Horoscop, vineri, 23 iunie 2023, cu Neti Sandu. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Neti Sandu, foto Instagram
Descriere foto: Neti Sandu, foto Instagram

Horoscop zilnic, 23 iunie. Neti Sandu vine cu cele mai importante previziuni ale zilei.

Sfârșitul de săptămână vine cu recuperări financiare pentru mai multe zodii, spune Neti Sandu, potrivit stirileprotv.ro

Berbec

O să relaționați cu niște oameni care vor să lucrați cot la cot cu ei, dacă nu cumva e invers și voi aveți nevoie de cineva care să fie la fel de calificat ca voi.

 Taur

O să recuperați ceva care a fost al vostru, bani, bunuri, o casă, o mașină și o să vă canalizați eforturile să sporiți aceste lucruri redobândite.

 Gemeni

La voi se întorc niște bani pe care poate i-ați împrumutat de mult cuiva și o să vă permiteți o escapadă turistică la munte sau la mare să vă relaxați.

Rac

Vin de undeva niște bani și o să vă luați și acele lucruri pe care le omiteți de fiecare dată, că prioritatea erau ratele, facturile și o să vă mai răsfățați și voi un pic.

Leu

O să interacționați cu cineva care vrea să lucrați împreună, dar e ceva cu bătaie lungă și trebuie să vă gândiți bine de tot dacă vă încumetați sau nu, că o să fie multă muncă.

 Fecioară

E cineva care tot insistă să primească iertare și să vă puteți continua relația că aveți multe în comun. Ia vedeți, poate puteți trece peste unele neînțelegeri.

Balanță

Se încearcă, o să vedeți, cooptarea voastră într-o activitate care vi s-ar potrivi, o fi și bănoasă, dar timpul pare să fie unul dintre impedimente.

 Scorpion

O să apară o persoană șarmantă, dacă nu aveți partener de viață, și e posibil să vă completați frumos, să vă faceți viața mai frumoasă și să fiți fericiți.

Săgetător

O să perfectați niște acte, o situație și o să vă verificați statutul, că erați într-un provizorat, și abia acum puteți face progrese atât în plan profesional, cât și personal.

 Capricorn

Se poate să descoperiți o activitate recreativă, un hobby, și să vă umpleți timpul liber cu ceva care să vă ajute să scăpați de oboseală, de stres, să puteți continua.

 Vărsător

Se anunță proiecte noi la serviciu și poate veniți și voi în întâmpinarea lor cu o idee, o strategie care să conteze în ochii șefilor ca să căpătații poate o funcție.

 Pești

Munca în echipă vă aduce satisfacții în perioada aceasta și o să luați parte la diverse evenimente care o să vă aducă în plus de experiență și o să primiți laude și aprecieri.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel