Horoscop, vineri, 24 decembrie 2021. Previziuni pentru fiecare zodie

Data publicării:
Horoscop. Foto Pixabay
Descriere foto: Horoscop. Foto Pixabay

Horoscop zilnic - 23 decembrie 2021. Previziuni pentru toate semnele zodiacale.

Berbec

Luna intră în semnul zodiacal al Fecioarei, sectorul obiceiurilor și al rutinelor, iar acum este momentul să devenim serioși. A mai rămas doar o săptămână până la venirea noului an, iar tu ai o mulțime de obiective și ambiții pentru 2022. 

 

Taur

Luna intră în semnul zodiacal Fecioară, sectorul tău romantic, și este momentul în care punctul sensibil al inimii tale este atins cel mai mult.  Taur, partea sentimentală din tine tânjește după simplitate, tradiție și după ceea ce fac cuplurile "normale" atunci când sunt împreună.  Această perioadă a anului scoate mai mult la iveală aceste dorințe și îți amintește cât de multă dragoste ai de dăruit. Cheia este să fii cu persoana potrivită care apreciază această latură a ta și unde nu simți că trebuie să faci compromisuri pentru a avea ceea ce îți place.

 

Gemeni

Îi aduci pe toți laolaltă, cu un râs molipsitor sau un zâmbet larg, există ceva în personalitatea ta extrovertită care te plasează în centrul familiei. Luna intră în semnul zodiacal Fecioară, sectorul tău de acasă, iar acest lucru îți oferă motivația de a fi mai ancorată în pământ și de a te concentra pe ceea ce contează cel mai mult în viața ta. 

 

Rac

Ești dispus să ții toate discuțiile astăzi, dar relațiile unu la unu sunt cele în care te vei simți cel mai deschis și mai expresiv.  Luna intră în semnul zodiacal al Fecioarei, sectorul tău de comunicare, și poate fi atât de ușor să intri într-un subiect profund și să simți cu adevărat greutatea conversației. Dacă ești în căutarea unor glume mai superficiale, fii cel care încearcă să menții lucrurile ușoare. 

 

Leu

Ai un obiectiv de a economisi și de a scăpa de datorii anul viitor, iar cu Luna care intră în sectorul tău al banilor, îți pot apărea idei despre cum ar arăta acest lucru la nivel practic.  Chiar dacă este o sărbătoare, este totuși un moment bun pentru a începe să te gândești la viitor. Gândește-te cum să trăiești în limitele bugetului tău.

 

Fecioară

Este timpul să reflectați și să vă gândiți la cine sunteți și la persoana care ați dori să fiți.  Luna intră în semnul zodiacal al Fecioarei, sectorul tău de identitate, așa că fii foarte atent la cuvintele pe care le folosesc oamenii pentru a te descrie atunci când ești în conversație. Acestea pot fi indicii subtile către domenii ale vieții tale pe care le-ai trecut cu vederea, dar care ar putea avea nevoie de o atenție concentrată. 

 

Balanță

Luna intră în semnul zodiacal al Fecioarei, sectorul tău al dușmanilor ascunși, iar micile zone ale vieții pe care le treci cu vederea îți pot submina ziua dacă nu le acorzi o atenție sporită.  Fii atent la gestionarea timpului, la modul în care delegi sarcinile și fii prudent cu privire la locul în care îți dedici energia astăzi. Timpul poate trece atât de repede dacă nu ești cu un ochi pe ceas.

 

Scorpion

Păstrați legătura cu oamenii pe care îi iubiți și nu neglijați prieteniile care vă susțin tot anul.  Luna intră în semnul zodiacal al Fecioarei, sectorul tău de relaționare. Aveți o petrecere la care trebuie să mergeți? O conversație te-ar putea trimite pe calea unei piste de lucru sau poate o prezentare care ar putea deveni o ofertă de muncă. 

 

Segetător

Știți că ar trebui să vă concentrați asupra familiei, dar dimineața devreme, ați putea să vă rezervați puțin timp pentru a vă concentra asupra sarcinilor legate de muncă.  Luna intră în semnul zodiacal al Fecioarei, sectorul tău de carieră, așa că trimiterea câtorva CV-uri mai devreme ți s-ar putea părea potrivit să faci. Dacă o faci mai devreme, probabil că nu va bulversa ziua și îți va da un sentiment de împlinire doar pentru tine.

 

Capricorn

Întotdeauna este loc să înveți și să crești, Capricorn. Luna intră în semnul zodiacal al Fecioarei, sectorul tău de studii superioare.  Așadar, caută câteva dintre cele mai recente podcast-uri la care să te abonezi și pe care să le asculți în timpul plimbărilor și treburilor casnice. Îți va face plăcere să ai câteva lucruri aliniate pe care să le asculți înainte de următorul antrenament.

 

Vărsător

Sunt atât de multe oportunități de a face lucruri pentru alții, iar acest lucru vă poate ajuta să ieșiți din depresia de sărbători pe care ați simțit-o în această săptămână. Luna intră în semnul zodiacal al Fecioarei, sectorul tău de resurse și secrete împărtășite.  Nu-ți ascunde emoțiile și sentimentele de anxietate cu privire la festivitățile care se apropie. Împărtășește-ți gândurile. Sunt șanse ca și altcineva să le simtă și el și să aprecieze cu adevărat sinceritatea ta.

 

Pești

Luna intră în semnul zodiacal Fecioară, sectorul tău de angajament, iar această energie terestră îți dă un puternic sentiment de siguranță într-un anumit domeniu al vieții tale.Dacă nu te simți 100% investit și capabil să te dăruiești, ascultă ceea ce inima ta încearcă să-ți spună. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel