Horoscop, sâmbătă, 25 decembrie 2021. Previziuni pentru fiecare zodie

Data publicării:
Horoscop. Foto Pixabay
Descriere foto: Horoscop. Foto Pixabay

Horoscop zilnic - 25 decembrie 2021. Previziuni pentru toate semnele zodiacale.

Berbec

Luna își petrece ziua în Fecioară aducând în atenție sectorul tău de rutină și, chiar dacă astăzi este o zi de sărbătoare, va fi bine să ai un lucru pe care îl faci și care îți aduce un sentiment de familiaritate. Poate că acest lucru ar putea fi strecurarea unui antrenament la prima oră a dimineții sau petrecerea unui timp individual cu animalul tău de companie. Deoarece Luna se va armoniza, de asemenea, cu Mercur în sectorul tău de carieră, va fi greu să nu tragi cu ochiul la e-mailurile de la serviciu sau să nu te gândești la afaceri, dar încearcă să o eviți dacă poți. Meriți o zi liberă.

 

Taur

Cu Mercur în sectorul tău de credință și de învățare superioară, te vei simți atras de subiecte, oameni și conversații care îți stimulează mintea și îți dau un sentiment de curiozitate. Cu trigonul Lunii cu Mercur care are loc astăzi, o activitate plăcută poate fi să citești ceva care te intrigă, cum ar fi poezia sau istoria.

 

Gemeni

Uneori, universul vrea să afli ceva ce trebuie să știi. Planeta care te guvernează se află în sectorul ta de secrete și te îndeamnă să scoți la suprafață câteva detalii despre o persoană din viața ta. Ați putea da peste un text sau o altă formă de informație pe care nu o căutați, iar aceasta ar putea oferi clarificările de care aveați nevoie, dar pe care nu ați căutat să le găsiți.

 

Rac

Când Luna se află în Fecioară, sectorul tău de comunicare, ești numai afaceri, fapte și puțin mai puțin interesat de discuții mărunte. Ați putea fi mai puțin sociabil și să vă asumați rolul de observator tăcut. Nu trebuie să forțați conversațiile sau să deveniți sufletul petrecerii. În schimb, dă-ți permisiunea de a te relaxa.

 

Leu

Reducerea costurilor și economisirea timpului este cel mai bun cadou de sărbători pe care vi-l puteți face. Așadar, de ce să nu cumpărați ceva care să vă ajute să reduceți costurile sau să evitați să vă irosiți viața cu detalii banale. Dacă vedeți o unealtă sau un obiect de lux la reducere sau pe care vi-l puteți permite, cumpărați-l. Nu este doar o bună investiție în bani, ci și în tine însuți.

 

Fecioară

Atunci când Luna se află în semnul tău zodiacal și vorbește cu planeta ta guvernatoare din Capricorn, ești conștient de ceea ce îți place, de ceea ce nu îți place și de ceea ce te poți lipsi. VScorpioei avea dorința de a te răsfăța cu o reflecție liniștită astăzi, dar și de a-ți oferi un lucru pe care îți place să îl faci pentru a face ziua mai dulce.

 

Balanță

Cu toții avem acel membru al familiei pe care este mai bine să îl evităm. Bârfa din familie care pune mereu întrebări care par invazive, dar la care răspunzi și regreți mai târziu. S-ar putea să fie momentul în care trebuie să vă îndreptați viața, poate limitându-vă timpul petrecut în preajma persoanelor toxice pentru a scoate din joc membrii vulnerabili ai familiei, invitându-i să rămână peste noapte la dumneavoastră sau să stea la ei.

 

Scorpion

O conversație dulce cu un prieten poate ajuta la înăbușirea sentimentului de singurătate care apare puternic astăzi. Ajungeți la un prieten bun care știți că își face mereu timp să stea de vorbă cu dumneavoastră. Cuvintele lor de încurajare pot însemna atât de mult pentru tine.

 

Segetător

Un mic cec bonus sau niște bani în cont pot face ca această sărbătoare să fie foarte specială.S-ar putea să vi se dăruiască un mic cadou care să vă dea un sentiment de bucurie și fericire, care a fost și el neașteptat, dar meritat.

 

Capricorn

Acordă-ți timp de gândire. Nu este nimic în neregulă cu claritatea, dar nu poți înțelege cu adevărat decât ceea ce ți-ai permis să analizezi în profunzime. Așadar, dacă vă surprindeți visând cu ochii deschiși, nu vă forțați să vă opriți. Bucurați-vă de ea. Este posibil ca subconștientul tău să încerce să-ți spună ceva.

 

Vărsător

Trecutul poate face parte din prezentul de astăzi, în gând sau în memorie, dar asta nu înseamnă că trebuie să vă împărtășiți sentimentele cu ceilalți. Unele amintiri sunt făcute doar pentru tine, pentru a te bucura și a reflecta asupra lor, deoarece sunt menite să rămână speciale.

 

Pești

Viața ta amoroasă intră astăzi în centrul atenției și îți poate fi greu să reziști să nu vorbești prea mult despre ea cu un prieten. Fii atent la semnalele sociale și, dacă observi că ceilalți par să nu fie la fel de implicați, retrage-te un pic.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel