Horoscop, vineri, 24 martie 2023, cu Neti Sandu. Previziuni pentru toate zodiile

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Neti Sandu, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Neti Sandu, instagram

Horoscop zilnic. Neti Sandu vine cu cele mai proaspete previziuni ale zilei

Horoscop 24 martie  2023, prezentat de Neti Sandu, la știrileprotv.

BERBEC

O să dați de oameni interesați de o colaborare cu voi, ca să puneți laolaltă calitățile și să iasă ceva de calitate extra, că aveți multe de arătat lumii.

Apare șansă unui nou început și e bine să lichidați mai întâi toate restanțele, ca să fie totul pe curat.

Se poate să vă înțelegeți cu un angajator și să bateți palma pentru o afacere care să vă aducă stabilitate financiară, profit, nu glumă.

TAUR

Întrevedere cu oameni de afaceri, poate v-ați decis deja și vă dați acordul pentru un parteneriat care v-ar aduce bani frumoși.

Vine cineva care v-a lipsit și o să reîncercați o acomodare în speranța că o să continuați relația.

Se poate să primiți o sumă de bani pe care trebuia să o luați mai demult, dar abia acum se pot face plăți.

GEMENI

O zi numai bună de pus la cale un proiect la care visați de multă vreme și o să vă mobilizați să iasă totul ca la carte, să dați lovitura în afaceri.

Poate v-ați decis, în sfârșit, să vă luați altă mașină sau casa a devenit neîncăpătoare și vă luați alta.

La voi un proiect de anvergură. Marte face acțiunea și o să vă implicați trup și suflet ca să iasă ceva de cea mai bună calitate, cum știți voi.

RAC

Se va găsi o formă de mulțumire pentru ce ați muncit și o să vă placă faptul că a contat efortul fizic, intelectual și o să puneți suflet și în continuare.

Poate vă depuneți CV-ul pentru o altă firmă sau vă înscrieți la un concurs, că apare un post bine plătit, și e de încercat.

Vouă vi se poate propune o funcție, am tot zis, și să intrați într-un alt regim de lucru, cu alte responsabilități și să vă descurcați de minune.

LEU

Se poate să vă bucurați de o datorie returnată după ce ați tot făcut demersuri să vă luați banii înapoi, dar nu era nimeni să vă asculte.

O să puteți rezolva niște chestiuni legate de scoală și să obțineți niște derogări, un transfer dintr-o grupă în alta sau dintr-un an în altul.

Se poate să negociați un contract și să țineți la condițiile voastre, să nu cedați în fața celorlalți, decât așa, ici-colo.

FECIOARĂ

O să dați zor să faceți treabă, și la serviciu și acasă, că s-au adunat cam multe și o să vă prindă sărbătorile cu treaba neterminată, dacă nu vă grăbiți.

Se poate să vi se aprobe un împrumut și o să vă puteți cumpără o casă sau aveți de luat mobilă sau aparatură de uz casnic.

Voi trebuie neapărat să vă luptați pentru drepturile voastre și să aduceți argumente. Eventual vă luați un avocat și o să o țineți pe a voastră până la capăt.

BALANȚĂ

O să treceți în revistă niște contracte, fie ele și de colaborare și o să păstrați ce e avantajos și ce nu este, trebuie lăsat deoparte ca să nu vă extenuați.

E cineva interesat de voi. Simte un potențial de relație și o să vă evaluați și voi sentimentele să știți daca vă încumetați sau nu.

Vi se face o propunere de afaceri și dacă nu sunteți prinși cu alte treburi, o să dați curs ofertei care o să vă aducă bani, și nu e genul care să apară zilnic.

SCORPION

E posibil să întâlniți pe cineva care se pliază pe felul vostru de a fi și o să vă găsiți puncte comune, ca să vă puteți armoniza.

O invitație la un eveniment monden, care poate avea loc și în alt oraș și să mai rămâneți o zi, două, pe acolo.

Se poate să legalizați niște acte și să căpătați un alt statut, să treceți la următorul nivel de salarizare. O să o duceți mai bine cu bani, e clar.

SĂGETĂTOR

Vin bani din surse colaterale, poate și de la serviciu luați mai mulți bani, un supliment, o primă și o să o duceți mai bine din punct de vedere financiar.

Se oferă cineva să întindă o mână de ajutor și nu o să ziceți nu, ca e un semn de respect și o să fiți scutiți de un efort.

Cineva de care v-ați atașat sufletește vrea să vă vadă și înseamnă că sunt șanse să aveți o relație stabilă.

CAPRICORN

O să legalizați o situație, că vi s-au deschis niște oportunități ca să vă luați de lucru în particular și o să strângeți bani pentru concediu.

E nevoie de voi să puneți umărul la o acțiune de grup și o să vă țineți de treabă, chiar dacă vă trebui să munciți și mâine.

Poate vă gândiți să plecați pe undeva pentru câteva zile, chiar și cu treabă, dar trebuie să luați și o gură de aer, că v-a ajuns atâta muncă.

VĂRSĂTOR

Poate tot comunicarea e punctul vostru forte și o să vorbiți în public, poate plecați cu grupul pe undeva și o să vă deconectați. Plimbarea o să vă prindă bine.

Poate le-ați promis copiilor o ieșire într-un parc de distracții într-o stațiune de agrement la munte undeva să-și consume surplusul.

E cineva care încă mai speră să fiți împreună, iar dacă inima voastră e liberă, nu a fost dată altcuiva, o să continuați.

PEȘTI

Se poate să mai aveți niște treburi de rezolvat, dar o să vă și întâlniți cu grupul de prieteni să petreceți mai mult de o zi împreună, să vă refaceți starea de spirit.

O să vă înțelegeți cu anturajul și o să aveți randament bun la slujbă, ca să le împărtășiți ideile.

Aici vin ceva bani. Poate îi puneți deoparte să plecați în timpul liber pe undeva sau de sărbători. Îi strângeți de pe acum, că mai e puțin.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel