Horoscop, vineri, 24 martie 2023. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Sursa Freepik
Descriere foto: Sursa Freepik

Horoscop zilnic, vineri, 24 martie 2023. Previziuni pentru toate semnele zodiacale. 

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Relaxează-te, Berbec, totul va fi bine. Astăzi, beneficiezi de Luna în Taur, ceea ce înseamnă că plăcerile simple sunt aici pentru a le folosi în avantajul tău. Există încă o tensiune în aer, care va continua să crească, deoarece planeta ta guvernatoare, Marte în Gemeni, se apropie tot mai mult de linia de sosire. Așadar, pe măsură ce stresul crește, ia un indiciu de la univers și fă ceva care te ajută să te relaxezi. Luna în Taur te încurajează să te răsfeți cu lucruri materiale pe care le iubești, de la mâncare la îmbrăcăminte. Aveți grijă de voi înșivă!

Taur (20 aprilie - 20 mai)

Încă o zi cu Luna în semnul tău. Luna este exaltată în semnul tău, ceea ce înseamnă că este cea mai înaltă expresie a maturității emoționale, a senzualității, a iubirii și a grijii pe care o poate oferi. Acesta este un mare indiciu pentru tine să te iubești pe tine însuți. Este o zi perfectă pentru autoîngrijire, inclusiv pentru a lua o masă pe îndelete, a asculta un podcast sau o carte audio despre dragoste și relații sau a te bucura de o conversație cu un prieten bun.

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Astăzi, te uiți la trecut și, chiar dacă nu îți place să faci o mare trecere în revistă a istoriei tale, pentru astăzi, este încă important și relevant. Luna se va conecta cu Uranus în Taur, iar ceva care îți atrage atenția se poate schimba. Ai putea primi un telefon de la un fost sau ai putea primi o veste importantă pe care o așteptai, dar nu credeai că va veni atât de repede. Astăzi, o întâmplare din trecut te-ar putea lua prin surprindere, dar va fi bună.

Rac (21 iunie - 22 iulie)

Un prieten bun te poate ajuta să realizezi atât de multe lucruri, dar mai întâi, înainte de a vă putea duce relația la nivelul următor și de a realiza vise și obiective mari, trebuie să îți evaluezi punctele forte și punctele slabe. Astăzi este momentul perfect pentru a avea o întâlnire de idei cu un amic cu care crezi că există potențial de afaceri. S-ar putea să vezi potențial la un asociat cu care lucrezi în rețea sau posibilitatea unei colaborări cu un vechi prieten din facultate cu care păstrezi ocazional legătura. Ziua de astăzi este făcută pentru a explora aceste oportunități și pentru a vedea cât de departe puteți ajunge împreună cu ajutorul muncii în echipă.

Leu (23 iulie - 22 august)

Pune-ți pasiunea la treabă și nu se știe niciodată Leu... ar putea să te ducă la obținerea unor bani de prisos. Luna de astăzi în Taur îți alimentează dorința de a face ceva de valoare care îți dă un puternic sentiment de valoare și apreciere personală, dar care poate fi întors și vândut pentru a oferi un serviciu altora. Poate că îți place să lucrezi în lemn sau ai o rețetă de brownie  care crezi că este fără îndoială cea mai bună de acolo și care poate fi vândută la piața locală a fermierilor. Orice ar fi ceea ce te face să visezi cu ochii deschiși, Leu, este timpul să mergi acolo și să testezi apele pentru a vedea unde te duc visele tale.

Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Nu te deranjează un vis sau două, dar nimic nu te face să te simți la fel de bine ca și cum ai păstra ambele picioare bine înfipte în pământ. Astăzi, capul tău se va pierde puțin în nori datorită unor vești bune sau a unui eveniment care îți reaprinde credința în univers și îți aduce un sentiment de speranță. Ai nevoie de acest tip de memento blând, deoarece poți deveni puțin prea concentrat pe tărâmul material. Astăzi, îmbrățișează un pic de viață care se aventurează pe partea spirituală a lucrurilor pentru a vedea unde te duce universul atunci când inima ta este deschisă la el.

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Astăzi, o parte din tine ar putea prefera să păstreze secretă natura ta generoasă și s-ar putea chiar să găsești plăcere să știi că ai dat, dar nu ai fost recunoscut. În spiritul generozității, în cazul în care ai ceva mărunțiș în plus pe care nu te deranjează să îl împarți, ai putea să dai mai departe plătind băutura cuiva la o cafenea sau să dai un bacșiș mai mare decât de obicei taximetristului despre care crezi că are nevoie de bani. Ați putea chiar să plătiți factura cuiva sau să căutați oportunități secrete de a îmbunătăți lumea. Astăzi este vorba despre a dărui; pentru tine, acesta este un mod minunat de a trăi.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

S-ar putea să te simți atrasă de opusul tău polar și, deși ți se pare o relație nepotrivită, are sens. Să ai pe cineva în viața ta care scoate la iveală o latură a ta pe care ceilalți nu o văd este o experiență minunată. Ai o inimă deschisă, primitoare, care se încălzește la neașteptat astăzi, permițând ca o lume cu totul nouă să se deschidă pentru tine.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Uneori, treburile casnice pot deveni o formă de terapie, deoarece îți permit să te pierzi într-un moment fără să-ți suprasolicite creierul. Curățenia în profunzime și a face lucrurile să strălucească și să fie frumoase îți oferă un sentiment profund de realizare. Chiar dacă în mod normal nu îți face plăcere să speli vasele sau să te ocupi de treburile de rutină ale vieții, astăzi este mult diferit. Simplitatea are o savoare sănătoasă, iar tu ești aici pentru ea.

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Nu ai întotdeauna timp să te răsfeți cu dragostea și creativitatea, dar astăzi este posibil să îți faci timp pentru ele pentru că te simți bine. Un vechi proiect de bricolaj făcut pe jumătate ar putea fi adăugat pe lista ta de lucruri de făcut în acest weekend. S-ar putea să fiți obosit să vă holbați la un perete cu vopsea pe care l-ați iubit anul trecut, dar care acum trebuie să dispară. De fapt, dorința de a-ți colora lumea frumos s-ar putea să fie greu de rezistat și să fii artistică este modul în care ți-ar plăcea să decurgă această zi.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Viața nu a fost ușoară pentru tine în ultimii ani cu Uranus în Taur, iar astăzi s-ar putea să simți schimbarea cosmică care să introducă noile vânturi ale schimbării, acum că Pluton se află în semnul tău zodiacal. Emoțiile înăbușite pe care le-ai înăbușit ar putea ieși la suprafață pe măsură ce Luna în Taur se freacă astăzi de Uranus. Următoarele evenimente sunt demne de o intrare în jurnal sau de o postare pe Facebook, astfel încât să poți privi înapoi peste un an și să marchezi ziua în care ai început să vezi cum începe schimbarea.

Pești (19 februarie - 20 martie)

Știi ce îți dorești astăzi și, la naiba, ai de gând să obții. Cuvintele dulci sunt ca o hrană pentru suflet pentru tine astăzi și s-ar putea să-ți fie greu să reziști să petreci timp în preajma persoanelor care îți alimentează cel mai bine ego-ul. Ești aici pentru complimente astăzi, și nu este vorba că ești egocentric sau egoist; știi de ce ai nevoie, iar astăzi bunătatea este în fruntea listei de necesități.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel