău despre acest lucru. 

 

Leu (23 iulie - 22 august)
Îți dorești să fii într-o relație și, totuși, îți place să ai autonomie deplină. De ce nu le poți avea pe amândouă, te întrebi, și acesta este punctul central al tranzitului de astăzi al Lunii opuse lui Pluton. Lupta interioară pe care o simți atunci când ai nevoie să "verifici" acest lucru te poate face să te întrebi cu privire la prioritățile tale și tot ceea ce ține de relație. S-ar putea să-ți fie greu să faci compromisuri, dar s-ar putea să înveți să te maturizezi în acest sens, deoarece unitatea este importantă pentru tine.

 

Fecioară (23 august - 22 septembrie)
Este momentul să faci câteva schimbări importante, dar problema este să știi exact ce trebuie să faci și cum. În timpul tranzitului Lunii opuse lui Pluton, teama poate apărea atunci când încerci să faci lucruri noi; îndoiala de sine poate apărea și necunoscutul poate părea și el aproape. Încearcă totuși să vezi lucrurile dintr-un alt punct de vedere, Fecioară. Poate fi și mai înspăimântător să rămâi la fel. 

 

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)
Iubirea adevărată este greu de găsit și este și mai greu de gestionat atunci când este între prieteni buni și amândoi nu își văd relația în același mod. În timpul Lunii opuse lui Pluton pot apărea lupte de putere, atunci când una dintre persoane a decis să se deschidă în legătură cu ceea ce simte. Este posibil să auzi că o persoană pe care o vezi mai mult ca pe un frate sau o soră mai mare simte că e ceva mai mult între voi. Dacă nu simți la fel, comunică-i asta.

 

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)
Dacă crezi că ai auzit ceva ce nu e adevărat, clarifică asta și nu lăsa loc neînțelegerilor. Dacă oamenii au spus ceva și tu nu ai înțeles, cere-le o explicație și comunică cât mai deschis. 

 

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)
O prietenie poate fi cel mai bun lucru care ți se poate întâmpla, pentru că dobândești înțelepciune din experiențele personale ale altor persoane, ba chiar te poate ajuta să vezi lucrurile într-o altă lumină. Un prieten cu un trecut diferit de al tău îți poate împărtăși experiențele sale și îți deschide mintea către o altă cale. S-ar putea să fii surprins de ceea ce descoperi despre propria persoană.

 

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)
Ești o persoană care dăruiește, dar uneori îți vine greu să renunți la anumite lucruri. Atașamentul emoțional față de lucruri poate fi greu de îndepărtat uneori și s-ar putea să te lupți să renunți la un obiect, chiar dacă știi că nu mai ai nevoie de el, nu-l mai folosești sau nu-l mai dorești. Poate exista o valoare sentimentală a obiectului dincolo de utilitatea sa. Încearcă, în schimb, să-l donezi și să creezi un nou context în jurul său.

 

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)
Schimbarea este bună, dar oamenii se pot simți amenințați ori de câte ori încerci să te schimbi, chiar dacă acest lucru ți-ar aduce fericirea. În timpul tranzitului Lună opusă lui Pluton, trebuie să-ți pui fericirea pe primul plan, chiar dacă asta înseamnă să îi superi pe cei din jur.

 

Pești (19 februarie - 20 martie)
Teama de necunoscut poate stârni tot felul de emoții anxioase. Schimbarea nu este ușoară pentru mulți oameni și chiar dacă te încântă să încerci lucruri noi, există întotdeauna acea emoție a unei potențiale dezamăgiri și eșecuri. Acum este însă cea mai bună perioadă să-ți învingi temerile și să evoluezi.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel